کسی نیست راهنمایی کنه؟نقل قول:
Printable View
مثل اینکه فقط من باید بیام اینجا و جوابگو باشم؛ پس بقیه کجان؟!نقل قول:
اما در مورد سوال شما:
جای خاصی نیست، فقط ظاهر مغازه و فروشنده موجه باشه. البته من مشتری فروشگاه دانش هستم: علاالدین، پلاک 23. این برای بدون گارانتی اصلیه. اگر با گارانتی اصلی (سیتادل) میخوای، فروشگاه اسماعیل هست، 2-3 تا مغازه جنب علاالدین و یادمه فروشگاه پرتو هم داشت، داخل علاالدین، آدرس دقیقشو باید بپرسی. البته در نظر داشته باش که حدود 100 هزار تومن اختلاف قیمت هست بین با گارانتی و بدون گارانتی. البته اگه پولشو داری با گارانتی بخر، ولی من خودم بدون گارانتی گرفتم. اون صد تومنو بذار جیبت هر وقت برای گوشی مشکلی پیش اومد که شامل گارانتی میشد، ببر نمایندگی و پول بده تا تعمیرش کنن (به جای اینکه اول پول بدی که معلوم نیست اصلا خراب بشه) البته به طرز استفاده و نگهداری از گوشی هم ربط داره. باید ببینی کلا از لوازمت چطور نگهداری میکنی.
بحث اصلی، رجیستر بودنه. موقع خرید قبل از اینکه باتری رو بذاری تو گوشی، پشت گوشی و همونجایی که باتری قرار میگیره، یه سری نوشته هست. اونی که مهمه، IMEI هستش. این شماره رو با شماره روی جعبه چک کن، باید صرفنظر از فاصله ها، ارقام دقیقا یکی باشن.البته شاید رقم آخر فرق کنه که مهم نیست. بعد که گوشی رو روشن کردی، باید زبان رو انتخاب کنی و بعد از تایید، 2-3 دقیقه طول میکشه تا بالا بیاد. بعد که بالا اومد، این کد رو وارد کن: #06#* (از چپ به راست) که همون کد IMEI رو نشون میده که باید با روی جعبه چک کنی. خلاصه، اگه هر سه کد یکی بود، یعنی رجیستر اصلیه و مشکلی نداره.
در مورد کشور سازنده، بنابه گفته خود سونی اریکسون، چینی و فرانسوی هر دو معتبرن، ولی به هر حال همون پشت گوشی زیر باتری، کشور سازنده رو نوشته. دیگه اینکه لوازمش کامل باشن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه مطلب خاصی به نظرم نمیرسه. موفق باشی :20:
جناب metapex خیلی ممنون از مطالب مفیدتون
در مورد گارانتی سیتادل من شنیدم p990هایی که این گارانتی رو دارند یک bluetooth handsfree داخل باکسشون و باتریشون BST34 و 1150 میلی آمپره (در حالی که گارانتی های متفرقه BST33 هست و 950 میلی آمپرند که زودتر خالی میشن!)
آیا این قضیه صحت داره؟
سلام.
(p990)
1- آیا می شود با نصب برنامه فارسی حروف (پ ، گ ، ژ ، چ )را تایپ کرد؟
2- آیا برنامه ای برای ذخیره کردن sms بر روی مموری وجود دارد؟
3- برای ذخیره کردن تصویر در وب با فرمت jpg روی مموری باید چطور عمل کرد ؟
با تشکر فراوان
من از خود سونی اریکسون سوال کردم گفتن باتری اصلی BST-33 هستش.نقل قول:
وجود هدست بلوتوت ربطی به گارانتی نداره، اونی که من گرفتم داخل جعبه اش بود ولی فروشنده برداشته بود، منم نیازی بهش نداشتم. اگه باشه، روی جعبه عکسشو میندازه.
1- تا جایی که من میدونم، خیر.نقل قول:
2- شاید با این برنامه ها بشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- روی عکس مورد نظر، قلم رو به آرامی فشار بدین و نگه دارین تا یه منو ظاهر بشه. گزینه picture information رو انتخاب کنید و در منوی جدید، قسمت بالا رو که فلش داره کلیک کنید و گزینه save picture رو انتخاب کنید و...
[QUOTE=hasanfarzam;1025630]سلام.
(p990)
1- آیا می شود با نصب برنامه فارسی حروف (پ ، گ ، ژ ، چ )را تایپ کرد؟
2- آیا برنامه ای برای ذخیره کردن sms بر روی مموری وجود دارد؟
3- برای ذخیره کردن تصویر در وب با فرمت jpg روی مموری باید چطور عمل کرد ؟
با تشکر فراوان[/QUOTE
به این سایت سر بزن
سلام به دوستان عزيز در تاپيك Uiq اينو هم بگم كه 6708 نوكيا هم سيستم عامل Uiq سوني اريكسون سري P رو داره. اگه كسي اطلاعات داره بگه
دوست عزیز، این کلوپ صرفا متعلق به اسمارت فون های سونی اریکسون، به ویژه P990 و P910 هستش. بنابراین گوشیهای سایر برندها حتی اگر دارای UIQ باشند، اینجا جایی ندارن. در صورت تمایل به بحث کردن درمورد این سری از گوشیها (مثل نوکیا 6708) میتونید در کلوپ مربوطه، تاپیک ایجاد کنید.نقل قول:
با تشکر.