جدی؟!
واسه چی؟؟؟
من خودمم الان فهمیدم...
مگه چیکار کرده؟؟؟
Printable View
جدی؟!
واسه چی؟؟؟
من خودمم الان فهمیدم...
مگه چیکار کرده؟؟؟
توجمع خط خطی شده ها دیدمش اون پایین خودم هم نمیدونم براچی البته یه چندروزی هستنقل قول:
خب ، چیزی نمونده به بازی پگاه و پرسپولیس!
به امید پیروزی پگاه...
البته پگاه 4 تا از مهره های خوب و تاثیرگذار خودش رو نداره ، ببینیم چیکار می کنه!
غیبت عشوری زاد در دیدار پگاه - پیروزیمدافع بلند قامت پگاه گیلان به دلیل آسیب دیدگی دیدار حساس تیمش مقابل پیروری در هفته هشتم لیگ برتر را از دست داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خزر علی عشوری زاد كه پس از حضور در پنج دیدار ابتدایی پگاه در این فصل، در بازی مقابل سایپا كرج دچار آسیب دیدگی شد به دلیل تداوم روند مصدومیت خود به جمع مدافعان مصدوم پگاه پیوست و نمی تواند این تیم را در دیدار مقابل پیروزی همراهی نماید.
در حال حاضر به غیر از عشوری زاد، علیرضا نظیف كار و حامد عابدی در خط دفاع پگاه دچار مصدومیت هستند و حامد حاجتی نیز در خط هافبك با آسیب دیدگی مواجه است، ضمن اینكه آدریانوآلوز به دلیل سه اخطاره بودن و حسین ابراهیمی به دلیل حضور در اردوی برون مرزی تیم ملی جوانان مقابل پیروی غایب هستند.
لازم به ذكر است علیرضا نظیف كار كه ابتدای فصل مورد عمل جراحی قرار گرفته بود با رفع مصدومیت تمرینات گروهی خود را با پگاه آغاز كرد و به احتمال فراوان به همراه عشوری زاد در دیدار هفته نهم مقابل صباباطری در رشت به میدان خواهد رفت.
مجتبی امشب اگه دکتر دارو تجویز نکنه برا بازیکناتون و دوپینگ نکنید،میترکونیمتون.:دی
مهاجم پگاه گیلان در آستانه دیدار با پیروزی ضمن مثبت ارزیابی كردن شرایط آمادگی تیمش دستیابی به برد در زمین پرسپولیس را دور از دسترس بازیكنان پگاه ندانست. افشین چاوشی در گفتگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خزر اظهار داشت: در سه دیدار اخیری كه در رشت برگزار كردیم علی رغم بازی برتر و شایستگی بیشتر به سه تساوی دست یافتیم، با توجه به وضعیت جدول و شرایط نزدیك تیمها مقابل پرسپولیس مصمم به گرفتن هر سه امتیاز هستیم و با تلاش فراوان به آن خواهیم رسید. وی كه سابقه زدن سه گل مقابل استقلال تهران در استادیوم آزادی را در كارنامه دارد، افزود: در حال حاضر در اوج آمادگی بدنی قرار دارم و هفته گذشته نیز هر دو گل پگاه مقابل راه آهن را به ثمر رساندم، با توجه به خاطره خوبی كه از دیدار با استقلال در آزادی دارم مقابل پرسپولیس هم تمام تلاش خود را برای گلزنی به كار می بندم و تلاش می كنم غیبت سایر مهاجمان پگاه را با گلزنی جبران نمایم. چاوشی خاطرنشان كرد: پگاه امسال برخلاف فصل گذشته دغدغه سقوط به دسته پایین تر را ندارد، ما باید به دنبال قرار گرفتن در جمع تیمهای نیمه اول جدول هستیم و با توجه به پتانسیلی كه در بازیكنان و كادر فنی وجود دارد رسیدن به این مهم دور از دسترس نیست.
فکر کنم سوات از حبس درومده
یه نگاه به صفحه اول بندازید
رو اسمش که هیچ خطی نیست
ما چاکرتیم رفیق.نقل قول:
خب ، این بازی هم تموم شد و نتیجه 2 - 0 به نفع پرسپولیس خاتمه پیدا کرد...
علیرغم بازی خوب و پایاپای بچه های پگاه ولی آخرش شکست خوردن!
به امید پیروزی در بازی های بعد!
----------
ضمنا بازم از خبرات تشکر می کنم بردیا...
واقعا ممنون!
ایشالله پرسپولیس استقلال رو شکست بده!
من خودم بعد از پگاه طرفدار پرسپولیسم...
پرسپولیس که میبره.:دی
میگم عجب مهاجم گل زنی داریدا.:دی دی