به ISP زنگ بزنید بگید یک دور خط رو ریست کنندنقل قول:
Printable View
به ISP زنگ بزنید بگید یک دور خط رو ریست کنندنقل قول:
سلام دوستان
دوستم یه مودم وایرلس میخواد که بردش هم خوب باشه
نظر خودم لینکسیس و ایسوز
نظر شما چیه و چه مدلی و قیمت؟
با سلامنقل قول:
مدل لینکسیسی که مد نظرتون هست خیلی خوبه. اما قیمتش یه خورده بالاس.
مدل linksys WAG120N هست که حدود 90 تومن قیمتشه.
موفق باشید.
سلام :46:
من تنظیمات وایرلس مودم zyxel رو می خوام ، همچنین تنظیماتش روی لپ تاپ . :11:
راستی من تنظیمان بریدج میذارم خوب کار میکنه اما کامپیوتر رو خاموش روشن میکنم کانکت نمیشه که مجبورم ریست کنم مودم رو و ppope ببیام وصل شم:18:
چیکار کنم؟:40:
مشکل چیه؟
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
پشت مودمت سوراخ دارهنقل قول:
با یه چیزی اونو 10 ثانیه داشته باش مودمت ریست بشه
بعد برو دوباره کانفیگ کن:20:
با سلامنقل قول:
تنظیمات تمام مودم ها تا حدودی شبیه بهم هستند.
شما از اولین پست همین تاپیک مودم رو تنظیم کنید و وقتی که به اینترنت وصل شد اگه با استفاده از کابل میخواید به لپ تاپ وصل کنید کابل رو به لپ تاپ بزنید و بذارید تا بشناسه ویندوز و سپس به اینترنت متصل میشید.
تمامی شرایط بالا در صورتی همینطوری به صورت خودکار انجام میشن و به اینترنت وصل میشید که قبلش تنظیمات شبکه ی ویندوزتون رو بهم نزده باشید.
موفق باشید.
دوستان من مودم linksys WAG120N دارم هر روز چند بار اینترنت قطع می شه باید مودم را خاموش و روشن کنم تا دوباره وضل شه به نظر دوستان مشکل کجاست
آقا طبق آخرین اطلاعات فهمیدم وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم و بعد میخوام روشن کنم و کانکت بشم نمیشه ارور 651 میده:41:
بعد رفتم تو پنل مودم دیدم زده کانکتد:19:
رفتم لوکال کانکشن اصلی مودم رو Disable و بعد فعال کردم دیدم بازم نمیشه:41::41:
رفتم کامپیوتر خاموش روشن کردم دیدم بازم نمیشه:18:
بعد آخر رفتم مودم رو خاموش روشن کردم دیدم شد:27::27:
حالا قضیه چیه؟ یعنی هر بار باید اینکارو بکنم؟:18::18:
ارور 651 که خودش میگه مشکل از مودمه . شما مودم رو سخت افزای ریست کردی دوباره کانفیگ کنی ؟ ورژن برنامه ی مودم رو هم به روز کن .توی سایت سازنده هست . یه بار یه مشکلی داشتم به روز کردم درست شد .نقل قول:
شما هم مودم رو ریست کن دوباره کانفیگ کن . اگه مشکل از ISP نباشه .نقل قول:
نوع کانکشن رو هم اگه PPPOE هست به Bridge تغییر بده ببین در مواقعی که قطع میشه چه اروری میده . میتونه کمک کننده باشه . ارور ها راه حل رو هم نشون میدن .