-
K-Lite Codec Pack 3.9.5 Full, Standard and Basic
کد:
http://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm
نقل قول:
سلام
من قسمت دوم سریال دایی جان ناپلئون رو از وبسایت ایران پرود دانلود کردم با دانلود منیجر idm . الآن متاسفانه هر کاری می کنم با هیچ برنامه ای اجرا نمی کنه . خیلی اعصابم خورد شده لطفا راهنمایی کنین اگر فایل خراب اومده چطوری می تونم به کمک یه نرم افزاری بازش کنم تا تیکه های سالمش بمونه ؟؟؟
پسوند فایلش چیه عزیز !؟
این کدک رو که گفتم رو نصب بکن با این تقریبا اکثر فایلها رو میشه پخش کرد .
---------------
اگه فایلتون RAR هست و نمی تونید که اکسترک (خارج کردن از حالت فشرده) کنی و ارور میده می تونید از Advanced RAR Repair استقاده کنید ، شاید درست کنه ، البته احتمالش کمه .
قبلش هم حجم فایل دانلودیتون رو با اونی که توی سایت نوشته مقایسه کنید ببنید که فایلتون کامل دانلود شده یا نه .
نقل قول:
ممنون از راهنماییت دوست عزیز :11:
لینکی از این کدک ها نداری به من بدی دانلود کنم؟ :20:
بالا گذاشتم اگه فیلتـر بود از لینک زیر بگیر
K-Lite Codec Pack 3.9.5 (Full)
کد:
http://rapidshare.com/files/119972455/klmcodec395.exe
نقل قول:
دوستان لطفا کمک کنن :11:
من فیلمایی که دانلود کردم وقتی پخش میکنم صدای فیلم دو سه ثانیه از تصویرش جلوتره. لطفا راهنمایی کنین چجوری این مشکل رو حل کنم :10::11:
اگه کل فیلم صداش ناهماهنگ است با Media Player Classic می تونی ، آموزش همراه با شکل رو واست میزارم ، زیاد سخت نیست ، شرمنده حس ترجمه اش نبود
کد:
http://pulse750.tripod.com
-
پسوند فایلش چیه عزیز !؟
این کدک رو که گفتم رو نصب بکن با این تقریبا اکثر فایلها رو میشه پخش کرد .
......................................
دوست عزیز ! پسوندش wmv هست . قسمت اولش دانلود شد مثل آدم اجرا کرد ولی این دومی متاسفانه با هیچ برنامه ای اجرا نمی شه .
-
با سلام. من یک فیلم 740 مگی گرفتم و مطابق دستور استاد Pshiii عمل کردم و با hjsplit خواستم کار کنم اما مشکل اینجاست که وقتی همه رو به هم می چسبونه آخرش فایل تکی بوجود میاد با حجم 200 مگ که فیلم نصفس چون فیلم من 740 مگ هستش باید چکار کنم کامل به هم بچسبونه
-
با سلام مجدد من فهمیدم مشکل چی هستش اما نمی دونم چه جوری حل کنم.قسمت 4 فیلم رو من اشتباهی rename کردم و file type اون با بقیه شکلش عوض شده واسه همین فقط تا قسمت 3 رو می خونه
-
نقل قول:
با سلام. من یک فیلم 740 مگی گرفتم و مطابق دستور استاد Pshiii عمل کردم و با hjsplit خواستم کار کنم اما مشکل اینجاست که وقتی همه رو به هم می چسبونه آخرش فایل تکی بوجود میاد با حجم 200 مگ که فیلم نصفس چون فیلم من 740 مگ هستش باید چکار کنم کامل به هم بچسبونه
خوب پسوند رو 004 کن دیگه....
-
help f1 ! کمک تو پستای قبل گفتم
-
تاحالا يه همچين چيزي ديده بوديد ؟!!!!
-
سلام.
چه مشکلی الان به حساب اینجا به چشم میخوره ؟
-
با limewire دارم يه فايل 700 مگي رو دانلود ميكنم تا 49% رفت بعد شد 48% دوباره مياد تا 49 دوباره ميشه 48 بين اين دوتا درصد مونده و جلو نميره !!
-
نقل قول:
با limewire دارم يه فايل 700 مگي رو دانلود ميكنم تا 49% رفت بعد شد 48% دوباره مياد تا 49 دوباره ميشه 48 بين اين دوتا درصد مونده و جلو نميره !!
سلام
بله
پیش میاد بعضی وقتها
البته خیلی نادر هستش
اما وقتی با برنامه های P2P دانلود میکنید
امکانش وجود داره که قسمتی بد دانلود بشه (یا حتی یه پییر چرت و پرت آپلود کنه!)
و این یه مزیت حساب میشه که قسمت خراب رو میتونه نادیده بگیره و دوباره اقدام به دانلود کنه (به جای اینکه کل دانلود شما رو خراب کنه)