اگه از ضربات combo استفاده کنید حریف خیلی زودتر از پا در میادنقل قول:
Printable View
اگه از ضربات combo استفاده کنید حریف خیلی زودتر از پا در میادنقل قول:
چطوري از ضربات combo استفاده كنم؟نقل قول:
با یک کلیک ضربه زدن شروع میشه و اگر دقت کنی می بینی در انتهای ضربه زدن برای مدت کوتاهی رنگ زرد(یا نارنجی) مشاهده میشه.تو این مدت کوتاه باید سریعاٌ کلیک کنی.فقط دقت کن که فاصله ی زمانی خیلی مهمه.چون اگه زودتر و یا دیرتر کلیک کنی combo اجرا نمیشه.با این روش میشه سه تا ضربه ی پشت سر هم زد(ضربه ی دوم از اول و ضربه ی سوم از دوم قوی تر است) و با چند بار تکرار این سیکل میشه حتی دشمن های قوی رو هم زود از پا در آورد.نقل قول:
خيلي ممنون دوست عزيز نجاتم دادي!نقل قول:
خواهش می کنمنقل قول:
من روی درجه Normal رفتم فقط 2 بار باختم اون قسمت ملکه عنکبوتها Kikimore queen ( بخاطر اینکه نمیدونستم نمیشه اون رو کشت ) ، یه عنکبوت دیگه هم بود Koschey که خیلی سعی کرد جلوم مقاومت کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا منهای عنکبوتها، بازی فاکتور سخت دیگه نداشت
سلام دوستان
من Patch 1.3 را نصب کردم و قسمت جدید Advanture ها به اضافه این Advanture جدید " Price of Neutrality" اضافه شد که البته بازی بدون صدای Dialogue است.(فقط در قسمت Cutscene ها باید نوشته ها را بخوانید) بازی به صورت جدا در قسمت New Game قابل دسترسی است.بعدا عکس و توضیحات بیشتری قرار خواهم داد.
سلام....دوستان من توی شهر دوم یه جایی هست یه چند نفر هستند اسمشون headhunter هستش ...بعد هر کاری میکنم اینا رو بزنم حتی 1 میل از خونشون کم نمیشه!!...چه کنیم یا برویکس؟! :12:
دقیقاٌ بگید کجای بازیهنقل قول:
دانلود پک موسیقی های the witcher:
کد:http://www.mediafire.com/?jjmkhcyzmey