من به خدا فقط پنجشنبه جمعه ها می تونم بیام یه جوری سعی کنین قرار بزارین پنجشنبه خیلی توپ میشهنقل قول:
ميگم بابك جون من پنجشنبه ها و جمعه ها اصلا كرمان نيستم
من بیشتر حمزه جان خیلی هواتونو کردمنقل قول:
من هم دلم براتون تنگ شده
Printable View
من به خدا فقط پنجشنبه جمعه ها می تونم بیام یه جوری سعی کنین قرار بزارین پنجشنبه خیلی توپ میشهنقل قول:
ميگم بابك جون من پنجشنبه ها و جمعه ها اصلا كرمان نيستم
من بیشتر حمزه جان خیلی هواتونو کردمنقل قول:
من هم دلم براتون تنگ شده
دوستان سلام
در آخرين تماس تلفني من با كاپيتان عزيز
ايشون شما را توصيه كردن به تقوا و نظم در كارهايتان!
ااااااا ببخشيد فكر كردم اينجا نماز جمعه است و آقاي جعفري داره خطبه مي گه:happy:
ايشون فرمودند كه قرار رو با شكوه برگزار كنيد
دوستان با سه شنبه نظراتتون رو بگيد بزرگ مي نويسم سه شنبه
اقا ما پایه ایم هر کس امد خوش امد من با 3 شنبه موافقم و فکر کنم همه بیان
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ×××××××× ای هیچ برای هیچ بیهوده مپیچ
ایی که بگفتی یعنی چه ؟نقل قول:
Explorer2005 جان کپنی که نیست ولی
اون جا رویای تلخ ازت پول زور وگیره
زمان حملات 11 سپتامبر یه نفر با چند دلیل ثابت کرده بود که کاره ایرانیا نمیتونه باشه یکیش این بود که هیچوقت نمیتونین چندین ایرانی رو پیدا کنید که یه کارو با هم و همزمان انجام بدن !!
حالا هم فکر کنم اولین کسی باشم که اگه قرار سه شنبه آینده باشه " احتمالا " شرمندتون بشم
و مثل کاپیتان هادی بزرگ سفارش کنم که :
نقل قول:
با شکوه برگزار کنید
دوستان
اصلا هر روزي كه مي گين بذارين
من ديگه از سمت دبيري اين قرار ها استعفا مي دم
دوستان هر روزي گذاشتين من اگه تونستم ميام اگه نه كه به همون نتيجه بالا
پس يه جوري با هم كنار بياييننقل قول:
با شکوه برگزار کنید
من منتظر پستهاي شما هستم
royaye_talkh55 جان این ناز اوردن هارو از کی یاد گرفتی
چی از من ؟؟؟؟؟؟؟
اگر تو هم ناز بیاری یهو بگو در این جارو گل بگیریم دیگه
آقا باشه هر روزی خواستین بزارین من میام
چه کنیم خرابه رفاقتیم دیگه
يادم باشه تو قرار به حساب تو حمزه خان برسم
دوستان من فقط پنجشنبه و جمعه كه اونم كلاس دارم از صبح تا شب بقيه روز ها رو هيچ مشكلي ندارم
پس يه روزي رو مشخص كنيد
سلام، عجب داستاني شد اين قرار مداراي شما! صفحه 13 هم داره تموم ميشه! آقا منم کرمونيم، قربون همتون. به قول شعري که بالاي پل راه آهن(توي بلوار جمهوري) نوشته "کرمان دل عالم است و ما اهل دليم" ! ايده جالبيه که دور هم جمع بشين اما خب مشکلات خودش رو هم داره، مثلا خود من فکر نکنم هيچ وقت بتونم بيام! :blush: اما يک پيشنها دارم. چرا ما کرمانيهاي فعال دنياي اينترنت يک سايت و انجمن براي خودمون نداريم که توش بتونيم از شهرمون، خاطراتمون، خودمون يا هرچي که مربوط به کرمان و کرماني ميشه بنويسيم؟ چرا وقتي اينهمه کرموني با صفا توي اينترنت چرخ ميزنه نتونن حرفهاشون رو به يکي بزنن؟ اين پيشنهاد من بود، يک سايت و انجمن بزنيم، جاش هم حله ( چه از PHP استفاده کنيد و چه از ASP ) البته ساب دامين هستش (moslemcar.3lo.net) اما 1 گيگ جا داره و 10 گيگ هم ترافيک ساپورت ميکنه. اگر هم ميخواهيد نامش رو عوض کنيد ميتونيم يه دمين co.sr ريدايرکت کنيم روش. چطوره؟ منتظرم ... :blink: