نقل قول:
خب شما تمام اصول سیستم عامل رو زیر پا گذاشتید :31:
نمیشه برای کارت گرافیک همزمان دو درایور روی سیستم عامل نصب کرد. همونطور که مهدی گفت Catalyst رو نصب کنید + PhysX System Software
Printable View
نقل قول:
خب شما تمام اصول سیستم عامل رو زیر پا گذاشتید :31:
نمیشه برای کارت گرافیک همزمان دو درایور روی سیستم عامل نصب کرد. همونطور که مهدی گفت Catalyst رو نصب کنید + PhysX System Software
نقل قول:
این کار رو هم کردم باز نشد
درایور رو حذف کردم بعد کاتالیست 8.9 جدید رو نصب کردم و بعد درایور فیزیک ایکس رو اما باز نشد !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینه که در ایکس پی وقتی درایور کارت انویدیارو نصب کیکنم درست نصب میشه و هیچ اروری نمیده ، جی پی یو زد هم اطلاعات درست میده راجع به کارت
اما درایور فیزیک ایکس انویدیارو که نصب میکنم داخل کنترل پنل نمیاد برای فعال کردن
برای همینه که گیر دادم به ویستا...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده در فرون guru3d عضو هستم
متسفانه اونجا وقطی مطالب رو راجع به استفاده همزمان فیزیک با کارت رادئون خوندم متوجه شدم در ویستا نمیشه
فقط در اکس پی و ویندوز 7
اما براک جالبه که راجع به ویندوز 7 اینقدر صحبت میکنند اونجا ، مگر ورژن بتایی چیزی از این ویندوز وجود داره که رو این ویندوز تست کرده اند ؟!
خوب اگه اون ها تونستن رو xp تست کنند ، چرا شما نتونستی؟؟؟؟؟؟ مشکل از کجا بود؟؟؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن مدل کارت جیفورش در قابلیت فیزیک تأثیر داره؟ مثلأ اگه از 8400 به جای 8600 استفاده بشه ، عملکرد پایین می اد؟؟؟؟
نقل قول:
تو اکس پی کار میکنه ، مشکل از رجیستری ویندوز من بود که با نصب دریایور فیزیک آیکنش تو کنترل پنلش نمیاد
ولی در اکس پی 100درصد کار میکنه....
درمورد 8600 و 8400 هم موثرترین چیز تعداد Stream Prossesor ها هستش که هرچی بیشتر باشه تو جی پی یو عملکرد فیزیک ایکسش بیشتر میشه
ممنون از جوابت.نقل قول:
نوع حافظه هم تأثیر می زاره؟ مثلأ حافظه ی 8600 ، ddr2 باشه و یا ddr3 ?
نقل قول:
خیلی کم ، بیتاثیر نیست ولی ، تفاوتی که در رندر گرافیکی داره در پردازش فیزیکی نداره ، چون پردازش فیزیکی نیاز به بافر شدن برای مدت طولانی مانند گرافیک سه بعدی نداره
ریل تایمه...
عکس هایی از نسخه 7 ویندوز موجده که از نسخه ی آزمایش اونه !نقل قول:
اما براک جالبه که راجع به ویندوز 7 اینقدر صحبت میکنند اونجا ، مگر ورژن بتایی چیزی از این ویندوز وجود داره که رو این ویندوز تست کرده اند ؟!
مطمئنا یا با اون تست کردند و یا توسط شرکت کارت گرافیکی چنین اطلاعاتی داده شده !
نسخه Whql نیومد ؟
Whql 178 هم اومد بالاخره امروز .