movafegham kheyli goroohe bozorgie riff ha va melody haye sangino moondegariam dare benazare man chizi az slayer o metallica kam nadare makhsoosan ahange black soulsنقل قول:
Printable View
movafegham kheyli goroohe bozorgie riff ha va melody haye sangino moondegariam dare benazare man chizi az slayer o metallica kam nadare makhsoosan ahange black soulsنقل قول:
خوب واسه اینکه تغییر سبک دادن من اسمشونو ننوشتم. وقتی مثلا آناتما از Doom میاد Rock می شه, یعنی اینکه به طور جدی تو سبک Doom کارشو ادامه نداده. (سوال به من می گفت که اسم این دوتارو ننویسم).نقل قول:
:41:نقل قول:
خوب واسه اینکه تغییر سبک دادن من اسمشونو ننوشتم. وقتی مثلا آناتما از Doom میاد Rock می شه, یعنی اینکه به طور جدی تو سبک Doom کارشو ادامه نداده. (سوال به من می گفت که اسم این دوتارو ننویسم).:13:
جالب شد !!نقل قول:
سوال بتون می گفت؟
سوال مگه این نیست ؟ ...
فک کنم معلومه که فعل ماضیه , و مربوط به زمان گذشتست...یعنی چه گروهی که الان هنوز داره کار می کنه و چه گروه هایی که تا الان کار کرده ان (ولی الان نمی کنن) ;)نقل قول:
1- سه باند که به طور جدی در سبک دوم متال کار کرده اند را نام ببرید.
__________________________________________________ _____________________________
نمی دونم چرا یه مسابقه انقد حرفو حدیث داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
_____
سوالمو دادم به داوود
منتظر مسابقه جدید باشید.
;)
مهم نیست فرهاد جان ! پیش میاد نظرات مخالفه هم دیگست یا بچه ها حرف همدیگرو قبول ندارن مخصوصا که سوالات در زمینه موسیقی !نقل قول:
ما منتظر :
1. سوالات جدید
2. جدول
هستیم !
موفق باشید ! :10:
چه شده اینجا !!! :18:
در رابطه با امتیازات من یه بررسی می کنم و با فرهاد یه مشورت میزنیم تا ببینیم با امتیازا چه کنیم.
یه چیز دیگه ، لطفا بحث های دیگه رو وارد تایپیک نکنید . ممنون
سئوالات رو هم میزارم.
مسابقه یازدهم :
توضیحات :
مهلت ارسال پاسخ ها : 17/3/86 ، پنجشنبه همین هفته
Quorthon -1 در چه سالی و به چه علتی مرد ؟
2- نام خواننده ی یکی از بند های متال که در سال های 1996 تا 2005 در این بند خوانندگی می کرد.
توضیحات : این خواننده زن بوده و این بند در سبک سمفونیک پاور متال فعالیت میکند.
3- آوان گارد متال یعنی چه ؟ به طور مختصر توضیح دهید و مثال بزنید.
4- عکس زیر متعلق به اعضای کدام بند است ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- عکس زیر کاور آلبوم چه بندی است ؟
توضیحات : این بند در سبک هوی متال فعالیت می کند و از قدیمی ترین بند ها در این سبک می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------
جدول رو هم بعد از پایان این مسابقه میزارم.
سوال 5 رو چهار گزینه ای کن داوود جان.
بچه های اینجا که از فروشگاه جان زازولا خرید نمی کنن که !
منم نمی دونم کاور کدوم آلبومه حتی اگه شنیده باشم.
نا سلامتی اینجا ایرانه Copy to Copy to Copy...... . :46:
خودم هم بهش فکر کردم ، ولی دیگه تابلو میشه . اگه دیدم کسی نمیتونه جوابش رو بده یه راهنمایی میکنم. ولی چهارگزینه ای : نه !!! :27:نقل قول:
داوود این 5و راهنمایی کن. البته معلومه که مال این بندای سمفونیک متاله.