دوستان یکم بهتر با هم برخورد این شرکتها سود خودشون رو میبرن به نظرتون ارزش داره توی سر و کله هم بکوبیم واسه اینا ؟ :n29:
یکم صبر کنید تا چند روز آینده مشخص میشه که فقط واسه یک نمایندگی اینطوریه یا نه :n26:
Printable View
دوستان یکم بهتر با هم برخورد این شرکتها سود خودشون رو میبرن به نظرتون ارزش داره توی سر و کله هم بکوبیم واسه اینا ؟ :n29:
یکم صبر کنید تا چند روز آینده مشخص میشه که فقط واسه یک نمایندگی اینطوریه یا نه :n26:
الان فکر کنم این خط روی 512 بسته شده بخاطر همین پارامترای بهتری داره !اون روزی که سر خط وصل کردم یک اقایی از خود مخابرات البته نه از مخابرات منطقه ما اومده بود تا جایی که یادمه تغییر زیادی نکرده ولی من به همسایمون گفتم بگه روی 2 ببندن تا بتونم ببینم این مشخصات با پهنا 2 مگ چه تغییری میکنه و با مال من چه تفاوتی میکنهنقل قول:
این کاهش سرعت در مشهد هم برای ما 10 و 12 مگیا از 2 روز پیش هست.پس معلوم میشه زبونم لال کمی تا مقداری سراسری هست یا میخواهد بشود.در هر صورت ای ول به پشتکار اصفهانیها که پشت این قضیه رو گرفتند.ما مشهدیها هم باید یک کاری بکنیم.البته در نهایت جوابی که پشتیبانی میده حداقل در مشهد این است:دوست عزیز شرکت در قبال سرعت دانلود شبانه هیچ مسئولیتی ندارد و صرفا جهت تشویق به خرید کاربران از این گزینه استفاده میکند آنهم به شرط وجود داشتن یک سری شرایط و امتیازات برای شرکت(یعنی اصلا هر لحظه امکان داره این دانلود رایگان رو برداریم و برین از خداتونم باشه که همینو دارید:n03::n02::n13::n23::n28:.)و ما در مورد سرعت شبانه هیچ تضمینی نمیتوانیم به شما بدهیم و از دلیل کاهش آنهم طبعا بی خبریم.حالا مگه واقعا سرعت شبانه کم شده؟:sq_10:بله این کلام آخر پشتیبانی صبانت مشهد خواهد بود.میگی نه دوستان زنگ بزنند تا بفهمند:n02:.در ضمن 195 هم شکایات مربوط به کمی سرعت در ساعات رایگان را رسیدگی نمیکند چون قانونا این ساعات رایگان از لطف isp هست و گرنه اصلا نباید وجود داشته باشد.:n03:(باز حداقل دم پشتیبانی صبانت اصفهان گرم که همچین پاسخ دردناکی داده طبق گفته دوست اصفهانیمون.مشهد که کلا منکر بر دوش داشتن مسئولیتش میشه:n02:)نقل قول:
نمایندگی اصفهان میگه صبا نت شبانه نداره! (یعنی فقط روی حجم روزانه حساب کن)
من از 2مگ اومدم 6مگ که سرعت شبانم بیشتر بشه فرق چندانی نکرد که هیچ
الان هم چند شبه که تقریبا صفره و باید سیستم رو خاموش کرد
ترافیک روزانه برای دانلود به صرفه نیست و صرف جستجوی لینک و وبگردی میشه اگه نتونیم روی شبانه حساب کنیم که اصلا به درد نمیخوره!
خط همسایه که روی 1مگ بسته شده بود. حرف شما هم درسته. وقتی پروفایل پایینتر بسته میشه یه مقدار روی مشخصات خط به ویژه SNR تأثیر میگذاره. اما معمولاً Atten که معیاری از فاصله کابلکشی مشترک تا مرکز مخابراتیه، تغییر چندانی نمیکنه.نقل قول:
با توجه به این که میگی از سر خط هم تغییر چندانی نکرده، پس مشکل به احتمال خیلی زیاد از خود مرکز مخابراتیه. شما باید از مرکز مخابراتی پیگیر نویز شدید خطت باشی. البته بعید میدونم نتیجه خاصی بگیری. ولی تلاش کردن که ضرر نداره.
دقیقا . داداش شرکت خوبی پیدا کردی شبانه رایگان منم خبر کن. کجا میشینینقل قول:
باشه داداش.نقل قول:
شما هم پیدا کردی بما خبر بده (ما که دیگه خسته شدیم از این نت پر نوسان)
اون پایین ماییناییم
:n04:نقل قول:
ایشون احتمالا شبا خواب بوده خبر نداره از قبل:n02:
باشه داداش.نقل قول:
شمام پیدا کردی خبر بده ( خسته شدیم از این نت پر نوسان)
شبا که هیچ روزا هم خوابه!نقل قول:
طرف کلا تعطیله!:n23: