D2 هم همچین قابلیتی داری.نقل قول:
ولی بازم تصمیم با خودته
Printable View
D2 هم همچین قابلیتی داری.نقل قول:
ولی بازم تصمیم با خودته
D2 که قیمتش " حول و حوش 200 " هستش ؛ نه " حول و حوش 100 " ...نقل قول:
نقل قول:
راستی من بودجم حدودای 100 تومنه .حالا یکم اینور اونورش مهم نیست.
سلام
این چند تا اسپیکر رو دیدم :
اینو 4500 تومن گفت البته مارک زنیت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------
این 6 هزار تومن مارک . . .!(متفرقه)
-------------------------------
این 5000 تومن مارک لئونو :
قیمتش یادم نیس :
60 تومن گفت مارک کریتیو :
یه کریتیو دیگه داشت 90 تومن میگفت که دو جفت بلندگو کنار هم بودند.
یه مارک لاجیتک بود 16 تومن میگفت شامل 2 تا بلندگو در یک جعبه.
بهترین چیزی هم که دیدم فیلیپس بود.هربلندگد بشکل نیمه یه کره بقطر 12 سانت سفید رنگ که دوتایی یه کره رو تشکیل میدادند تا حمل ونقلش آسون شه.20 تومن میگفت.خیلی قشنگ بود.البته کیفیت هیچ کدوم رو نتونستم امتحان کنم.(البته تویه سایتش پیداش نکردم)
کسی نظری نداره؟
زیر 10 تومن که متفرقه اس ... همون اولی رو برادر کوچیکه من خرید 3000 ...
کارای logitech و creative کارای معتبری هستن که توی تهران هم راحت گیر میان .. کیفیتشون هم خوبه ... کارای creative تنوع خیلی بیشتری دارن ... اگه به نمایندگی ها سر بزنی ...
الان اونی که میگی 60 تومن باید travelsound 400 باشه ... فکر کنم مدلهای زیر 400 ارزون تر هم باشن ...
سونی هم یه مدل داره SRS-TP1 ... قیمت ندارم ... ولی مطمئنا ارزون تر از مارک های فوق نیست ...
طبق معمول قاعده "هرچی پول بدی آش می خوری" هم برقراره ..
آدرسی از نمایندگی ها دارید؟من پاساژ عالی،ولی عصر و بازار رضا رفته بودم.هنوز توپخونه ،جمهوری و پایتخت نرفتم!نقل قول:
در ضمن تنها همین مدل های 5000 یا 6000 تومنی بشکل شارژِ (باتری اینترنال)موجود هستن!
ارادتمند
creative دوتا نمایندگی توی پاساژ ایران داره ... یکی روبروی پله برقی ، یکی نزدیک در پایینی (هر دو Logitech هم دارن)... پایتخت هم دو تا داره اگه اشتباه نکنم .. طبقه اول ، ضلع جنوبی ... بازار رضا هم یکی داره ... l
آره - اکثر مدلهای بالاتر باتری قلمی می خورن ... اون مدل سونی که گفتم رو اگه بتونی گیر بیاری باید خوب باشه ... نه باتری می خوره نه شارژیه ... به قول معروف Passive هستش و از power دستگاهی که بهش وصل میشه تغذیه می کنه ..
سلام . من یه راهنمایی در مورد خرید mp3 player creative می خواستم...در محدوده قیمت حدود 70 تومن....اما نمیدونم کدوم مدل کرییتیو بهتره....میخوام کار باهاش راحت باشه از لحاظ نرم افزاری و اینا مشکلی نداشته باشه(مث سونی و ...) از لحاظ شارژ مشکلی نداشته باشه..لوازم جانبی نیاز نداشته باشه واسه خرید مجدد....ظاهر قشنگی داشته باشه...من میخوام صرفا برای ضبط صدا و گوش دادن به اهنگ ازش استفاده کنم..خلاصه اینکه کیفیت و قدرت خیلی خوبی داشته باشه.. ممنون میشم اگه زود جوابمو بدید و کمکم کنید
ضمنا از لحاظ پخش اهنگ و فاصله بین اونا یا گوش دادن به یه اهنگ خاص مشکلی نداشته باشه و اطلاعات رو با pc راحت رد و بدل کنه...مدت زمان شارژ بالایی هم داشته باشه و سرعت شارژش هم خوب باشه....................اوه که چقد هم توقع دارما D:
نقل قول:دقیقا چقذه توقعاتت بالاس ... (شوخی) ... ببین creative مدلهای متنوعی توی این بازه داره ، اما اگه کیفیت ضبط واسه ات خیلی مهمه شاید بد نباشه که یه کار از سامسونگ (U3) و iriver (مدل T60 و T7 که پاساژ ایران پیدا میشن) رو هم مدنظر داشته باشی ...نقل قول:
بهرحال چه creative (مثلا zen stone plus که اسپیکر هم داره - v100) و چه این دو سه تا مدل ، از نظر عمر باتری (یکی دوتاشون قلمی خورن و یکی دوتا شارژی) ، کیفیت صدا و سهولت استفاده و ... مشابه هستن ...
یه انتخاب ویژه که البته نمی دونم گیر بیاری یا نه ، sansa clip هستش که شاید پاساژ پایتخت پیدا بشه .. و به اینا برتری داره ... قیمت دقیقش رو هم نمی دونم .. یکی قیمت کرده بود نزدیک 90 تومن
اقایون محترم کسی آخرین قیمت cowon-q5 را نداره هم 40گیگ هم 60ش.
ممنون میشم زودتر جواب بدید
درضمن کدوم یکی از اینا بهتره
1.q5
2.ipod touch
3.samsung yp-p2