باید بازی جالبی باشه . در ضمن با عجله در مورد شخصیت بازی قضاوت نکنید. کاپکام دیگه شاید این از دانته هم بهتر باشه.
Printable View
باید بازی جالبی باشه . در ضمن با عجله در مورد شخصیت بازی قضاوت نکنید. کاپکام دیگه شاید این از دانته هم بهتر باشه.
کاملا حق می دم به شما چون به کپکام ایمان دارم توی این تریلر هایی هم که گذاشتم قشنگم معلوم که نرو هم مثل دانته می جنگه و اون دستش باعث قدرتمند تر شدن اون شده که با اون دست چهرش هایی که نمی کنه باید صبر کنیم 15 روز دیگه معلوم می شهنقل قول:
ببخشید اصلا حواسم نبود 15 روز دیگه تازه بازی شاید بیاد ما که 20 روز باید صبر کنیم راستی از پیسی دانلود نخریدا بچه های فروم پرواستریت خیلی ناراضی بودند هم دیر می فرسته هم گرون از ملتون بخرید بهتره
منم عاشق dmc هستم که نسخه های قبلی را در ps2 بازی کردم ولی این بار در pc می خواهم بازی کنم ( آخه سیستم را 6 ماه ارتقا دادم )
خوشا به حالت ما که نتونستیم شماره 1 و 2 رو نتونستیم بازی کنیم ولی از همین نسخه 3 شم عاشقش شدیم کاش 1 و 2 رو هم برای پی سی بدن ولی خدایش هیچی پی سی نمیشهنقل قول:
خوبه كه دير ميرسه براي من كه هنوز نرسيده
همون بهتر کهه شماره 2 رو بازی نکردی.وگرنه از DMC زده میشدی!!:41:نقل قول:
ولی شماره یکش یه چیز دیگه بود در زمان خودش.(ابر بازی:46:)
راستی نماد تورو دیدم یاد فاینال فانتزی افتادم بازیش هست من فکر کنم بازی فاینال فانتزی هم توی سبک دویل و اساسینس کِــرد هستش فیلمش که خیلی قشنگ بود یک سری توی کلیک نوشته بود قراره بیشتر بازی ها رو فیلمشو بسازن هیتمن یکیش بود که ساختن فیلم خیلی جالبی شد world of warcraft هم بود خدا کنه دویل هم فیلمشو بسازنننقل قول:
چرا همه انقدر دیر جواب می دن من هرروز دارم این تاپیک 2 یا 3 بار می بینم منتظر مبحث جدیدم :41:
الان امتحانا شروع شده جيگر بچه ها كمتر ميان