اگر به پاور AC وصله پیش میاد ... اما روی حالت باتری باید تغییر کنه غیر از اینکه حالت HP balanced رو در power option دستکاری کردید
Printable View
اگر به پاور AC وصله پیش میاد ... اما روی حالت باتری باید تغییر کنه غیر از اینکه حالت HP balanced رو در power option دستکاری کردید
آقا لطفا جواب اين رو هم بديد.نقل قول:
توي مرحله 1 كه گفته شده دستگاه فول شارژ بشه، اما دستگاه من روشن بود! آيا بايد خاموش باشه؟نقل قول:
1- دستگاه رو به برق متصل می کنید تا فول شارژ بشه
2- بعد از فول شارژ شدن باز هم بذارید دستگاه برای - حداقل - 2 ساعت دیگه به برق باقی بمونه تو این مدت می تونید از نوت بوک خود استفاده هم بکنید
3- بعد از این دو ساعت شارژر رو از نوت بوک جدا می کنید و اجازه می دید نوت بوک از باتری استفاده کنید، یا نوت بوک رو به حال خودش رها کنید یا ازش استفاده کنید تا زمانی که شارژ نوت بوک تمام بشه و شما پیام هشدار تمام شدن باتری رو مشاهده کنید
4- شما باز هم به کار کردنتون ادامه بدید - فقط اگه کار مهمی رو انجام می دادید برنامه هاتون رو ذخیره کنید --- تا نوت بوک خاموش بشه
5- بذارید دستگاه حداقل 5 ساعت تو همین حالت بمونه ( یعنی یا دستگاه رو خاموش می کنید یا می ذارید تو همین حالت sleep بمونه)
6- بعد از این مدت نوت بوک رو به برق بزنید و صبر کنید تا فول شارژ بشه
ویرایش شد................................
سلام سلام
ببخشید برای من از آمریکا یک لپ تاپ مدل compaq presario v 3000 آوردن که آکه و اینجور به من گفتن که وقتی برای اولین بار روشنش کردی یک پیغامی میده برای اینکه مثلا باید از ویندوزت backup بگیری حالا من نمیدونم قضیه این چیه و باید چیکار کنم و اینکه هیچ سیدی درایور و ویندوزی باهش نیست که اگه یه موقع ویندوزش خراب شد چکاری باید بکنم آیا منظورش از backup گرفتن همینه که وقتی مشکلی برای سیستم پیش اومد ازش استفاده کنیم یا باید سی دیه ویندوزش رو بخرم و مثل یک کامپیوتر معمولی ویندوزش رو عوض کنم
از دوستان خواهش میکنم به من مبتدی کمک کنن که یه موقع کاری نکنم که بعدش پشیمون بشم
با تشکر از شما دوستان
سلامنقل قول:
باز خوبه شما لا اقل قبلش سوال کردی؟!
من اول زدم نابود کردم بعد یادم افتاد بکآپ بگیرم حالا خوشبختانه برای من dvd ریکاوری داشت
شما هیچ نرم افزار ی تصب نکن فکر کنم باید با نرتون گاست بکاپ بگیری ولی وایسا تا بروبچ که بیشتر آشنان جواب بدن
البته زیاد هم مهم نیست چون لایس ویندوز توی سخت افزارته اگه هم ر ویندوزی خودشو دوباره از سی دیهای معمولی بریزی (معمولا ویستا این جوریه) بیاد بالا اکتیوه ولی باز عجله نکن
سلامنقل قول:
باز خوبه شما لا اقل قبلش سوال کردی؟!
من اول زدم نابود کردم بعد یادم افتاد بکآپ بگیرم حالا خوشبختانه برای من dvd ریکاوری داشت
شما هیچ نرم افزار ی تصب نکن فکر کنم باید با نرتون گاست بکاپ بگیری ولی وایسا تا بروبچ که بیشتر آشنان جواب بدن
البته زیاد هم مهم نیست چون لایس ویندوز توی سخت افزارته اگه هم ر ویندوزی خودشو دوباره از سی دیهای معمولی بریزی (معمولا ویستا این جوریه) بیاد بالا اکتیوه ولی باز عجله نکن
ممنون از دوست عزیزم hossein_dig
باز هم اگر دوستان میتونن راهنماییم کنن ممنون میشم
مرسی
سلامنقل قول:
شما باید از ویندوزتون recovery بگیرین.اگه نمیدونین چطور باید recovery بگیرین بریhelp and support بعد recovery رو سرچ کنین خودش همه چیزو بهتون میگه
موفق باشین
نقل قول:
با سلام
فكر كنم با لب تاب شما خودش يه نرم افزار به نام hp backup & recovery مياد برو تو منوي استارت ببين اگه هست ميتزني با اون back up بگيري (فكر كنم 2 تا dvd لازم داشته باشى )
من یک vaio خریدم چند روز بعد دیدم گوشه سمت چپ پایین آن مقداری خش افتاده وطی چند روز خش ها بیشتر شد ولی الآن دیگر خش جدید نمی افته لطفا کمکم کنید
در ضمن از هیچ انگشتر یا ساعت یا... که باعث ایجاد خش شود استفاده نمی کنم:10: