[html]http://www.m-audio.com/products/en_us/Delta1010LT.html[/html]
ام آودیو 2 کارت PCI خوب دیگه هم داره که کامل نیست و مناسب برای استفاده با میکسره ، مثلM-Audio و Audiophile 2496
M-Audio Audiophile 192
اکسترنال های M-Audio مناسب برای کار شما:
M-Audio Fast Track Pro
4*4 I/O - 24/96 با قیمتی حدود 250 هزار تومان (دستگاه خیلی خوبیه و جواب کار شما رو به راحتی میده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[html]
http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackPro.html
[/html]Firewire Solo
24/96 - 6*4 I/O با قیمتی حدود 250 هزار تومان (این کارت هم جزو کارت های خوبه که برای کار شما کم نمیاره )
[html]http://www.m-audio.com/products/en_us/FireWireSolo.html[/html]
از براند Infrasonic
Infrasonic Quartet
24/192 * 4*4 I/O با قیمتی حدود 200 هزار تومان (بسیار کارت خوبیه ، البته اگه گیر بیاد)
این هم 2 مدل اکسترنال از Lexicon و Alesis که تقریبا شبیه به هم هستند با قمیتی حدود 250 هزار تومان
Alesis IO2 - 24/48 -2*2
Lexicon Lambda - 24/48 - 2*2
فکر میکنم تو رده ی قیمتی که گفتین دستگاه های بالا از میان بهترین ها انتخاب های خوبی باشن ، البته خیلی دستگاه های دیگه هم هستند که متاسفانه یا قیمت بالاتری دارند یا تقریبا کمیاب یا خارج از دور هستند و پشتیبانی نمیشن.
برخی از این دستگاه ها که قیمت بالاتری دارند :
Lexicon I.Unix U425s
Lexicon Omega
Alesis IO/14
M-Audio FastTrack Ultra
M-Audio Firewire 410
M-Audio Firewire 1814
M-Audio ProFire
T.C Electronic Desktop 6
T.C Electronic Konekt 8
Echo Audiofire 4
Edirol Fa101
Edirol FA66
Edirol Ua4FX
Native Kontrol 1
و....
در مورد کارت صوت 2 تا سولوشن دیگه هم هست ، یکی اینکه از پکیج ها استفاده کنید که همه چیز همراهشون هست (با یک قیمت متعادل) ، خوبیش اینه که با هم هماهنگ هستند ، بدیش اینه که تو ایران گیر نمیاد:13:
و دیگری اینکه
اگر نقش ساز گیتار در آهنگهاتون خیلی پر رنگه از دستگاه هایی استفاده کنید که ساخته شدن برای گیتار و در کنار اون از ورودی های دیگه هم پشتیبانی میکنند ، در اصل یک کارت صوت هستند اما امکانات زیادی برای گیتار دارند.
اما میکروفون
فکر نمی کنم با این هزینه بتونید یک کندنسر خوب بگیرید
اما میتونید یک داینامیک خوب بگیرید.
من میخواستم میکروفون Rode مدل های Classic2 و NT2A رو بهتون معرفی کنم ، چون این میکروفون ها چند منظوره هستند و یه جورایی شباهت به دیافراگم دوربین دارند و میشه اونها رو برای محدوده های خاص تنظیم کرد ، قیمتشون هم بالای400-300 تومانه!:13:اما الان فکر میکنم بتونید از مارک
Shure (مدلش رو یادم نیست:46: قیمت هایی حدود 60 تومان داره )
Behringer مدل های C با قیمت هایی زیر 100 تومان و مدل های B بالای 100 تومان
انتخاب کنید.
فکر میکنم سری C برای ساز های کوبه ای مناسب تر باشه ، اگر بتونید B1 یا B2 بگیرید خیلی عالیه:20:
میکروفون های دیگه هم هست که قیمت هاش همه بالاست اگر پیایین باشه من یادم نیست:19::46:
من خودم از یک میکروفون Haymer مدل PDM 51 برای ویولن و تمبک!!! (برای ضبط اورتور و سمپل های از اتود ها ) استفاده میکنم و راضیم ، خیلی ها میگن ایرانیه ، شایدم باشه ، اما اگه ایرانی باشه باید بهش افتخار کرد:46:
اما هدفون
باز هم قیمت بالا گریبان گیر ما قشر دانشجو میشه:46:
هدفون های مانیتور خوب خیلی گرونه (بالای 200 تومان)مانیتور های قیمت پائین هم حروم کردن پوله
بهتره یک هدفون خوب بگیرید که در حد مانیتور باشه
فکر میکنم هدفون های AKG مدل های K44 - K55 - K66 و K77 تو رده ی قیمت زیر 70 تومان انتخاب های خوبی باشن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AKG مدل های حرفه ای هم داره که خیلی قیمت هاش بالاست ، از براند دیگه که هدفون های حرفه ای میسازند میشه به Sony - Sennheiser Bose -Philips - Audio Technica و ... اشاره کرد ، اگر مدل خاصی رو از این براند ها نمیگم چون اولا زیادن ، دوما خیلی شباهت به هم دارند و مهم تر از همه اینکه همشون گیر نمیان ، برای همین AKG رو پیشنهاد دادم تا راحت گیر بیارین:46:
باز هم معذرت خواهی میکنم بابت پر حرفی ها ، سعی کردن دست روی یک محصول برای 3 مورد نگذارم تا خودتون انتخاب کنید ، همه ی این موارد بالا (کارت صوت - میکروفون و هدفون ) امتحان خودشون رو پس دادند ، من هم دوباره چند تا Review ازشون تو سایت های معتبر خوندم تا مطمئن بشم ، باز هم اگه سوالی بود در خدمتم ، برای اطمینان بیشتر موقع خرید از فروشنده هم اطلاعات بگیرید:20:
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم:10:
موفق باشید
یا علی:11: