آره مقایسه کشنده هاش خیلی باحاله و جالبه ولی حالم از مقایسه خودروهای لوکسش بهم خورد و بعد از خوندش داشتم دیوونه میشدم
Printable View
آره مقایسه کشنده هاش خیلی باحاله و جالبه ولی حالم از مقایسه خودروهای لوکسش بهم خورد و بعد از خوندش داشتم دیوونه میشدم
خیلی خوب شده
امام صفحات رنگی و به صورت گلاسه
شاید چند وقت دیگه گرونش کنن!
بچه ها صفحه 93 تبلیغ بالایی
چند تا چیز معرفی کرده یکی از اونا کیت شتابه که روش نوشته 405 و ...
اون چیه و دقیقا چی کار میکنه؟؟!!!
امیر اون فیدرز که نوشته همون سایکلون هستش مخترعش یه کره ای هستش خودش هم نوشته چیکار میکنه
ولی این کیت شتاب برام مبهمه شمعی هم که نوشته نشنیدم تا حالا همچین چیزی.
راستی یه اشکالی توی همون صفحه هستش آگهی پایینی track که نوشته اشتباه هستش اون معنی دیگه ای که همون پیست هستش صحیحش truck هستش که آمریکایی ها به وانت هم میگن به غیر از کامیون.
آره من اون مقایسه رو 4 بار خوندم:20:نقل قول:
رامین جان اون شمعها شمعهای توپین!نقل قول:
کاراییشون بهتره
دیر تر خراب میشن
از همه مهمتر به دلیل القای بیشتر الکتریسیته به سر شمع باعث جرقه های قوی تر و در نتیجه سوختن کاملتر بنزین میشه و فکر کنم موتور بهتر کار کنه!
اون کیت شتاب هم قیمتش 25 تومن هست
اون فیدرز که شبیه سایکلون هست رو من بستم البته به اسم سایکلون ولی به نظرم تاثیر زیادی نداره
تا 20 % افزایش قدرت!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا 24 % کاهش مصرف سوخت!!!!!!!!
رو مصرف یکم تاثیر گذاشته ولی به شرطی که خودشم گفته روی دور موتور 3000 حرکت کنی
خلاصه ارزش 36 تومن رو نداره!
میگن حداقل باید 3 - 4 تا ببندی تا حسش کنی!!!!!!!
البته امیر زیادی گندش کرده و فکر نکنم کاراییش انقدر بالا باشه
سعید منم همینو میگم چون 36 تومن دادم و هیچی ازش ندیدمنقل قول:
گفتم که دوستام میگن باید 3 - 4تا ببتدی تا جواب بده
سایتشم گفته که حداقل باید 2 تا ببندی!
نقل قول:آخه اگه با 36 تومن یا مثلا گیریم 100 تومن 20 درصد قدرت موتور 405 و پارس و ... افزایش پیدا میکرد و در واقع میشد 120 اسب! که دیگه خیلیا سراغ دیگر آیتم های تقویت موتور نمیرفتن...!نقل قول:
مجله ماشین فکر نکنم دیگه این ماه بیاد خرم آباد... خیلی جالبه... یه مرکز استان مجله ماشین نیارن...:27:
وضعیت هوا تو خرم آباد چطوریه فرودگاهش بر قراره؟
آخه این مجله ها رو پست هوایی میاره.
سلامم
این شماره رو من گرفتمش شاید لااقل هزارمین مجله ماشین باشه که میخونمش!! ولی بازم خیلی برام جذابیت داشتش طوریکه همونطور ایستاده تمام صفحاتش رو با دقت نگاه کردم و ورق زدم.دوست دارم اسکن کنم و بحالت pdf بذارم ولی میگم شاید مجله ی ماشین از اینکار راضی نباشه.نظر دوستان چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش فرشاد ببخشین ولی اسپم سواری ممنوع!ا ین حرفا جاش توی پروفایله هااااا:31:نقل قول: