1- فقط اخری (15 مگیه)نقل قول:
2- 37 مگیه چون از حالت ZIP خارج شده اینطوریه (همون 15 مگیه هست)
3- تو فولدر اصلی Root
Printable View
1- فقط اخری (15 مگیه)نقل قول:
2- 37 مگیه چون از حالت ZIP خارج شده اینطوریه (همون 15 مگیه هست)
3- تو فولدر اصلی Root
برای حل مشکل باید یه بار از طریق خود دستگاه فرمتش کنی و دوباره فایل های فایرم ور رو بریزی توش و بعد 3 بار خاموش روشن کنی !!نقل قول:
سلام، ممنوننقل قول:
اگه این کارو بکنم که دیگه نمیتونم انتقال فایل رو انجام بدم ( ؟ ). پس دیگه اتصال به pc چه فایده ای داره؟
در مورد convertor خود سامسونگ هم باید بگم سرعتش خیلی بد نیست. من یه فایل real تصویری 40 دقیقه ای رو حدودا تو 15، 20 دقیقه تبدیل کردم. اما مشکلش همون طور که گفتم نداشتن تنظیمات هست. فایل اولیه من 80 مگ بود که بعد از تبدیل به svi شد 410 مگ. تازه من t10 رو انتخاب کردم که رزولوشنش 320 * 240 هست و از 480 * 272 که رزولوشن p2 هست حجمش کمتره.
راستی باید به اونایی که میخوان mp3 بگیرن بگم که سیستم تاچش خیلی باحاله صداشم که حرف نداره. من تو صدا اول iaudio و سپس samsung رو میپسندم. البته iriver رو تست نکردم. creative zen رو تست کردم، صداش بلند بود اما به نظرم کیفیت p2 رو نداشت. zen خیلی ارزون بود 8 G رو میداد 180. تازه مموری SD تا 16، یا 32 G هم ساپورت میکنه.
فعلا
یعنی حجم بیشتر شده ؟ ... (80 به 410 ؟)نقل قول:
آره چون bitrate فیلم ورودی 175 kb و 12 fps هست ولی تبدیل کننده سامسونگ اصرار داره به فیلم با bitrate 990kb و 30 fps تبدیلش کنه.نقل قول:
از صبح تا حالا هم دنبال برنامه ای بودم که rm رو مستقیما به wmv تبدیل کنه. 4 تا برنامه هست که wmv9 ( 3x ) رو ساپورت میکنه که همون فرمتیه که دستگاه میخونه:
1. jet audio 7
2. ImTOO Rm convertor
3. windows movie maker 2
4. Video Capture Convert Split Merge Burn Studio
که هر کدوم یه مشکلی دارن و از بین اونها تنها imtoo فرمت rm رو به عنوان ورودی قبول میکنه که اون هم موقع تبدیل فقط صدای فیلم رو تبدیل میکنه و تصویر نداره.
حالا همینطور موندم، کسی هست که یه همچین برنامه ای بشناسه ( rm to wmv9x3 )؟
فعلا...
اره دردسره دیگه ولی چه میشه کرد !!
این برنامه رو چک کن : (WinAVI_Video_Converter)نقل قول:
کد:http://www.free-codecs.com/download/WinAVI_Video_Converter.htm
سلام
من تا الان که با p2 ام به موبایل ها بلوتوث میزدم مشکلی نداشت و برای رجیستر کردن با زدن یک کاراکتی کارم راه می افتاد ولی امروز که خواستم به یه p2 دیگه وصل بشم مشکل به هم زد. اگه برای رجیستر کردن راهنماییم کنید خیلی ممنون می شم.
سلامنقل قول:
علی جان اگر لطف کنی و یادم بدی ممنونت میشم.
!!! بشتابید سوپر کانورتور امد !!!!
اینم از یه کانورتور که خودم به هزار بدبختی پیداش کردم !!
یرای ریپ کردن DVD ، فایل صوتی ، تصویری برای پلیر ها هست !! + P2
زیرنویس هم ساپورت میکنه میتوننین فونت رو عوض و تغییر سایز بدید !
از محصولات اپل ، سامسونگ P2 و زن ویژن ، زون ، PSP و .... پشتیبانی میکنه ! (اکستنشن)
البته این ورژن فول هست (اخرین ورژن) + تمام اکستنشن های موجود ! کرک و سریال هم لازم نیست !!
امکانات جالبی داره و در کل خیلی پر سرعت هست (مقایسه کنید) + کیفیت !!!
تنظیمات پیشرفته ، اسپلیت و خیلی چیزای دیگه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کنید و نظر بدید !!
کد:http://garr.dl.sourceforge.net/sourceforge/mediacoder/MediaCoder-0.6.1.4098.exe