من یکی که الان زدم تو لینوکس کار باهاش شیرینه به جز تلاش برای اتصال به اینترنت که هنوز توش مشکل دارم
اما از منظر دیگه ویندوز راحتره به خصوص یاد گرفتنش
تمام بازیها برای ویندوزه و پیدا کردن برنامه براش اسوننترو سخت بودن لینوکس هم مزید علته
Printable View
من یکی که الان زدم تو لینوکس کار باهاش شیرینه به جز تلاش برای اتصال به اینترنت که هنوز توش مشکل دارم
اما از منظر دیگه ویندوز راحتره به خصوص یاد گرفتنش
تمام بازیها برای ویندوزه و پیدا کردن برنامه براش اسوننترو سخت بودن لینوکس هم مزید علته
GnuHDL بابت مقاله ممنون . خیلی خوب بود
سلام
کل تاپیک رو خوندم . واقعا" خوشحالم از اینکه دارم ubunutu رو دانلود می کنم.
دلیل اینکه چرا تا بحال دنبال لینوکس نبودم این بود که از اول ویندوز داشتم و چون کمبود های اساسی نداشتم دنبال سیستم عامل دیگه ای نبودم.دلیل اینکه خیلی بی صبرانه منتظرم دانلود تموم بشه و بتونم ubunutu رو نصب کنم دسکتاپ 3 بعدیشه.من با دیدن 1 کلیپ از محیط ubunutu یکی از طرفدارای پروپا قرصش شدم.یکی دیگه از دلایلی که می خوام از این سیستم عامل استفاده کنم اینه که تا اونجا که اطلاع دارم این سیستم عامل انواع مختلف داره.من خیلی دوست دارم هر چند وقت یه بار یه سیستم عامل جدید رو سیستمم نصب کنم.واسه همین الآن حدود 8 تا ویندوز اکس پی و یک ویستا دارم.ویستا اصلا" اونی که فکر می کردم نبود.امیدوارم لینوکس بتونه من رو به خواسته هام برسونه.امیدوارم با کمک شما دوستان عزیز بتونم از لینوکس استفاده ی بهینه کنم.
یه سوال هم دارم که اگه جواب بدید ممنون می شم.
مشخصات سیستم من :
ram :1500mb (1gb+512mb)_1
vga:geforce7300le 256mb_2
cpu:intel 3gb full cash_3
فکر کنم فقط قطعه هایی که به حافظه و گرافیک ربط داشتو گفتم کافی باشه.
حالا من با این سیستم می تونم از دسکتاپ 3 بعدی و دیگر امکانات ubunutu استفاده کنم؟
راهنمایی کنید ممنون می شم.
سلامنقل قول:
اين پشتكار و علاقه خوبه . بله با دسكتاپ سه بعدي مشكلي نخواهد داشت . البته ابونتو به اينترنت سريع نياز داره ! چون يك سي دي هست و اكثر نرم افزار هاش بايد دانلود شه . نحوه نصبش و استفادش راحته . موقع نصب دقت كن هاردت پاك نشه . تاپيك ويژه ابونتو رو ببين سوال داشتي اونجا مطرح كن .
راستي براي دسكتاپ سه بعدي بايد beryl و emerald و درايور كارت گرافيكتو نصب كني . مشكلي داشتي بپرس .
اینترنم 256k هست.لینک دانلود ubunutu رو taia و hossein-mec تو تاپیک ubunutu بهم دادند که ازشون ممنونم.از شما هم به خاطر جوابت ممنونم.بقیه سوال هامو تو همون تاپیک مطرح می کنم که این تاپیک شلوغ نشه.نقل قول:
موفق باشی
ویندوز سیستم عامل خنگیه!:41:
لینوکیسا خوشحال نشن چون لینوکس( اوبونتو رو نمیدونم .فدورا رو میگم) به معنی کلمه بی شعوره
4 ساعت دارم سعی میکنم یه فایلو سرچ کنم هنوز که هنوزه موفق نشدم
اسم فایلو میزنی بعد هیچ اتفاقی نمیفته من نمیدونم داره میگرده یا پیدا نکرده یا پیدا کرده به ما نمیگه:13:
خلاصه که خیلی نفهمه
ما سعی کردیم یه زبون اضافه کنیم . روز ها گذشت و نشد. بی خیال شدیم:sad:
لینوکس خره!:2:
موضوع خوبی رو مطرح کردیدنقل قول:
لینوکس با کاربراش به اندازه ظرفیتشون برخورد میکنه:27:
.ناراحت نشین دوست عزیز:46:من خودم لینوکس با نسخه اول فدورا شروع کردم الان میدونم که انتخاب بدی بود یه توزیع کاملا ناپایدار بود اون موقع مشکل زیاد داشت همون موقع هم باهاش مشکلات زیادی داشتم الان میدونم که اکثر اون مشکلات از ناوارادی من بود واسه لینوکس باید فعالانه برخورد کنید رویکرد منفعلانه بدرد ویندوز میخوره و این چیز بدی واسه ویندوز نیست ویندوز یه عده از کاربرا رو هدف قرار داده که نمیخوان به کامپیوترشون تسلط داشته باشن فقط میخوان در عین سادگی به کارای عادیشون بپردازن
یه مدت زمان میخواد تا راه بیافتید الان من واسه اون کارائي که چند روز و هفته واسه حلشون سروکله میزنم توی همون نیم ساعت بعد از نصب تنظیم میکنم و کارای معمولمو انجام میدم بدون اینکه برنامه نویس باشم یا رشته م کامپیوتر
واسه سرچ ازین استفاده کیند gnome-search-tool واسه راحتی فقط توی ترمینال تایپش کنید فقط این رو هم به یاد داشته باشین که گزینه مربوط include-other-filesystems رو اضافه کنید
از Beagle هم میتونید استفاده کنید که مثل google search هست از خود گوکل سرچ هم میشه اخیرا واسه لینوکس اومده ولی گوگل واسه ایران اجازه نمیده....
سلام
دوستان با دیدن این تاپیک به فکر این افتادم یه امتحانی بکنم فقط چند تا سوال
1--از بیرون میشه خریدش باید چه مدلی بخرم که تو ذوق تازه کار نزنه و کامل باشه
2-- من گیمر هستم همه ازیها روش نصب میشن؟
3--سیستمم cpu amd 2 +4600
main asus m2ne sli
ram 2 gig crucial
gpu 8600 gt
با اینا به مشکلی بر نمیخورم
4-- من الان رو سیستمم ایکس پ و ویستا دارم میشه اونم روش نصب کنم بعد اگه نخواستم پاک کنم؟
5--برای سخت افزارایی که دارم باید نرم افزار دان کنم یا خوذشون دارن؟
ممنون از همتون
۱.بله ولی توصیه نمیکنم چون معمولا یا مشکل دارن یا قدیمین شما میتونید یا دانلود کنید اگه سرعت اینترنتتون خوبه یا از یه سایت ایرانی مثلنقل قول:بخش فروشش استفاده کنی یا حتی میتونی از بچه ها بگیری یا از یه سایت خارچی اوبونتو رو سفارش بدی یا ...... ولی تا اونجا که میتونی سراغ مغازه دارها نرو اکثرشون خوب نیستن اصلا نمیدونن لینوکس چیه ولی خوب بعضی از فروشنده ها هم ممکنه پیدا بشه من که تجربه خوبی باهاشون ندارم دوستان میتونن کمک کننکد:www.technotux.org
۲.بزرگترین مشکل لینوکس فعلا به نظر من همینه البته به خاطر مسائلی خارج از خود لینوکسه ولی اینم راه داره بعضیها نسخه لینوکسی دارن که هیچی بعضیها با wine اجرا میشن و تعدادشون قابل توجهه بعضیها هم راهی ندران جز اینکه یه VM نصب کنین توی اونم ویندوز و توی ویندوز داخل ماشین مجازی بازیتون ولی این کار وقتی لینوکس رو روی هارد دارین و بهش وابسته هستین بی ارزشه یه چیز دیگه هم اینکه این وضعیت در آینده بهتر میشه یعنی هر چه لینوکس فراگیرتر میشه شرکتها بیشتر به فکر بازارهای جدید می افتن
۳.سیستمت خوبه کلا لینوکس از لحاظ استفاده بهینه از سخت افزار خیلی بهتره وقتی با ویندوز مشکلی نداری ازین لحاظ چه برسه به لینوکس محیط سه بعدی رو هم میتونی باهاش راحت نصب کنی دوستان بهتر راجع به جزئياتش میتونن راهنمائيت کنن
۴.بله میشه
۵.نه فکر نمیکنم توی سخت افزار وضعیت خوبه فقط ممکنه واسه کارت گرافیک و احیانا مودم مجبور به این کار بشی
سخن آخر
------------
من خودم لینوکس رو به کسی که خیلی به کامبیوتر و مباحث مربوط به اون علاقه نداره و مثلا فقط میخواد بازی کنه و موزیک گوش بده توصیه نمیکنم ولی این نظر منه وقتی بخوام به یکی لینوکس رو معرفی کنم یا نه حالا که شما علاقمند شدید به امتحانش میارزه
۱۰۰ ٪ تایید میشه .نقل قول:
لینوکس یعنی کنجکاوی در اعماق کامپیوتر ( عجب جمله فیلسوفانه ای شد :31: )