ديگه هيچ حرفي براي گفتن نبود گير دادين به تبليغ پشت پيراهن تيم ملي!!:13:
ديگه هيچ حرفي براي گفتن نبود گير دادين به تبليغ پشت پيراهن تيم ملي!!:13:
واقعا متاسفم
تیمی که صاحب نداشته باشه همین میشه!
لباس تیم ملی حکم پرچم کشور را داره اون وقت اقایون برای پول بیشتر به خودشون جسارت دادند که روی اون تبلیغات کنند!
متاسفم برای این تیم و مسئولینش...
شما دیگه ته پروفوسرید بابا !! اون موقع که ایرانول روی لباسا بود شما خواب بودید یهو بیدار شدید ؟؟؟
مگه دیشب رو لباس یران تبلیغ داشت؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اصلا !!! :دينقل قول:
مگه دیشب رو لباس یران تبلیغ داشت؟؟؟؟؟؟؟؟
من بازیو ندیدم خوب: دینقل قول:
ایرانول یک زمان اسپانسر تیم بود اما اسمش بزرگش فقط روی گرمکن ها و یا کاپشنهای تیم بود هیچوقت به صورت ابعاد بزرگ به شکلی که تبلیغ سایپا دیشب روی لباس تیم ملی بود نبود.نقل قول:
این لباسهای تیم ملی در زمانی هست که ایرانول اسپانسر تیم بود
این لباس اصلی تیم بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم لباسی بود که تیم در تمرینات می پوشید:
تو جهان تنها ارم تولیده کننده لباس تیم هست که روی لباس تیم ملی وجود داره و در این حد مشکلی نیست اما اینکه به شکلی که در شب دیدیم روی لباس تیم ملی تبلیغ بشه یک توهین هست.
و این لباس تیم ملی در بازی دیشب:
من نمیدونم این لباس سایپا هست و یا لباس تیم ملی ایران!
نه اتفاقا حرف كه زياده ولي دلمون خون شده از بس كه گفتيم و كسي اهميت نداد!!:41:نقل قول:
90 دقيقه جلوي يه مشت عرب ____ بازي كنن فقط يه موقعيت گل داشته باشن اونم روگيج بازي مدافع اونا نه كار تيمي
بعد از اين نتيجه ميان با پررويي تمام ميگن بازي تداركاتي بود و دستاورد هاي خوبي داشتيم.
ميگم اقا خدا كنه تيم ببازه با اين دايي نره جام جهاني
ميگن پس كو اون حس ناسيوناليستيت پس كو غيرتت چون دايي مواضعش بر ضد استقلاله داري اينو ميگي
ميگم نه بخدا اتفاقا بخاطر تعصب به ميهنم دارم اينو ميگم
ميگم اگه اينجا اتفاقي بيفته كه نريم بالا بهتره تا بريم جام جهاني بدون امتياز و با 10 تا گل خورده و بدون گل زده
سرافكنده بشيم.بشيم اسباب بازي تيمهاي بزرگتر .بشيم مالديو اونا و بعد برگرديم بگيم بازي تداركاتي نداشتيم
وگرنه قهرمان جام جهاني ميشديم