خدمت حضرت آيات Soda
سلام عرض كرده از شما هم خواهشمندم فايل مورد نظر خود را آپلود كرده تا من ويا بقيه دوستان هم تست كنيم
وگرنه دوست من ديوار حاشا بلند است
در مورد قدرت nod 32
در Unpack كردن پكرها بايد بگويم بسيار ضعيف تر از كاسپراسكاي – بيت دفندر- و مكافي عمل مي كند
و با استناد به اين نكته كه اعتقاد به سخن گفتن از روي بخار معده را ندارم( مانند بسياري از حضرات آيات) فايلي را براي شما آپلود مي كنم
كه شامل سورس ويروسي است كه با 22 پكر پك شده وضمنا Aspack هم شامل آن پكر هاست كه مدنظر شما مي باشد و ضمنا پك نشده ويروس هم در اين مجموعه هست
پس در مجموع ميشود 23 ويروس
Download-Link:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگر مايل بودند تست كرده و اعلام نتيجه بفرمايند
البته اينگونه تست ها تنها ملاك برتري يك آنتي ويروس نيست و استاد كركي جان در همين تاپيك موارد
رجحان يك آنتي ويروس را بيان فرموده بودند كه كاملا منطقي و كامل مي باشد دوستان مي توانند مطالعه بفرمايند
البته شايد درست نباشد بحث به اينجا مي كشيد ولي جواب سوال را بايد داد
از قديم گفته اند(( عدو سبب خير ميشود))
سوداجان شما يه بار من را از نظر كارشناسي خودت ((كه واقعا نيازمند آن بودم)) محروم مي كني و ميگويي بحث من در مورد مكافي بيهوده است و خرد و كلان به بي قابليت بودن آن واقف هستند يك بار ميگي من خودم اگر مكافي قابل بدونه طرف دار آن هستم(ضمنا مكافي نيازمند طرفداري شما دوست من نيست در سطح وسيع در ايران از طرف شركت ها و ارگان هاي خصوصي و دولتي و ....... مورد استفاده قرار مي گيرد و در طي سيزده سال گذشته مورد توجه بوده است وقابليت هاي آن براي مديران آشكار است چون هدف كاربري كه توان خريد قانوني را ندارد نيست هدف صاحبان صنايع و سرمايه است)
يك بار مي گويي اينجا اينجوري بحث كردن لطمه به تاپيك مي زني يك بار هم مي گي كه نظرمن در مورد فلان و بهمان چيست
دوست من تكليف خودت را حداقل با خودت روشن كن
ضمنا من ادعاي فروم بازي ندارم(شعر را يه بار ديگر بخوان،بلند هم بخوان تا ملكه ذهنت بشود) تعداد تاپيك هايي كه دادم خودش بيانگر اين موضوع هست . بعد از نتيجه گيري در بحث مزاحم اوقات شريف نخواهم شد
در پناه حق به تحصيل خودت ادامه بده و موفق و پيروز باش