نقل قول:
من با سمند 200 تا رفتم خیلی سخت ولی عمرا بیشتر نمیره مگه تو سراشیبی هر کی بگه بیشتر میره خالی بسته چون من واقعا جون ماشین رو اوردم جلویه چشماش دیگه واقعا نمیکشید هیچجوره ولی نمیره 200 بیشتر , میگم مگه تو سراشیبی باشه .
با 206 تیپ 5 عین خیلی راحت 210 تایه کیلومترش رو پر میکنه شاید اگه بیشتر داشت کیلومترش میشد دید که بیشتر هم پر میکنه من فکر کنم تا 230 یا حتی 240 تا میره البته به سختی .
اقای BRACKET راستش به نظر من 206 میتونه به راحتی به سرعت های 240 یا 260 و 280 برسه و میتواند با کمی مشقت به سرعت های 350 یا 380 برسد و با سختی میتواند به سرعت 410 برسد که میتواند بوگاتی ویرون را رد کرده و در مقام اول سرعت جا خوش کند و رقیبانی مثل مک لارن و بوگاتی و لامبورگینی را پشت سر بگذارد .
دوست عزیز تا حالا کسی نتونسته 220 رو با 206 بره من تا حالا عکس از 206 ندیدم که 220 بره فقط سرعت 210 رو با 206 دیدم . تازه خیلی هم رو هوا است تو دست انداز پشت ماشین اروم پایین میاد که وحشتناک است .
بعد اون اقای که گفته 250 تا با پرشیا رفته دروغ نگفته که عزیزان
ما گفتیم تو بیداری با این ماشین ها چقدر سرعت رفتین
ایشون فکر کرده ما گفتیم سرعت هایی که تو خواب رفتین رو بگید که ایشون هم عرض کرد .
راستی خودمم تازه گی تو تهران با ماکسیما 290 تا رفتم . البته زیرش جک بود . کیلومترش از 260 گذشت و پایین اومد که تقریبا 290 میشد . میشه تا 320 هم برد ولی کات اف میکنه .