سلام.نقل قول:
وایر شمع ها رو یکی یکی دربیار و جا بزن... اگه دیدی در در آوردن یه وایر هیچ تغییری در صدای موتور ایجاد نمیشه بدون همون شمع خرابه.
البته مشکل شمع چیزای دیگه مثل لرزش رو هم داره... ولی تست کن بینم چی میشه.
:12:
Printable View
سلام.نقل قول:
وایر شمع ها رو یکی یکی دربیار و جا بزن... اگه دیدی در در آوردن یه وایر هیچ تغییری در صدای موتور ایجاد نمیشه بدون همون شمع خرابه.
البته مشکل شمع چیزای دیگه مثل لرزش رو هم داره... ولی تست کن بینم چی میشه.
:12:
در همچين مواردي :نقل قول:
مشکل از اونجایی شروع شد که دیدم ماشین دورش بالا و پایین میره
بعد بعضی موقع ها هم وقتی روشن میکردم دورش رو 2000 گیر میکرد و بعد از حدود دو دقیقه پایین میامد
1-استپر موتور
2-سنسور سوخت خودرو
3- نقص سيستم جرقه زني خودرو ( شمع ) يا واير شمع
به ترتيب در اولويت قرار دارند ...
سلام این کار رو کردم با در آوردن وایر ها تغییر میکنهنقل قول:
از دید خودم شمع ها سالم اند
استپر موتور سالمهنقل قول:
سنسور سوخت رو میشه بگی کدومه؟
یا من آلزایمر دارم یا اسمش عوض شده
سلام دوستان.
پرايدي دارم كه مدل 81 هست. تازگيها موقع معكوس كشيدن خصوصاً توي دنده 2 و 3، بعد از عوض كردن دنده و فشردن پدال گاز، احساس ميكنم ماشين يهو جلو ميپره، يا به اصطلاح فني ها لگد ميزنه. ضمن اينكه تو سربالايي هاي كم شيب هم وقتي دنده رو عوض ميكنم، صدايي ميده كه قبلاً زماني ميداد كه دنده رو تو دور موتور پايين عوض كرده باشيد! مثلاً براي پرايد دنده 4 تو سرعت 80 جواب ميده، اما جديداً براي من اين صدا رو ميده.
احتمال ميدم از كلاچ باشه، خواستم نظر دوستان رو هم بدونم.
نمیدونم کاربراتور هست یا نه
اگه کاربراتور بود اون صدایی که میگی ماله تنظیم نبودن موتور ماشین هست
دور گاز در حالت آرام زیادهنقل قول:
یه دیاگ بزن دور آرام رو ببین
بعد استپر رو باز کن تمیر کن بزار سر جاش دوباره ببین دورش چنده
یه تست اهمی هم بگیر بین سیمهای 1 با 4 و 2 با 3
مقدار مقاومتش باید 55 اهم باشه
کمتر و بیشتر یعنی ایراد داره
البته تا 1 اهم اشکالی نداره
بله كاربراتوري هست.يعني صداي تنظيم نبودن موتور شبيه صداي عوض كردن دنده در دور پايين هست؟نقل قول:
نمیدونم کاربراتور هست یا نه
اگه کاربراتور بود اون صدایی که میگی ماله تنظیم نبودن موتور ماشین هست
دور گاز قبلاً وقتي درجا كار ميكرد هم زير 1 بود و هم به شدت نوسان داشت، شمع هاش رو كه عوض كردم، درجا حدود 1 هست، مشكل نوسان هم 90% اش حل شده.نقل قول:
دورموتور (نميدونم منظورتون رو از دور گاز درست فهميدم يا نه)در حالت آرام زیاده
در مورد لگد زدن ماشين نظرتون همون كلاچ هست؟
ممنون از راهنمايي ها.
نقل قول:
دوست من . شما بايد ابتدا مشخص كنيد كه چه نوع سيستم سوخت بر روي ماشين شما سوار هست .
بر روي پرايد ها كلا دو نوع سيستم بوده
1-كيا
2-ساژم
مدل ساژم مدل برتر محسوب ميشه و بسياري مزايا در اون يافت ميشه از جمله
دلكو حذف شده ! جاش يه سنسوري هست به اسم سي ان پي cnp :ه كارش تشخيص زمان احتراق در اولين سيلندر هست
در اين مدل كليد قطع كن يا اينرسي كليدي كه در اثر ضربات برق اصلي كويل رو قطع ميكنه وجود داره و موتور خاموش ميشه ( دكمه قرمزه در داخل كاپوت موجوده )
اما منظور از اون قسمت حرف سنسور سوخت
منظورم تركيب 2 قسمت بود
سنسور اكسيژن كه بر اساس گاز خروجي سوخت رو تنظيم ميكنه
سوپاپ کنترل دور آرام ASC كه با اومدن بار اضافي روي موتور دور موتور رو افزايش ميده
احتمال نقص در يكي از اينهاست
خسته شدم ! :46:
موفق باشي
سلام دوستان یه پراید 82 کاربرات دارم که مدتیه صبح ها وقتی روشن میکنم باید مدام پدال بزنم تا خاموش نشه و در حرکت هم هنگام راه افتادن ریپ میزنه چند بار دادم تنظیم ولی مشکلش رو حل نکردن هبچ بیشتر هم شد....
خودم حدس میزنم ساسات کار نمیکنه لطفا کمک کنید چون اصلا ساسات نمیدونم کجاست.ممنون.
روي پرايد شما يه قطعه مزخرف و اضافه اي نصب هست به اسم clcنقل قول:
اگر اون رو ريموو كنيد و كاربرات و ژيگلور هاش رو سرويس كني مشكل حل ميشه
باي
سلام . هيچ ربطي ب كلاچ نداره . نظرات اين دوستمون منطقي هستنقل قول:
پرايدي دارم كه مدل 81 هست. تازگيها موقع معكوس كشيدن خصوصاً توي دنده 2 و 3، بعد از عوض كردن دنده و فشردن پدال گاز، احساس ميكنم ماشين يهو جلو ميپره، يا به اصطلاح فني ها لگد ميزنه. ضمن اينكه تو سربالايي هاي كم شيب هم وقتي دنده رو عوض ميكنم، صدايي ميده كه قبلاً زماني ميداد كه دنده رو تو دور موتور پايين عوض كرده باشيد! مثلاً براي پرايد دنده 4 تو سرعت 80 جواب ميده، اما جديداً براي من اين صدا رو ميده.
احتمال ميدم از كلاچ باشه، خواستم نظر دوستان رو هم بدونم.
من احتمال ميدم سيستم برق و جرقه زني مشكل داره .نقل قول:
عد استپر رو باز کن تمیر کن بزار سر جاش دوباره ببین دورش چنده
یه تست اهمی هم بگیر بین سیمهای 1 با 4 و 2 با 3
مقدار مقاومتش باید 55 اهم باشه
خدانگهدار