برو بكس نگران اجرا شدن بازي نياشن من با سيستم داغون زير بازي رو اجرا كردم خيليم روون مي باشد:
64mb گرافيك
cpu 2.4
ram 512
Printable View
برو بكس نگران اجرا شدن بازي نياشن من با سيستم داغون زير بازي رو اجرا كردم خيليم روون مي باشد:
64mb گرافيك
cpu 2.4
ram 512
من بازی را از تکین خریدم
هیچ مشکلی نداره
دمو اول بازی داره - گزارشگر داره - سرعتش روی سیستم من عالیه (رم 1 گیگ )
روی ویندوز XP بهتر و روان تر از از Vista اجرا میشه
کسی می دونه چرا نمی شه زاویه چزخش دوربین را عوض کرد ؟
چه جوری میشه توی بازی LOGO ایمپورت کرد؟؟؟
اونایی که سیستمشون داغونه می تونن رو low رون اجرا کنن .
سامان جان حرف بی خودی چرا میزنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مینیمم گرافیک بازی 256 هست بعد شما میگی با 64 روون اجرا میکنی؟
===========
یکسری نکات منفی تو بازی دیدم!
اول از کونامی و شعورش شروع کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
آقا یعنی یکی نیست به اینا بگه یک قطعه جدیدا برای کامپیوتر ساختن به نام موس؟
از این بدتر!چرا اینا هنوز تو قسمت تنظیمات کنترل از عکس دسته های کنسول استفاده میکنن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اندفعه که اومدن عکس دسته 360 گذاشتن من که اصلا ازش سر در نمیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کونامی بازم نشون داد اصلا به جوونا اعتماد نداره.یک جوونه قوی و این بازی نیست به جاش پیر پاتالا بهترینن!حتی من هنوز چیزی در مورد استعداد تو این بازی ندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بر عکس فیفا(نه این خوبه نه اون که پاتو رو قویتر از نصف دنیا میدونه)
کونامی هم نشون داد اهل تبلیغاته.بعضی بازیکنا واقعا بی خود قوین.مثل رونالدینیو رونالدو ... .اما امثال کاکا و ریبری و دنی آلوز و... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم سرعت و حرکت با توپ داغونه.بعضی وقتا بازیکنا مثب اردک با توپ میدوان.اصلا توپ رو جل نمیندازن و پاشونم فقط 20 سانت باز میکنن(خیلی مسخره اس).اونایی که سرعتشون کمه هم اصلا راه نمیرن ماشالا
دروازه بان از تو تیرک رد میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدماش کش اووردن و دراز شدن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صدای دیلینگ اعصاب خورد کن تو منوهاش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکسری اسکیلا هنوز جای خالیشون دیده میشه و ....
============
با اومدن بازی هم 2 چیز بهم ثابت شد!یکی همون عکسا بود.دومی هم جریان تماشاگرا بود که واقعا 3 بعدین!همه جا میگفتن فقط ps3 سه بعدیه چون حجم بلو ری بالاس اما الان میبینم تو همین 4 گیگ هم تماشاگرا 3 بعدین.
چمن ها واقعا عالین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه اشکال برام ایجاد شده
من تیم ملی ایران رو توپ توپ ساختم با عکسهای واقعی
save که میکنم
بعد از بازی میام بیرون دوباره برگشته سر حالت اولش
اگه میشه منو راهنمایی کنین
این گزینه دقیقا چه کاری می کنه؟نقل قول:
بچه ها یک باگ وحشت ناک!من تاحالا بیاد نداشتم تو این بازی باگ وجود داشته باشه اما این موتور ببینین چه باگا داره:
اون تیم آرژانتینه که اونجوری شده!کد:http://www.---------------/uploads456/125/untitled.JPG
aryan.kh من اون گزینرو تیک زدم و درست شد حالا یه مشکل دیگه دارم بعضی موقه ها تو بازی تیک داره چی کارش کنم یعنی یه لحظه بازی ثابت میشه در حده 1 ثانیه
آقا این شاپ بازی کجاست؟ماله من شاپ نداره که!
تازه امتیازم نمیده هیچی!
این نسخه 1 دیویدی کامل نیستا.ماله من نه دمو داره نه 3 تا از زبونای بازی رو!
اگه بخاد پیراهن بقیه تیم ها هم همین جور باشه که به درد نمی خوره !این آرژانتینه یا ایتالیانقل قول:
می تونید از بارسلونا هم یه عکس بذارید؟