مرسی. دستت درد نکنه داداشی.نقل قول:
کارم رو راه انداختی.
دمت گرم
Printable View
مرسی. دستت درد نکنه داداشی.نقل قول:
کارم رو راه انداختی.
دمت گرم
آخه من طریقه فراخوانی realm رو توی SQl yog بلد نیستم!نقل قول:
خوب مشکلتو بگو !!!
مشکلت با اون چیه ؟
aziz mishe in ro online kar va be soorete shabake bazi kard ? mesle servere scap ya alpha....
karet dar morede matlab ha kho0b bo0d... !
اولا چرا فینگیلیش نوشتی ؟ چرا قوانین سایت و رایت نکردی ؟نقل قول:
دوم اینکه آره میشه صفحه های قبل و که نگاه کنی دوستان دیگه سوال کردن در موردش جواب ها رو نگاه کنی جواب سوال خودت هم توشون هست .
By : Mehrzad.Zik-Zak
شما مشکلت خیلی مسخره می باشد ای دوووووووووووستنقل قول:
چون برنامه خودش یه ریلم برات توش درست می کنه ، اگر مشکلت و درست فهمیده باشم !:46::20:
اولا از اینکه جوابم رو دادی ممنون اما اینکه شما میگین داره! نه من این طور چیزی پیدا نکردم!نقل قول:
چون برنامه خودش یه ریلم برات توش درست می کنه ، اگر مشکلت و درست فهمیده باشم
سلام بر جمیع حاصرین و غایبین وشاهدین و ناظرین
من تمامی مراحلی که گفته شد رو طی کردم ولی وقتی وارد بازی میشم و یوزر و پسورد رو وارد می کنم اخطار زیر رو میده
Unable to validate game version.this maybe caused by file coruption or the interference of another program.
please visit قسمت ساپورت یایت وارکرافت for more information and possible solution to this isuue
که اگه ترجمه شدشو بخواین:
عدم اعتبار سنجی نسخه بازی.این ممکن است از اشتباه فایل یا دخالت نرم افزار دیگری رخ داده باسد.
لطفا برای اطلاعات بشتر و حل این مشکل به قسمت پشتیبانی سایت مراجعه کنید.
من هم رفتم تو آدرسی که میگه ولی چیز خاصی پیدا نکردم
توروخدا اگه واقا درست میشه کمکم کنید
هست و سمت چپ پایین بازی عدد 2.0.0 هست burning crusadeاینو هم بگم که نسخه وارکرافت من
شما باید پچ 2.4.3 رو نصب کنی!نقل قول:
سلام بر جمیع حاصرین و غایبین وشاهدین و ناظرین
من تمامی مراحلی که گفته شد رو طی کردم ولی وقتی وارد بازی میشم و یوزر و پسورد رو وارد می کنم اخطار زیر رو میده
unable to validate game version.this maybe caused by file coruption or the interference of another program.
Please visit قسمت ساپورت یایت وارکرافت for more information and possible solution to this isuue
که اگه ترجمه شدشو بخواین:
عدم اعتبار سنجی نسخه بازی.این ممکن است از اشتباه فایل یا دخالت نرم افزار دیگری رخ داده باسد.
لطفا برای اطلاعات بشتر و حل این مشکل به قسمت پشتیبانی سایت مراجعه کنید.
من هم رفتم تو آدرسی که میگه ولی چیز خاصی پیدا نکردم
توروخدا اگه واقا درست میشه کمکم کنید
هست و سمت چپ پایین بازی عدد 2.0.0 هست burning crusadeاینو هم بگم که نسخه وارکرافت من
:19::19::19::19:مگه پکیج 2.4.3 همون بارنینگ کروسید نیست؟نقل قول:
:45::45::45::45:تا اونجایی که من خبر دارم پکیج بالاتر از این میشه لیچ کینگ ؟؟؟؟؟؟؟ نه ؟؟؟؟؟
خب اون پچ که شما می فرمایید پچ 3 هستش عزیز!