فلش مموری که چیپش سوخته قابل تعمیره؟Genx 2gig
ارزش تعمیر داره؟؟؟؟قیمت؟
Printable View
فلش مموری که چیپش سوخته قابل تعمیره؟Genx 2gig
ارزش تعمیر داره؟؟؟؟قیمت؟
سلام
من یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم
به یو اس بی ماشین وصل بود،اومدم یه چیزی از کف بردارم خوردم بهش لق شد و از اون روز قطع و وصلی پیدا کرد
بردمش گارانتی که عوض کنن گفت این ضرب خوردگی فیزیکی داره،این 2ومین پاتریوتیه که میخرم و اینجوری شده،حالا خواستم ببینم قابل تعمیر هست یا میشه لحیمش کرد ؟
فلش مموري من 8gb silicon powerمي باشد كه چند وقتيه دچار مشكل شده ونه باز ميشه ونه فرمت ميشه ومرتب erorrميده.خواهش دارم چون احتياج مبرم بهش دارم راهنماييم كنيد.
با sd formater این کار رو انجام بده و شعی کن از گزینه full erase استفاده کنینقل قول:
پکیج تعمیرات تمامی مدلهای فلش مموری هانقل قول:
alvandciti.mihanblog.com
mahmoud.loxblog.com
مهندس خليلي 09124381109 .من خریدم استثناییه
سلام؛
من یه فلش 4 گیگ دارم . چراغش روشن میشه ولی باز نمیشه و فرمت هم نمیشه نمیدونم چکار کنم .
تازه سایت دانلود کردن برنامه فلشش رو نمیدونم و نمیدونم اگه روزی کسی محبت کنه بگه کدوم سایت هستش باید چه برنامه ای رو دانلود کنم وچگونه راه بندازم این usb رو.
نوع فلش من soyo هستش.
ممنون :41::41:
سلام به همه دوستانی که تازه میخوان اشکال فلششون رو عنوان کنن.
خواهشا دیگه چیزی نزارین. چون تمامی اشکلات تو همن 125 پست امده و فقط کافی که به خودتون زحمت بدن و یه نگاهی بهشون بندازین.
خواهشا اول این مطلب رو که میزارم بخونید اگه جواب نگرفتید بعد پست بزارین.
قبل از اینکه مشکل تون رو اعلام کنید بهتره همه دوستان با ساختار یه فلش مموری آشنا بشن. فلش که توضیح داده میشه usb flash drive هست و حافظه هایی گوشی هم ساختارش مثل همینه با یه سری تفاوتها ولی کلیتش عوض نمیشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویری که در بالا مشاهده می کنید ساختار درون یک فلش نمونه فلش مموری. البته اینم بگم فلش مموری های تخت هم هست که اگه بتوننید با دقت دروشون رو باز کنید یه ساختار مشابه رو می بینید. البته امکانش خیلی کمه.
این تصویر زیر هم قسمت هایی که یه فلش مموری ازش تشکیل شده به صورت بلوک دیاگرام بهتون نشون میده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این تصویر ساختار یک فلش مموری را مشاهده می کنید که از چه قسمت هایی شکیل شده.
1. کنترل گر و راه انداز USB .
2.فلش مموری ( محلی برای ذخیره سازی اطلاعات).
1.کنترل گر و راه انداز usb : اگر خاطرتان باشد در اولین دوران خلق فلش مموری حتما لازم بود که درایور مربوط به هر کدام از این نوع وسیله نصب شود. که معمولا بر روی cd در کنار محصول قرار داشت. در نسخه جدید تر یعنی USB2 نرم افزار راه انداز هر وسیله درون خود فلش در چیپ ای قرار داده شده که علاوه بر نظارت و کنترل و بر روی نقل و انتقال اطلاعات منتقل شده به قسمت فلش مموری برای ذخیره سازی وظیفه دیگری همجون ارسال درایور به سیستم عامل برای شناسایی وسیله انجام می دهد. درون این چیپ از پردازنده یا میکروکنترلر های 8 16 و یا حتی 32 بیتی استفاده شده است. و جالب است بدانید که داریور درون آن قابلیت بروز رسانی توسط نرم افزار جانبی که از روی سیستم عامل اجرا می شود را دارد. معمولا این نرم افزار توسط شرکت سازنده ارایه می گردد.
2. فلش مموری ( محلی برای ذخیره سازی اطلاعات):
فلش مموری یا مدارات مجمتعی هستند قابلیت خواندن و نوشتن اطاعات باشند و وظیفه آن ذخیره سازی اطلاعات است. بدون توجه به اینکه به کدامین وسیله یا درگاهی از وسیله دیگر متصل می شود.نام دیگر این نوع از حافظه ها گفته می شود NAND FLASH است.
ادامه دارد ...
