چون مال Boss ها مخصوصه. مثل مدوسا یا مینوتور ها نیست.نقل قول:
Printable View
چون مال Boss ها مخصوصه. مثل مدوسا یا مینوتور ها نیست.نقل قول:
دوستان چند روزه پست دادم کسی جواب نداده بابا ما هم :40: داریم توی بازی گیر افتادیم(روی پل) از دو فروشگاه اینترنتی هم خرید کردم ولی باز هم نسخه جدیدش نبوده.
حالا به من یه فروشگاه اینترنتی مطمئن معرفی کنید تا ما هم استفاده کنیم.
ممنونم.:11:
سلام
من دارم این بازی رو روی pc بازی می کنم . البته با شبیه ساز که زیاد هم کیفیت نداره ولی بهتر از هیچیه. فروشنده این بازی رو به اسم pc به من داد ولی دیدم که در واقع همون ps2 هستش که با شبیه ساز اجرا میشه.
شبیه ساز که گفتید چیه؟ و چرا کیفیت را پایین آورده؟
سلام
یه نرم افزار به اسم Pcsx2 که میشه باش بازی های ps2 روی کامپیوتر بازی کرد. البته خیلی درد سر داره تازه اون نتیجه مطلوب رو همبت نمیده . نیاز به پلاگین و بایوس داره. بایوس رو هرچی بخوای میشه بریزی ولی پلاگین ها مختلفن و همه به خوبی کار نمیدن.
سلام لطفا منو تو بازی god of war 2 کمکم کنید
بعد از مرحله ی صحرا وارد جایی شدم که با چرخش اهرمی می تونم در ورودی رو تغییر بدم همون جایی که شمشیر قدرتی رو میگیرم بعد وارد یه دری میشم که بلافاصله بعد از وارد شدن بسته میشه بعد وارد یه قسمت دیگه میشم که یه در هست که باید دوتا لوح توش بزارم یکیشو از زیر زمین پیدا کردم اون یکیشو نمیدونم از کجا پیدا کنم
در ضمن تو یکی از این درها یه دسته هست که وقتی هل اش میدی یه 2 تا سنگ بهم برای مدتی می چسبن و یه نوری رو بخش می کنند به سمت اون دری که روش یه جمجه هست ..این داسنان اش چیه
سلامنقل قول:
بعد از مردن توسط zeus اگه سیوشو دارین لطف کنین خیلی ممنون
دوستان کسی این سیو رو داره . برا من وقتی سوار اسب میشه میره دیگه گیر می کنه دوستان سیو بعد از این مرحله رو دارن؟
با تشکر...
سلام.اين يه مشكل هست كه يه Patchميخواد تا بتوني ردش كني.ميگردم اونPatchرو پيدا ميكنم بعد برات ميزارم لينكشو:10:نقل قول:
من هم رو PS2 بازی کردم هم رو PC ، به نظر من به علت رزولوشن بالاتر ، رو پی سی بهتر بود.نقل قول:
البته با شبیه ساز که زیاد هم کیفیت نداره ولی بهتر از هیچیه
سلامنقل قول:
سلام.اين يه مشكل هست كه يه Patchميخواد تا بتوني ردش كني.ميگردم اونPatchرو پيدا ميكنم بعد برات ميزارم لينكشو
لطف بزرگی در حقم می کنید دوست عزیز.
با تشکر...