من هر روز به این تاپیک سر میزنم تا ببینم کسی برنامه ی ساین شدشو داره یا نه؟؟
ولی میبینم اخرین پست رو خودم زدم!!!!!!!
کمکم کنید:356406012615463
Printable View
من هر روز به این تاپیک سر میزنم تا ببینم کسی برنامه ی ساین شدشو داره یا نه؟؟
ولی میبینم اخرین پست رو خودم زدم!!!!!!!
کمکم کنید:356406012615463
امکان نداره ..........نیومده
لطفا لینکش رو بذارید
اگه هنوز كسي مي خوادش بگه
من دارم.
Psiloc[1].irRemote.v1.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned
Psiloc[1]..v1.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned
[QUOTE=sajey;1817037]
نقل قول:
اگر موقع نصب فایل دوم Update Error این اخطار را داد.
باید برنامه قبلیirRemote و DRM Common Solutions که قبلا روی گوشی نصب کردید از Application Manager پاک کنید.
سلام
آقا من برنامه رو دانلود کردم و فایل سوم رو هم حسب الامر، Sign کردم. ولی فایل دوم اصلاً مخدوشه!!(File corrupted). دو تا برنامه رو پاک و مجدداً نصب کردم ولی بازم همون Error رو داد. حالا تکلیف چیه حاجی؟
[QUOTE=sajey;1817037]
نقل قول:
اگر موقع نصب فایل دوم Update Error این اخطار را داد.
باید برنامه قبلیirRemote و DRM Common Solutions که قبلا روی گوشی نصب کردید از Application Manager پاک کنید.
سلام
آقا من برنامه رو دانلود کردم و فایل سوم رو هم حسب الامر، Sign کردم. ولی فایل دوم اصلاً مخدوشه!!(File corrupted). دو تا برنامه قبلی رو پاک و مجدداً نصب کردم ولی بازم همون Error رو داد. حالا تکلیف چیه حاجی؟
سلام به همه.
با اجازتون من 1 توضیح کلی راجع به نخوه نصب بدم.
شما 3 فایل دارید که فایل 1 و 2 ساین شده و نیازی به ساین نداره و فایل سوم را حتماً باید ساین کنید.
ابتدا شماره 1 که خود برنامه است را داخل گوشی نصب کنید.
بعد فایل دوم را نصب کنید.
و در آخر فایل سوم که کرک برنامه است را پس از ساین کردن نصب کنید.
نکته قابل توجه برای کسانی که نتونستن نصب کنن یا هنگام نصب پیغام خطا می ده و یا بعد از نصب کار نمی کنه اینه که حتماً تکرار می کنم حتماً باید هر بار که نصب می کنید یک بار گوشی خود را خاموش و روشن کنید.
یعنی وقتی فایل اول را نصب کردید 1 بار گوشی را خاموش و روشن کنید.
دومی و سومی هم به همین صورت.
بعد می بینید که برنامه خیلی راحت اجرا می شه.
دومین نکته اینه که تا پایان نصب هر 3 قسمت نباید برنامه را اجرا کنید یعنی اینکه اگر اولی نصب شده برنامه اجرا نشه والی آخر.
نکته دیگه این که این برنامه روی گوشیهای زیر کار می کنه :
Nokia 5500 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia 5700 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia 6290 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E50 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E51 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E60 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E61 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E61i [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E62 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E65 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E70 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia E90 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N71 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N73 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N75 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N80 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N92 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N93 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N93i [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N95 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nokia N95 8GB
لطفا براي اين هم بدين
357652016142843