------------------------------------------------------------------نقل قول:
دوسته عزيز شما مي تونين از برنامه Jet flash OnLineRecoveryاستفاده كني اين برنامه فقط مخصوصه فلش مموري هاي مدل Transcend هستش:8:کد:http://dl.----------.com/Hamid/May%202010/7/OnLineRecovery%20v1.0%20(www.----------.com).zip
خواهشان از پست قبلی شروع به خوندن بکنید:
جواب مشکل تمامی دوستان یکی از موارد زیره :
1. اگه فلشتون حجمش خیلی بالا و ارزون خریدید از جاهایی مثل بندر و لب مرز باید بگم این فلش ها تقلبی هستند . حالا چرا تقلبی تا اونجا که من خبر فلش با حجم 32 بیشتر درست نشده.
این وسط چه اتفاقی میوفته :
یه نفر میره چین درخواست میده فلان مقدار فلش مموری واسش تولید کنند بدون حافظه ذخیره سازی ولی به شرکته می گه قراره خودمون حاقظه اصلیش روش نصب کینم مثلا شما تو تنظیمات چیپ کنترلگر بزارین 32 گیگ ( بلا تر از این که مثل آب خوردنه ) .
به سایت زیر سر بزنید. کلی عکس از تنظیماتی که میشه روی اینها داد رو بهتون نشون میده.
خب حالا چرا وقتی شما روش کلیک راست می کنید میزنه 32 گیگ یا بیشتر ؟ چون در واقع ویندوز شما از این کنترلرگر هست که داره می پرسه چقدرش پره یا خالیه. اونم دروغ میگه بهتون.کد:http://bbs.mydigit.cn/read.php?tid=179903
چرا کپی می کنید هستش به محض اینکه فلش رو در میارید اطلاعات نیستش یا اینکه فایل ها درست باز نمی شن؟
چون تو خوده این کنترلر هم یه مقداری حافظه وجود داره که در واقع حافظه میانی که بهش بافر می گن یعنی اول اطلاعات اونجا قرار میگیرن بعد به درون یا بیرون انتقال داده میشه. وقتی حافظه ای نباشه شما می خواین کجا واستون سیو باشه.
گیریم هم ذخیره شد. اون بابا که این فلش رو سفارش داده جوری سفارش داده که حجم حافظه اصلی یک یا دو گیگ باشه ولی کنترلر بگه نه من 32 گیگ ام. شما کپی می کنید تا این یک گیگ یا دو گیگ بعدش دیگه شرمندتونم اطلاتتون جای اطالاعت قبلی ریخته میشه ... اینجوری که خراب میشه.
راستی یه چیز جالبتر اسم برند هم میتونید به نام خودتون بزنید. کسایی که فلش باز کرده باشن و مدارات درون اون رو دیده باشن دقیقان می دونن که مثلا دو جنس کینگ مکس و ترنسند و مثلا سوپر تلنت و ... دقیقا یه جوره ( البته نه همشون) تقلب یاشون یا جنس های نامرغوب .
ادامه دارد ....
سلام : بازم می گم یه کم وقت بزارین پست های بچه های قبل رو مطالعه کنین جواب شما قبلا داده شده . نخواستین از این جا شروع کنین.
این فایل های نه ویروسند نه چیزی خطر ناک بلکه فایل های unlink هستند یعنی چی یعنی اینکه این فایل ها فایل هایی هستند به هیجایی وصل نیستند.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6032189&postcount=126
چجور این مشکل پیش میاد . همان طور که میدونید واسه ذخیره سازی اطالاعات روی فلش یا هارد از یه جدولی استفاده می کنند که آدرس شروع و انتهای اونو مشخص می کنند به این سیستم می گن FAT یا File Allocate Table .
که نسخه های متفاوتی داره fat 16 , fat 32 و جدیدنم هم شده NTFS که کاری نداریم .
فقط بدونید تو این جدول اطلاعاتی از قبیل اسم فایل حجمش شروعش و پایانش مشخص می شه. حالا اگه به هر دلیلی این کار درست انجام نگیره و این جدول خراب بشه چه اتفاقی میوفته .
که فایل با اسم چرند که نه ابتدا داره بعد این کنترلر هست که می خواد به سیستم عامل بگه این فایل ها اسم و حجمشون چیه و چقدره : خنگه دیگه نمی فهممه
چرند و پرند تحویلتون می ده. راه کار ی وجود داره با نرم افزار هایی مثل active file recovey کنید تا فایل هاتون رو بر گر دونه سپس فرمت کنید و در نهایت از نرم افزاری که شرکت سازنده اون فلش واسه شما گذاشته عیب های اونو به صورت اتوماتیک بر طرف کنید.
چون معمولا چند برند از یک کارخونه و یک ساختار درست شدند احتمالا نرم افزار ها شرکتی به شرکت دیگه ای به خوره.
ادامه دارد ...