نه دوستان بد لینک داده.. از لینک زیر نگاه کنید....:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نه دوستان بد لینک داده.. از لینک زیر نگاه کنید....:
میشه بپرسم این عکسها رو با چه گوشی گرفتی ؟ چرا اینقدر کوچول موچولو ؟ بی خیال بابا آره تو این گوشی رو داری واسه ما هم فرقی نداره که تو داشته باشی یا نداشته باشی. نمیدونم والا رو پیشونی ما چیزی نوشته شاید...
منم که گفتم که برای شما فرقی که نمی کنه و این کار پسر عمومه که کوچولو هست چون اگه از Lcd عکس می گرفت سیاه می شد!
البته ببخشید ها ولی اگه همون عکس اشناهه باشه در حال گرفتن عکس هست طرف!!!نقل قول:
منم که گفتم که برای شما فرقی که نمی کنه و این کار پسر عمومه که کوچولو هست چون اگه از Lcd عکس می گرفت سیاه می شد!
اینم اگهی فروش ان 82
معمولا اکثر گوشی های توپ(بجز بعضی ها)بی ریختن ولی به نظر من می ارزه بهش فکر کرد.......!!
این گوشی، اعجوبه ای هست برای خودش...اگه یه نفر این گوشی رو می برد به 2 سال پیش، می گفتن این پیامبر شماره 124001 هست و این هم گوشیش هست که نشانه پیامبریش هست! دیروز تو کلاس دین و زندگی گفتم و دبیر محترم منو با لگد به بیرون از کلاس با زاویه 23.796درجه و با سرعت 2 متر بر ثانیه پرتاب کرد!
اصلا خودت میفهمی چی میگی ؟ بابا من به شما گفتم یه عکس با یه گوشی حالا هر چی شد بگیر بزار اینجا ما هم ببینیم. نمیخواد عکس فضایی بگیری. قشنگ بزار رو فرش عکس بگیر. من که میدونم خالی میبندی. اگه راست میگی همین کاری که من گفتم بکن. بزار رو فرش عکس بگیر. یا اینکه گوشی رو روی یه روزنامه یا مجله بزار ازش عکس بگیر. اگه راست میگی اینکارو بکن همه مارو شرمنده خودت کن وگرنه من اگه جای تو بودم بعد از این ضایع شدن دیگه تو این تاپیک حداقل پست نمیدادم.نقل قول:
همنطور که گفته بودم کمتر از 15 روزه دیگه جاهای دیگه هم عرضه میشه :
راستشو بگو خودتو راحت کن...نقل قول:
من اگه جای تو بودم بعد از این ضایع شدن دیگه تو این تاپیک حداقل پست نمیدادم.