من هم در زمینه سناریو و ساخت موزیک بازی میتونم همکاری کنم.موزیک الکترونیک هم میسازم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من هم در زمینه سناریو و ساخت موزیک بازی میتونم همکاری کنم.موزیک الکترونیک هم میسازم.
[quote=capitan black;1172657]من هم در زمینه سناریو و ساخت موزیک بازی میتونم همکاری کنم.موزیک الکترونیک هم میسازم.
آقای کاپیتان بلک از همکاریه شما هم متشکرم پس شما با آقای هاروست مون هم آشنا بشید و با ایشون با هم دیگه کارا رو انجام بدبد من شما رو هم به عنوان بخش صدا اد کردم
سلام آقایونه سناریو نویسها زود باشید دیگه فعلا یه بخش از سناریو که حاضره رو بدید تا ما از همون یه کارایی انجام بدیم در ضمن من چهره پرداز یا شخصیت پرداز بازیم شدم
جناب های سناریو نویس ما منتظر کاریم عزیزان.
آقا پویان یه موزیک برای اینکه وقتی بازی داره لود میشه آوردم به بازی ترسناک هم میخوره جالبه اگه خواستی گوش بده ببین چطوره؟
آقا علی یه مدل هست که دراگون عکسشو واست می فرسته ببین می تونی بسازیش :20: در ضمن آهنگت خیلی بدردم خورد اگه باز داشتی دریغ نکن :8:نقل قول:
دوستان خیالتون راحت باشه ما اولین جلسه هماهنگی را 1شنبه ساعت 5 گذاشتیم، البته من یه جلسه با حجت جان داشتم ولی چون گیم هکر نبود به نتیجه نرسید.نقل قول:
از موزیک های t.A.T.u میزاری؟؟؟!!!!:27::40:نقل قول:
آره چرا که نه!
آقا پویان پس کی فرستاده میشه من منتظرم.
آقایون اگه موافق باشید من برای تبلیغات این پروژه و پروژه های دیگه یک وبلاگ توپ بزنم و در آن جا تبلیغ کنم ( با اخبار جدید از بازی )
باشه من که موافقم بقیه بچه ها رو نمی دونم :20:نقل قول: