چه برنامه هايي هستن؟
لطفا يه سوال رو چند جا نپرس.
موفق باشي.
چه برنامه هايي هستن؟
لطفا يه سوال رو چند جا نپرس.
موفق باشي.
باشه .بابا چرا اينقدر شاكي شديد.
باشه ديگه فقط يه بار سوال ميكنم.
با سلام و عرض تبریک
گوشی من P990i میباشد اخیرا Speed Contact گوشی را تنظیم کردم و از ان استفاده میکردم تا مجبور شدم به دلایلی گوشی را ریستارت و اینترنال فرمت کنم و حال میخاهم مجددا speed contact گوشی را تنظیم کنم ولی شماره های جدید جایگزین شماره های قبلی کنم و کانتکت جدید اضافه کنم ولی امکان پذیر نیست
هر روشی را امتحان میکنم روی مثلا شماره 1 که قبلا فلان کانتکت بوده و حال بعد از ریستارت و فرمت خالی است اولا هیچ تغییری ایجاد نمیشود ثانیا وقتی 1 را شماره گیری میکنم شماره کانتکت قبلی که قبل ار ریست تنظیم کرده بودم شماره گیری میشود
ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون
سلام
الان در حال حاضر اسپید کانتکت های شما empty هست یا شماره ای روی آن ذخیره شده؟
اون شماره هایی که قبلا پر بودن الان empty هستن و به هیچ عنوان نمیشه add/edit کرد ولی کانتکت های قبلی رو میگیرن ولی اون شماره هایی که قبلا خالی بودن الان قابل edit/add هستندنقل قول:
شما یه دور همه رو پاک کن از اول بریز ببین میشه...
اگه نشد یه بک آپ از کانتکت هات بگیر و کل کانتکت هاتو پاک کن و اسپید کانتکت رو هم پاک کن دوباره ری استور کن ببین مشکلت حل میشه یا نه؟
موفق باشی.
سلامنقل قول:
ممنون که ای راه حلها رو ارائه میدین ولی :13:من قبلا همه این کارها رو کردم :2: حتی کل کانتکت ها رو پاک کردم گوشی رو خاموش روشن کردم واسه اطمینان دوباره مثلا شماره 1 از لیست speed contact همون شماره اول اولی رو میگره اینبار بدون اسم و رسم کانتکت فقط همون شماره رو میگیره:41:
اقا تو رو به خدا یه راهی؟؟؟یه چاهی؟؟؟؟؟:19:
از مسير z/resourse/app دو تا فايل به نام هاينقل قول:
speeddialexample.RSC
speeddialexample_loc.RSC
اينا رو كپي كن تو c/resourse/app ... اگه درست شد بگو
سلام خسته نباشيد
من 2 روز پيش گوشيمو (p1) فلش كردم و آخرين ورژن فريمور رو هم نصب كردم ولي يه مشكل پيش اومده.
وقتي ميخوام x-plore رو نصب كنم اين ارور رو ميده (component failed security check cannot install ).
يه x-plore ديگه دان كردم كه اين ارور رو ميده (this version of the installation file is no longer supported).
(البته بگم قبل از نصب فريمور جديد رو ورژن قبلي هم همين ارور ها ميومد )
اشكال از كجاست؟
ممنون ميشم اگه جوابم رو زود بدين چون خيلي كلافه شدم.
سلام دوستان
شرمنده مشكل قبلي حل شد اشكال از تاريخ گوشي بود.
ولي يه مشكل ديگه پيش اومد ه موقع اجراي برنامه اين ارور رو ميده (شما احتياج به ورژن جديد اين برنامه داريد)
حالا چي؟