چقــــدر نظر!
ببینم اینجا فقط برا آواتاره؟
تاپیک آواتار و امضا قلف شد!
مسلمه!نقل قول:
اگه منظورت قفل بود دمت گرم ...
Printable View
چقــــدر نظر!
ببینم اینجا فقط برا آواتاره؟
تاپیک آواتار و امضا قلف شد!
مسلمه!نقل قول:
قلف
قلف
قلف
قلف
قلف
بگو جریانش رو دیگه...
نقل قول:
کاپیتان عزیز اینا رو ببین
نقل قول:نقل قول:
حالا بازم نظر بدیم ؟:41: خب دوستان یه ذره کم لطفن دیگه..فکر میکنن هر بحثی تاپیک رو ترشی میکنه.:46:
وقتی کسی داستان آواتورشو میگه خب ممکنه واسه یکی سوال پیش بیاد ..اونوقت باید چیکار کنه؟ پیغام خصوصی بده ؟ خب نمی فهمم واقعا ... بعد هم فکر نمیکنم مدیرا یه تاپیک رو که از اساس درسته به ترش بفرستن خب نهایتا باید پستای اضافه رو فقط پاک کنن غیر از اینه ؟:46:
نمیدونم چرا بعضیا از خواب که پا میشن فکر میکنن اومدن به نجات فروم و هر پستی غیر از پست اونا اسپمه :46:
تسليم....نقل قول:
تسليم....
خواهر من ميدوني من چي ميگم
نگاه كن... كلا چند تا تاپيك در مورد آواتار و امضا زده شده؟؟
چند تاشون نرفتن ترش؟؟!!!
خوب من كاري با مديريت ندارم.. كه پستا رو پاك ميكنن يا تاپيكو..
ولي چيزي كه واضحه.. اينه كه تو تموم اون تاپيكا از همين حرفا زده شد.. نه حتي حرفاي مشكل دار.. همين نظرخواهي ها..
حالا نميدونم از نظر مديريت مشكلش كجاس كه ميان پاك ميكنن... البته من خودمم كم شلوغ نكردما..
پس با يه استدلال كوچيك ميشه فهميد كه اين تاپيك هم همينجوري باشه... هو تو تو ....
حالا من بد ميگم؟؟؟ حالا خوبه يه نفر هم تاييد كرد.. جان من بشين تاپيكو از اول نگاه كن..
شما هم بزن تو ذوق ما.. باشه.. ما اسپمر.... خيالي نيس... آآآآ....آآآ.... ديگه نظر نميدم...
انا مظلوم....
اولا سلام :31:نقل قول:
آره در این مورد زیاد تاپیک زده میشه زیاد هم ترش میره ولی بازم زده میشه بازم ترش میره و و و ... :27: منم با مدیریتش کار ندارم ...به قول مهران (مافیا ) اسمشو گذاشتن متفرقه نذاشتن بحث یا گفتگو آزاد .. پس یعنی گفتگو اینجا همچین هم آزاد نیست ..خب پس ترش میره چون دست ما اسپمر ها نیست دیگه مگه ما می تونیم بحث نکنیم؟ :31:
چون گفته بودین
بعد گفتیننقل قول:
الان این مدتهاست پابرجاست.. خواهشا یه جوری نشه بره ترش...
از اول تاپیکو نگاه کردمنقل قول:
جان من بشين تاپيكو از اول نگاه كن..
و منم کمی بیکار بودم :31:
کمی جستجو نمودیم :27:
ببین این تاپیک با این پست در این تاریخ درست شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 04-29-2007, 06:56 AM
با این پست در این تاریخنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 05-06-2007, 12:13 PM
تموم شده
بعد یه نفر در این تاریخ اوردتش بالانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 03-25-2008, 04:57 PM
اینم یه سند بالا اومدننقل قول:
خب حالا تاریخا چی میگن ؟ میگن این تاپیک در مدت 9 روز با 6 صفحه پست و از هر 5-6 تا پست یه نفر داستان آواتورشو گفته فقط :46:نقل قول:
یعنی این تاپیک خیلی وقته که اینجاست اما تو گنجه بوده تقریبا ...قبلا هم از این بحث ها بوده توش ..می تونی خودتم از اول تاپیکو یه نگاه بکنی
:31:
-------
حالا
ما شب سیزده به دری از این کارا نمیکنیم :27:نقل قول:
شما هم بزن تو ذوق ما.. باشه.. ما اسپمر.... خيالي نيس... آآآآ....آآآ.... ديگه نظر نميدم...
انا مظلوم....
پس از کل این جریانات خودتون نتیجه بگیرید ...ولی من میگم مدیریت با این بحثا کاری نداره..چون به قول خودتون توش موردی نیست ..بعضی وقتا ما از مدیرا بیشتر حساس میشیم و بقیه رو هم حساس میکنیم ..چقدر پست طولانی شد :31:
یهو بگیم هر کی اومد اینجا خودش قشنگ داستان آواتورشو بگه ، یه جوری هم بگه که واسه کسی سوال پیش نیاد ..حالا ببینیم کی این تاپیک میره ترش :31:
* یه نفر بیاد داستان آواتورشو مجددا بگه بحث تاپیک عوض شه :31:
:11:
بابا تو دیگه کی هستی؟
قرار داد می بندی واسه شجره نومه تاپیکای چند هزار پستی؟
Ah چه زود عید تموم شد!نقل قول:
ما شب سیزده به دری از این کارا نمیکنیم
اااا...
این همون تایپیکه پس ....
مرسی اوا ...
حرف شما کاملا صحیح.. اصلا صحیح بود..نقل قول:
به این مورد هم که میفرمایین چند روزه پست داده شده.. الان دقت کردم.. دیدم راست میفرمایید.. ولی فکر کنم اخلاق اون موقع مدیرا با الان یه مقدار تغییر کرده..
من در کل میگم.. اگه روند تاپیکای قبلی رو داشته باشه... احتمالا بازم میره ترش...
ولی همون به قول مشا بهتر انقدر مته به خشخاش نزارم..:11:
دوستان.. خلاص..
ادامه بدین...
آقایون بیخیال .... من یه تاپیک میزنم هرکی هر حرفی داره بره اونجا مطرح کنه کل کل کنه !
ادامه بدید بابا
بیخیال!
کسی نمونده؟