رنگ برد گوشی من سبز پر رنگ هستش
ولی فکر نمیکنم اونقدر از زمان عرضه این گوشی گذشته باشه که جنس درجه 2 بده بازار نوکیا
مثل ان73 مرحوم !
Printable View
رنگ برد گوشی من سبز پر رنگ هستش
ولی فکر نمیکنم اونقدر از زمان عرضه این گوشی گذشته باشه که جنس درجه 2 بده بازار نوکیا
مثل ان73 مرحوم !
من می خوام رو پی سی نصب کنم...ولی وقتی می خواد باز بشه یک پیغام میده...میگه گوشی وصل نیست...در صورتی که وصله...
نقل قول:
سلام لیگند جان...خوبی...ببین من تمام این مراحل رو که گفتی رفتم...حالا میرم تو قسمت مپ گوشی تو تهران یا ایرن هیچ مپی نیست...چیکار کنم...میشه توضیح بدی...ممنون میشم...
من تمام این مراحل رو رفتم...ولی در مرحله ی اخر گوشی جی پی اس رو نمیشناسه...چرا؟؟؟
سلام یه سوال داشتم
آیا فریمور جدید برای این گوشی اومده
اگه اومده خواستم ببینم تاثیری روی دوربین این گوشی داشته یا نه؟
اونو بهتر کرده یا بد تر؟
اصلا ربطی به مپ گوشی نداره عزیزم شما وقتی برنامه رو نصب کردی کابل رو که جدا کنی چند لحظه صبر می کنی برنامه بصورت اتوماتیک نصب میشه بعد باید مراحل کرک رو انجام بدی تا وقتی برنامه رو کرک نکردی برنامه فقط دنبال GPS بلوتوث می گرده برو تو تاپیک زیر کامل توضیح داده.نقل قول:
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=208634
من تمام این کارارو انجام دادام...مرحله ی اخر جی پی اس رو پیدا نمیکنه...این مشکل رو علی اقا هم داره...
مشکل من از اون دو تا فایل که
تو نت پد
کپی میکردی بود
چون با تغییر پسوند (در حالتی که مشکل داشت پسوندشون تکست بود)
مشکلم حل شد
نقل قول:سلامنقل قول:
actooor جان اگه شما قدم به قدم مطالب تو تاپيك رو انجام بدي مشكلي نخواهي داشت:46:
همون طور كه قبلا" گفتم مشكل شما يا اشتباه كپي كردن فايل هاي img و gpx هست يا مشكلي مشابه علي جان:46: اينها رو انجام بده انشالله مشكلت حل ميشه!
شاد باشي:40:
ممنون...حل شد...