دوست عزیز من لینک دانلود ومپ رو براتون میزارم ولی همانطور که میبینید دوستان دیگر از ومپ استفاده کردن و مشکلی نداشتننقل قول:
من چک میکنم اطلاع میدم
Printable View
دوست عزیز من لینک دانلود ومپ رو براتون میزارم ولی همانطور که میبینید دوستان دیگر از ومپ استفاده کردن و مشکلی نداشتننقل قول:
من چک میکنم اطلاع میدم
ممنون از جوابی که دادید اضافه بر مطالب شما ومپ برای نصب روی سیستم شخصی هستنقل قول:
وورد خودش یه جورایی کد نویسی میشه شما که از وورد کپی میزنی انگار دارید با سورس بر میداری بهتره از نت پد استفاده کنیدنقل قول:
بله ممنون کاملا موافقمنقل قول:
نقل قول:
یه توضیح در مورد رنگها :
به نظرم وقتش رسیده که یه کم حرفه ای تر به قضیه نگاه کنید
بهتره یه جای رنگ رنگها به کد رنگها توجه نمائید
دوستان کسی نبود به ما یه help برسونه؟ راستی کار این google tap چیه؟ نمیشه پاکش کرد؟نقل قول:
ببین قبلا هم دوستان در مورد این مشکل پرسیدن و با توجه به پست پایین پاسخ داده شده و مشکلشون حل شدهنقل قول:
دیگه من نمیدونم مشکل هاست شما چیهنقل قول:
در ضمن کار گوگل تب بهبود بخشیدن وضعیت سایت درموتورهای جستجو هست اگه نمیخوای مطالبی که تو سایت داری توسط موتورهای جستجو شناسایی بشه دیگه این یه مساله دیگه هست
با سلام
اين راه رو هم امتحان مي كنم
ولي چشمم آب نمي خوره كه درست بشه
چون گفتم كه وقتي پيش نمايش رو تاييد مي كنم در قسمتي كه سورس نوشته هست اونجا نوشته ها درست هستند و فونتشون سياه هست ولي دقيقا بالاي اون و همون جايي كه مطلب مي خواد قرار بگيري توي سايت اونجا رنگ فونت خاكستري هست
با تشكر از شما
اقا من یه مشکلی دارم
از اون آدرسی که صفحه اول دادیتwamp رو دانلود کردم ولی ورژن 2 بود که بعد از شروع به نسب فایل wampserver رو نسب نمیکنه اگه میشه برام این فایل رو بزارید
بعد هم گشتم wamp5رو دانلود کردم که آموزش ها باش جور نبود اونم بعد از اجرای localhost برام این ارور رو میزنه:
Parse error: parse error, unexpected T_STRING in e:\wamp1\www\index.php on line 107
چیکار کنم؟
شما باید از این لینک دانلود کنید من خود تست کردم مشکلی نداشت
کد:www.wampserver.com/dl.php
سلام
خسته نباشید
با تشکر از توضیح های کاملتون
راستش مشکلی که من دارم اینه که وقتی روی لینک صفحه ی اول کلیک میکنم پیغام the page cannot... رو میده و در واقع فایل index.html رو باز نمی کنه ولی روی لوکال که نصب کردم بعد از کلیک بر روی صفحه ی اول همون صفحه ی index.php رو باز میکنه مشکل از چی میتونه باشه؟
دوست عزیز به سوال شما قبلا بار ها جواب داده شده به کمی پایینتر توجه نمائیدنقل قول:
نقل قول: