کاملاٌ موافقم.به هر حال باید یک تفاوتی بین جشن قهرمانی لیگ دسته 2،جام حذفی و دسته 1 وجود داشته باشه.نقل قول:
Printable View
کاملاٌ موافقم.به هر حال باید یک تفاوتی بین جشن قهرمانی لیگ دسته 2،جام حذفی و دسته 1 وجود داشته باشه.نقل قول:
سيستم مورد نياز بازی چيه ؟
یکی از بچه ها تو صفحه های اول گفته بود لباس تمام تیم ها لیسانسش گرفته شده آیا واقعیت داره؟؟؟
این هم متن خبر به زبان انگلیسی
A lot of asking about Pes2009 come to me with msn etc...i like to give you and to the community these incredible news....remember : do not loose your head!
0:Pes2009 is about on 35% in develop..based on Pes2008 engine but with important new animations like more "motion capture" for any single player become "Live Motion Capture"
1:In Pes2009 all teams will be officially authorized..with 6 most important leagues
2:New modes will be avaible like Coach and Refereer
3:Seems That Ps3 version will have woman mode and about 29 woman teams from the world, from Usa, Germany, Brazil, Norway etc etc.....
Other news will come out in July E3
Available in Nov08-Feb09
نقل قول:بله درستهنقل قول:
كونامي فكر كنم از هر كشوري پول ميگيره تا آخرين آپديتها ا رو تيمش انجام بده و يا تغييرات اسامي بازيكنان و .. را در بازي اعمال بده
مثلا دائي را كل دنيا ميشناسند و همه ميدونند كه تلفظش چجوريه
كونامي هم خوب ميدونه
ولي چون ايران همكاري نميكنه اونا از رو قصد يه چيز ديگه مينويسند
در هر صورت چاره اي نيست تو ايران هستيم و بايد برا خيلي چيزا بسوزيم و بسازيم
راستي بچه ها خودمون ميتونيم نامه اي ايميلي به فدراسيون در رابطه با همين موضوع بفرستيم ؟
خیلی باحال بود کلی خندیدمنقل قول:
اینو راست میگی من همیشه اولین کاری که میکنم درست کردن اسم بازیکنان ایرانه
ولی مثل این که توی این ورژن حل شده
نقل قول:
میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بخوام نامه بنویسیم باید اول یه راه برای تماس با کونامی پیدا کرد.
چطور میشه به کونامی نظر داد؟نامه نوشت و.............:2:
در ضمن من هنوز پای حرفم هستم که تور دروازه واقعیه .
در ضمن یادتون باشه که فیفا تحت حمایت فدراسیون جهانی فوتباله.fifa
درسته. باید به خاطر خیلی چیزا بسوزیم. اما به خاطر خوده ایران صبر می کنیم. ایرانی که بزرگترین تمدن دنیا رو داره. :10:نقل قول:
موافقم. اگه خواستین، من آدرس ایمیل، شماره تلفن و فکس فدراسیون رو بدم.نقل قول:
آره میشه. اما فایده ای نداره. چون باید لایسنس بشن و از دست ما کاری بر نمی یاد.! :41:نقل قول:
نقل قول:
آدرس ایمیل رو بده .
اگه شماره تلفن رو بدی به علاوه چندتا ............ ، محروممون هم می کنن !:27: