اون کیسه رو که اونجاس ببرش بالا با وینگاردیوم بعدش تو یکی از اون چاله ها خیلی بالاتر از لونا بنداز
Printable View
اون کیسه رو که اونجاس ببرش بالا با وینگاردیوم بعدش تو یکی از اون چاله ها خیلی بالاتر از لونا بنداز
من هيچ كيسه اي نديم اونجا دقيقاً كجاست كيسه تو همون محوطه كه لونا وايساده؟ مشكل من اينه كا كارت گرافيك ندارم و 128 مگابايت از Ram برداشتم واسه همون كمي سياه هست بازي و تاريك نشون ميده شايد بهمون دليل كيسه اي به چشمم نخورده
کیسه که نمی شه گفت یه چیزی تو مایه آشغال می مونه گنده اس بزرگه نزدیک لونا هم باید باشه
نگاه کن دوست عزیز از پایین به بالا چند تا سنگه اون شی رو آروم آروم به پشت سنگها می بری و تا بالا ادامه می دی و می زاری تو آون چاله بعد کارت تموم میشهنقل قول:
ایول بر تو آقا محسن
ممنونم
من نمي دونم چرا ea يك بازي با اين شرايط به بازار وارد ميكند زيرا امتياز اين بازي در game spot چيزي به غير از 5 نيست يعني بازي افتضاحي هستش من با كارت گرافيك 8600 گرافيك قابل قبولي از اين بازي نديدم
خواهش می کنم:11:نقل قول:
مشكل من اينه كه اونجايي كه لونا وايساده هيچ كيسه يا غذا يا هر آشغال ديگه اي نبيبينم همش سنگه همش درخته هيچ چيزي اون اطراف نيست كه بخوام با وينگارديوم ببرمش بالا به مولا همش برهوته هيچ چي نيست همه جاي اون محوطه كه لونا ايستاده (قسمت پشتي كلبه هاگريد) گشتم همه چي اونجا سر جاش ثابته چيزي كه تكون بخوره آكسيو ، ديپولسو ، وينگارديوم هيچكدوم هيچ چيزي رو اونجا تكون نميدن ، قراره قبلش كاري انجام بدم تا اون كيسه يا ( هرچي ... ) ضاهر بشه ؟ بابا يكي نيست بگه اشكال كار من كجاست چرا اون كيسه وجود نداره من 66% بازي رو امل كردم همه اعضاي الف دال رو غير از لونا جمع كردم. اكثر جاهاي هاگوارتز رو 100 كردم تقريباً رو لونا قفل كرده بازي من دليلش چيه دوستان ؟؟؟ داره گريه ام ميگيره...
نگاه کن دوست عزیز یه چیزی شبیه میوه کاجه که خیلی بزرگ شدهنقل قول:
دقيقا كجاست اين غذاي لعنتي پايين سراشيبي يا بالا چه رنگيه بخدا هيچي نيست من اولين بار كه رفتم پيش لونا كارشو انجام ندادم و برگشتم نكنه از اون باشه شايد اون چيز برا من از بين رفته