نقل قول:
الدرادو جان باورکن من فیر 2 هستم ببین اول اولش که با هلکوپتر سقوط میکنه بعد تویه مرحله دیگه وارد کلیسا میشه که نیروهای آلفا مثل ماست واستادن بعد شروع به حمله میکنند یکسری موجودات مثلا ترسناک هم میریزن سرت بعد کلیسا آتیش میگیره میری مرحله بعد تو مرحله بعد هم که قبلا دوستان عکساشو گذاشتن و توضیحاتشو دادند اما تو این مرحله قبلش همین رفیقم که با من بود به شکل وحشیانه ای ارواح مثلا خبیثه می کشنش بعد از یه دری میری تو وارد یک شبه کوچه میشی اوجا راهی برای رفتن نیستش باید بپری تو همین بن بسته شاید هم من دارم اشتباه میگم بن بست نباشه اولش میگه یک راه زیر زمینی باید پبدا کنی
باورکن من تو فیر دو هستم
راستی من هم گرافیکم 6200 دی دی آر 2 هست 256 تا هم رم میخوره رم سیستمم 512 تو بعضی جاهاش هنگ میکرد که مجبور شدم گرافیک تو حالت ضعیف تنظیم کنم
شرمنده من تا اول کلیسا رفتم . دیگه سیستمم اونجا به بعد رو نکشید ! من فکر کردم شما همون مرحله اول فیر 1 هستی !
نقل قول:
آقا این Fear هم عجب ضد حالی شده.
من بالاخره با هزار تا مشکل Extraction Point رو هم تموم کردم ولی اینم آخرش بازم تو کف میذارن که مارو.
بالاخره نفهمیدیم چه بلایی سر اینا میاد.
کسی از قسمت سوم این بازی اطلاعاتی داره یا نه؟ کی میاد؟
ولی جدای از این مسائل قسمت دوم طراحیش محشر بود.
تو مرحله آخر یه جاییش صدای تلاوت قرآن میومد. مو به تن آدم سیخ میشد وقتی اون صداها رو میشنید.
یه چیز دیگه، من این دو تا رو تموم کردم ولی نخندیدا من از داستانش چیزی متوجه نشدم
سه تا شخصیت داره که نفهمیدم کی به کیه.
یه مرد،یه دختر قرمز پوش یه دختر لخت هم بعضی وقتا میاد،اینا حتی نیروهای خودشونم بعضی جاها نابود می کردن. اگه کسی در این مورد یه اطلاعاتی بده کلی ممنونش میشم.
من زیاد اهل بازی نیستم ولی FEAR بهترین بازی بود که تو این چند سال بازی کردم،خدا کنه هر چه زودتر قسمت سومش هم بیاد که ببینیم چه بلایی سرشون میاد بالاخره.
موفق باشید
میشه بگی آخرش چی میشه در فیر 2 ؟ خیلی دوست دارم بدونم