من یک مشکل دارم
به نظر میاد از پروفایل من استفاده نمکنه بروایتی اصلا از هیچ پروفایلی استفاده نمیکنه
در قسمت نیو گیم و لود میگه ساین این کن منم با پروفایم ساین میکنم اما اثری نداره
Printable View
من یک مشکل دارم
به نظر میاد از پروفایل من استفاده نمکنه بروایتی اصلا از هیچ پروفایلی استفاده نمیکنه
در قسمت نیو گیم و لود میگه ساین این کن منم با پروفایم ساین میکنم اما اثری نداره
كسي رمز يا سيو اين بازي رو ميده و يه توضيح راجب بازي كه توي بازي بايد چه كار بكنيم
خوب من این بازیو روی Xbox بازی کردم و سیواشو ندارم.نقل قول:
كسي رمز يا سيو اين بازي رو ميده و يه توضيح راجب بازي كه توي بازي بايد چه كار بكنيم
ولی در مورد بازی که در کره مریخ هستیم بازی بیشتر با توجه به فیزیک خوبی که داره و تخریب پذیری خودش
کار و ادامه بازی تقریبا با اون المان هستش. شما در یک اردوگاه هستین که با توجه به مامریتهایی که می گیرین
و استفاده از نقشه می تونید به خوبی بازی کنید.
نقل قول:
من هم همین مشکل رو داشتم x live رو دوباره نصب کردم درست شد. نترس سیوا بازی های دیگت نمی پره. راستی کسی مرحله آخر بازی رو رفته؟
بله. بازی تموم شد. چطور؟نقل قول:
نقل قول:
اصلا اون مرحله غیر ممکن چه جوری اون تانک رو تا بالای اون کوه بردید. همون اول می ترکوننش. من آنقدر این ماشین اون ماشین کردم ولی باز کشتنم. چون بقیه ماشین ها خیلی زود منفجر می شوند.
اتفاقا با همون تانک میتونین تا جایی برین که امکان حرکت (با توجه به فلش های زرد تو نقشه) هست و تو همون نقطه اخر هم تانک میترکه. بقیش رو باید بدویین...نقل قول:
پس تا یه حدی پیشروی می کنین. دشمنان رو درو میکنین و همین روند رو ادامه میدین. یعنی ذره ذره. :46:
خوب هوس عزيز از سيوت كه تا اخر بازي رفتي بزار
سلام
ما تو این بازی باید چندتا منطقه از مارس رو آزاد کنیم ؟ من تا حالا 5 منطقش رو از نیروهای EDF آزاد کردم !
ممنون
کلا 6 بخش باید آزاد بشه. یه بخش هفتم هم هست که احتیاج به آزاد کردنش نیست.نقل قول:
دریافت سیو از بخش ضمیمه.نقل قول:
مسیر سیو بازی در ویندوز ویستا به این آدرس:
C:\Users\xxxxx\Documents\My Games\Red Faction Guerrilla\Saves
xxxxx >> یوزر