پارتي و آشنا را روي مرده هم كه بذاري بلند ميشه برات ميرقصه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! آره ميشه.نقل قول:
Printable View
پارتي و آشنا را روي مرده هم كه بذاري بلند ميشه برات ميرقصه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! آره ميشه.نقل قول:
هرگونه تغيير در ساختار فني از نظر راهنمايي و رانندگي خلافه (يه لحظه ميخواستم بگم حرامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! خوب شد سوتي ندادم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دينقل قول:
به خدا نرسيدم بيام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقاي Havbb سلام
شما وارد تر به نظرمي رسيد
ميشه من هر نوع موتوري خواستم از اون ور آب بيارم (تريل-كيپس و...) تا حجم 250 سي سي؟منظورم اينه كه بتونم آزادانه برم و بيام
در ضمن اگه قييمت دستت بگو
تو پارتي داشته باش . آدم بكشي كسي كارت نداره.نقل قول:
آره ولي گمرك ايران به اندازه قيمت موتور پول ازت ميگيره اگه ميتوني بيار.نقل قول:
نه
قاچاق ميارم
خوش بگذره اون وقت پلاكش را چيكار ميكني؟ باهاش تا سر كوچه بيشتر نميتوني بري!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان از اين به بعد هر سوآل فني راجع به موتور سيكلت داشتيد بپرسيد من در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تا اونجايي كه بتونم ، چون فقط از راه متن باهم ارتباط داريم
آواتورت چقدر غم انگیز ناکه !
والله نمیدونم چرا با موتورم حال نمیکنم ! میخوام یه حالی بش بدم
نظرت چیه ؟ برم بدم سرویسش کنم؟ یا خودم میتونیم در حد خودم دهنشو سرویس کنم ؟
البته من چون تو زندگی دست به سیاه سفید نزدم ، شک دارم که بتونم !
چیزی اگر نیازی به تمیز کردن داره بگو ؟
من متوجه نيستمنقل قول:
خوش بگذره اون وقت پلاكش را چيكار ميكني؟ باهاش تا سر كوچه بيشتر نميتوني بري!
پلاك چه ربطي به گمرك داره ؟
بيشتر توضيح بده
ممنون