این یکی جالبه هر کی از ننش قهر میکنه میره یه مغازه میزنه و هارد ویر میفروشهنقل قول:
نه عزیز هیچ سیم ارتی وجود نداره روی هیچکدام از مینها ی دنیا زیاد به این حرف ها توجه نکن که فقط گمراه میشی :46:
Printable View
این یکی جالبه هر کی از ننش قهر میکنه میره یه مغازه میزنه و هارد ویر میفروشهنقل قول:
نه عزیز هیچ سیم ارتی وجود نداره روی هیچکدام از مینها ی دنیا زیاد به این حرف ها توجه نکن که فقط گمراه میشی :46:
به نظر من زیر 80 بهترین همینه MSI - K9N Neo-Fنقل قول:
من تا حالا abit kn9 خالی ندیدم فقط ultra &sli دیدم
سلام
Intel Pentium D930 Dual Core 64 bit -3.0 GHz 90000 toman
KINGSTON - 1GB - 533 (Original) ddr2 38000toman
MAXTOR-SATA 2 - 160 GB 49000toman
GIGABYTE- NVIDIA GeForce 7100GS 50000toman
مادربورد مناسب این قطعات چیه؟ یه مادر بوردی که روش رم و کارت گرافیک ان برد باشه. ایا کارت گرافیک ان برد مادربوردی که معرفی میکنید خوبه یا کارت گرافیکی که خودم بالا نوشتم؟ در ضمن میخام که بعدا اگر خواستم کارت گرافیک یا سی پی یو رو ارتقا بدم مجبور نباشم که مادر بورد رو هم عوض کنم حداکثر پولی هم که برای مادر بورد دارم 90 تا 100 تومنه. راستی اگر مادربورد با این قیمت که هم رم داشته باشه و هم کارت گرافیک نیست الویت با کارت گرافیکه.
راستی از دو تا رم میشه با هم استفاده کرد اگه نمیشه همون مادربردی که کارت گرافیک داشته باشه خوبه چون میخام رم یه گیگ بگیرم
ممنون
motherboard p5b چطوره؟ تو این رنج قیمت گیگا چی داره؟ کدومشون بهتره؟
آیاp5b و رمcorsair با هم سازگاری دارن؟
p5b رو من قبول دارم خدایینقل قول:
تو این رنج گیگا میتونی ga 965p_s3 بگیری
ایسوس با این رم مشکلی نداره
یه مادربرد معرفی میکنم ولی گرافیک آنبرد نداره ولی خیلی خوبه با توجه به قیمتشنقل قول:
biostar 965p
p5b یا giga965???? کدوم بهتره که واسه e6420 ببندم؟ یه رم خوب متناسب با هر کدوم این مادر بردها بگین؟
از بین این رم ها
patriot,ocz gold,corsair و هر رمی که به نظرتون می اد کدومو بگیرم بهتره واسه کار من؟ اگه میشه به ترتیب کیفیت یه چند تا رم رو رتبه بندی کنین
لطفا یه مادربورد خوب با شرایطی که میگم به من معرفی کنید .
cpu میخوام x2 5600 ببندم و کارت گرافیک هم 8600 gt . میخواهم برای game هم خوب جواب بده .
ممنون
چرا کسی جواب منو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
مادربرد به نظر من P5B ASUSنقل قول:
رم در تایپیک خودش