نقل قول:
به به انسانی متین و سنگین فهمیده و آروم . رمانتیک چه هماهنگی بین صفات شماست.
البته واقعا بهتون تبریک می گم پست های خیلی جالبی می دی
Printable View
نقل قول:
به به انسانی متین و سنگین فهمیده و آروم . رمانتیک چه هماهنگی بین صفات شماست.
البته واقعا بهتون تبریک می گم پست های خیلی جالبی می دی
سلام دوستان
اگه ميخواهيد تاپيكتون منحرف نشه يك نفر رو كه خودش امادگي داره رو انتخاب كنيد و راجع بهش بحث كنيد . مثل كاري كه ما در صندلي داغ ميكنيم .
البته رعايت ادب رو فراموش نكنيد .
در خدمتيم .....
من اومدم
خوب پس توروخدا جون عمتون اگه من هستم سنمو نپرسين كه به شدت كم ميارم و مجبورم ديگه از پيسي برمو....! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده هم در خدمتمنقل قول:
سلام دوستان
اگه ميخواهيد تاپيكتون منحرف نشه يك نفر رو كه خودش امادگي داره رو انتخاب كنيد و راجع بهش بحث كنيد . مثل كاري كه ما در صندلي داغ ميكنيم .
البته رعايت ادب رو فراموش نكنيد .
در خدمتيم .....
من هم آمادگي دارم هم هر روز 9 بار ميام اين تاپيك هم باهال جواب ميدم مثل:
اسمت چيه؟؟
ها؟؟ چي مگي؟؟
چي داداش؟؟
به من ميگن حج 3 سوتي حجت سوتي!
به نظر من اول بریم سروقت این آقا
hojjat_game_carbon
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پس سراغ من اومدين؟؟
بياين حمله كنين ديگه ميترسين؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمله بياين بكنين همتونو اسير مي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها ها
خوب شروع كنيد اولين سوال جايزه داره
ببينيد دوستان من با آقا بابك در مورد تاپيك صحبت كردم ايشان نگران بودند كه ممكنه تاپيك جايي بشه برای کوبیدن دیگر کاربر ها ، متلک انداختن به هم و آوردن بحث های خصوصی به جمع بنابراين اگه اجازه بديد يك سري قوانين سفت و سخت وضع كنيم كه چنين مشكلي پيش نياد .
فعلا بجاي اينكه به فكر حمله و نقد باشيد قوانين و مقرارت و نحوه ي دعوت كاربران رو بفرماييد صبر و حوصله هم به خرج بديد تا تاپيك همگاني بشه در غير اين صورت زياد دوام نمياره نهايتا ميشيم ده دوازده نفر كه بعد چند هفته ديگه هيچ كس قبول نمي كنه مورد نقد قرار بگيره.
سلام
درسته اول قوانين وضع كنيد كه اصل هر كار قانون هستنقل قول:
ببينيد دوستان من با آقا بابك در مورد تاپيك صحبت كردم ايشان نگران بودند كه ممكنه تاپيك جايي بشه برای کوبیدن دیگر کاربر ها ، متلک انداختن به هم و آوردن بحث های خصوصی به جمع بنابراين اگه اجازه بديد يك سري قوانين سفت و سخت وضع كنيم كه چنين مشكلي پيش نياد .
فعلا بجاي اينكه به فكر حمله و نقد باشيد قوانين و مقرارت و نحوه ي دعوت كاربران رو بفرماييد صبر و حوصله هم به خرج بديد تا تاپيك همگاني بشه در غير اين صورت زياد دوام نمياره نهايتا ميشيم ده دوازده نفر كه بعد چند هفته ديگه هيچ كس قبول نمي كنه مورد نقد قرار بگيره.
-----------------------------
نقل قول:
به نظر من اول بریم سروقت این آقا
hojjat_game_carbon
من تقريبا 10 بار گفتم اول از من شروع كنيد ( حد اقل اينجا نوبت رو رعايت كنيد)
--------------------------------
masoud._kp كم حرف دانا
حجت ( بهت بر نخوره ) عجول ، پر حرف ، بر عكس پست هاش اصلا جواب خصوصي نمي ده! راحت مي شه گذاشتش سر كار
Actros پست شبانگاهي
با این موافقم به شدت . :27:نقل قول:
خودم تا حالا ان بار اینکارو انجام دادم :31: