درايور 1 سوني 1؟ :ohno: بابا گرافيك ChaseHQ كه تو سگا بازي مي كرديم از اين بهتر بود :biggrin: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط the crazy nfs
Printable View
درايور 1 سوني 1؟ :ohno: بابا گرافيك ChaseHQ كه تو سگا بازي مي كرديم از اين بهتر بود :biggrin: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط the crazy nfs
کسی آدرس سایت بازیو میدونه؟
بله من ميدونم ميزارم ولي به طور كامل راه نيوفتادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست ميگيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايول ايول داداش مهدي نيومدي وقتيم اومدي با حال اومدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
اصلا گرافيك داره
نقل قول:
نوشته شده توسط sepul
اره بابا من کاملا بات موافقم-با 2 میلیارد تومن اصلا همچین بازی در نمیاد-گرافیکاش همش عکسه با موتور گیم میکر بعضی از حرفه ای ها یه بازی هایی میسازن که ادم خف میره
...
راستی مطمئن باش از موتور یه بازی ماشین سواری استفاده شده من خودم خیلی وقته تو این کارام
راستی به نظرم بازی ماریو بروس از این خیلی بهتره
بچه ها من يه مطلبي رو بايد خدمتتون عرض كنم؛
اين cd كار يه شركت به نام سميع رايان پردازه كه تا يه مدت زيادي من اونجا كنترل پروژه اين شركت رو به عهده داشتم و ...
در كل يه مشت پسر و دختر زحمت كش و مستعد اونجا كار مي كنن كه در مقابل يه مشت آدم ديو... اونها رو دارن استثمار مي كنن.
دوم اين كه مدير داخلي اون كه روي cd ها قفل ميگذاره كارش واقعا به دلغكها شبيهه!!!!مژده ميدم به احتمال 99% قفل حجميه!
سوم اينكه اين cd در انقلاب پيدا ميشه!
...خوش باشيد
اصلا مرحله نداره ادم رد كنه
آقا دم همه بر و بچ گرم!!
بي زخمت اگه قراره عكسي نشون بدين يه لينك از اون رو بدين نه اين كه به اينصورت صفحه رو سنگين كنيد.
ممنون