اگه کشور های دیگه به طور کامل رعایت می کردند که این همه Warez نبود بازی های کرک شده بزاره
Printable View
اگه کشور های دیگه به طور کامل رعایت می کردند که این همه Warez نبود بازی های کرک شده بزاره
این که بدی این قانون حساب نمیشهنقل قول:
هر شرکتی حق داره روی هر محصولش یه قیمتی بذاره حالا هرکی میخواد میخره هر کی هم نخواست نمیخره
اگر ممکنه از بدیهای این قانون بگویید
فکر نمیکنم این قانون بدی باشه واقعا یه لحظه تصور کن یه برنامه با تلاش خودت درست کنی حالا هرچقدرم گروون بعد من بیام اون برنامه رو بدزدم و کپی کنم و بفروشم حالا هر چقدرم ارزون و هیچی از پول هم به تو ندم چه حسی بهت دست میده؟
این که بدی این قانون حساب نمیشهنقل قول:
هر شرکتی حق داره روی هر محصولش یه قیمتی بذاره حالا هرکی میخواد میخره هر کی هم نخواست نمیخره
اگر ممکنه از بدیهای این قانون بگویید
فکر نمیکنم این قانون بدی باشه واقعا یه لحظه تصور کن یه برنامه با تلاش خودت درست کنی حالا هرچقدرم گروون بعد من بیام اون برنامه رو بدزدم و کپی کنم و بفروشم حالا هر چقدرم ارزون و هیچی از پول هم به تو ندم چه حسی بهت دست میده؟
پسر ما که تولید کننده نیستیم خیلی به نفع ماست که این قانون وجود نداره.
اینبرای همه سود داره:
1-غیر از ایران توی کشور های دیگه شرکت سازنده سود می کنه
2-شرکت کپی کننده با تکثیر و فروش فراوان سود می کنه
3-ما بازی ها رو خیلی ارزون و به صرفه می خریم.
دایی من خارج از کشوره و هروقت می یاد کلی سی دی می خره
از open office.org استفاده کنید !نقل قول:
در اینجا 2 دیدگاه وجود داره :
1. دیدگاه مصرف کننده ( از نوع ایرانی !) : کپی رایت اخه ! بده !
2 . دیدگاه تولید کننده : کپی رایت خوب بید !
نظر خودم :
خیلی کوتاه میشه گفت که نبود قانون کپی رایت در ایران باعث وابستگی بیشتر کشور و مردم به
محصولات خارجی هست چون وقتی قانون نباشه هیچ سرمایه گذاری نمی یاد تو ایران روی نرم
افزار یا بازی یا ... سرمایه گذاری کنه و هر چه قدر هم مخ نرم افزار و برنامه نویسی داشته باشیم
فایده نداره
این موضوع مثل اینه که یه نفر یک باغ سیب داره و از فروش سیب ها زندگیشو میگذرونه و مقداری از پول فروش
رو هم برای توسعه باغش استفاده می کنه !
خب حالا مشتری های این آقا یه روز دور هم جمع میشن و میگن که چطوره از امروز دیگه سیب ازش نخریم و بریم
توکار دودر کردن سیبها ! چون هم حالش بیشتره ! و هم اینکه برامون ارزون میفته !
و از اون روز به بعد شروع می کنن به دزدیدن سیبهای این عزیز ! ( بااستعداد ذاتی که تو اینکار دارن !)
نتیجه : این باغدار عزیز بعد از مدتی ورشکست میشه و باغش هم خشک میشه ( چون هیچ باغی بینهایت
میوه نداره !!) و اون آقایون دزد محترم ! هم دیگه سیب گیرشون نمی یاد !
نکته : البته تو ایران کار به درست کردن باغ هم نمی رسه ... چون هنوز 3 تا درخت نکاشتی میبینی 2 تا
رو با ریشه بردن !!
کاملا موافقم.نقل قول:
ولی بازم میگم اگه برای تولیدات داخلی کپی رایت استفاده بشه پاش بیوفته بازی ای به گرافیک Gta IV میدن تحویلتون.
البته راه های مختلفی هست برای اجرای این قانون به صورت غیر مستقیم ولی بازم ریسکه سرمایه گذار پیدا نمیشه به خاطر همینم هیچوقت صنعت بازی سازی تو کشور پیشرفت نمیکنه و همچنان مهندسین نرم افزار های ما بیکارو الاف میمونن.
نمونش خوده من.
منه بیچاره میخوام نرم افزار بخونم ولی نمیدونم آیندم چی میشه!!!
بعدشم قرار نیست کسی اومد تو ایران بازی ساخت بفروشش 50000 تومن که !!!
میفروشش 7-8 تومن یا فوقش 10 تومن.
این دیگه خیلی زیاده؟؟!!!!
به خدا بیان بگن Gta IV رو 10 تومن میدن ببینید چطور میخرنش.
بله اگه بازی قابل رقابت با بازی های خارجی باشه من حاضرم همچین پولی بدم ولی اگه نباشه نه حاضر نیستم.
و این امر ممکن نمیشه مگر اینکه صنعت رایانه تو کشور پیشرفت بکنه و سرمایه گذار پیدا بشه.
و این امر محقق نمیشه مگر اینکه قانون کپی رایت برای محصولات داخلی رسمی بشه.
والسلام.
به نظر من اگه این قانون بیاد تو ایران
ما گیم خور ها باید بازی رو ببوسیم و بریم رد کارمون
این طور ها هم که شما فکر می کنی نیست !نقل قول:
میتونی از اینترنت دانلود کنی ... مطمعن باش زمانی که قانون کپی رایت تصویب بشه ( و کشور های دیگه ایران
رو جزو آدم حساب کنن !) اینترنت پرسرعت هم با قیمت ارزون فروخته میشه
البته خیلی چیزا باید عوض بشه که این اتفاق ها بیفته !
نقل قول:
فکر کنم این چیزای که گفتی برا بچه هامون اتفاق میفته
بدی کپی رایت :
اقتصاد ایران خرابه !
یه بازی مثل کرایسس حدود 100 دلاره که اگه بخریم پدرمون در میاد !
به نظر من تنها راه تغییر کپی رایت تعویض پول ایران باشه که اونم غیر ممکنه !! (یعنی میشه اما نمیکنند)
خوبی های کپی رایت :
صنعت بازی سازی پیشرفت میکنه
من میام کلی خرج میذارم بازی میسازم بعد میبینم دارند 500 تومن میفروشند بدون اینکه به من پول بدن و از من بخرن !
ایران سازندگان زیادی داره . که توی ایران کار نمیکنند .
نمونش نوید خونساری که کارگردان + کارگردان صدا و کارگردان مپ Gta San Andreas بوده و یا خیلی کسای دیگه .
حالا اگه همه اینا بیان توی ایران چی میشه ؟!
قطعا یه بازی بالا تر از Crysis و IV و ... میتونیم بسازیم ! اما بدون کپی رایت نه !