خواهش میکنم علیرضا، وظیفست.. :11:نقل قول:
جدول گلزنان لیگ برتر (آپدیت شده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم علیرضا، وظیفست.. :11:نقل قول:
جدول گلزنان لیگ برتر (آپدیت شده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پی ادرار بازیکن کامرونی ابومسلم کنار زمین و پشت نیم کت تیمش:
پس از اتمام ديدار ابومسلم و ملوان
بك پور: نگودي با فرهنگ ما آشنا نيست
خبرگزاري فارس: ناظر داوري مسابقه ابومسلم و ملوان گفت: بازيكن افريقايي ابومسلم با فرهنگ ما آشنايي ندارد، اما ادرار كردن وي كنار زمين را به كميته داوران گزارش خواهم كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، حاتم بك پور پس از پايان مسابقه در جمع خبرنگاران در خصوص رفتار بازيكن كامروني تيم ابومسلم گفت: داور اين صجنه را نديد و طبيعي است كه نمي توانست در اين مورد واكنش نشان دهد؛ اما من اين اتفاق را ديدم و به كميته داوران گزارش مي كنم و كميته داوران احتمالا اين اتفاق را به كميته انضباطي مي فرستد.
وي افزود: از رسانه ها مي خواهم اين اتفاق را زياد پيگيري نكنند، زيرا نگودي با فرهنگ ايران آشنا نيست و براي آگاهي از فرهنگ ما به زمان نياز دارد.
جان نگودي در دقيقه 20 مسابقه در كنار زمين و پشت نيمكت تيمش ادرار كرد.
اين مسابقه دیروز در شهر مشهد برگزار شد و با نتيجه تساوي 2 بر 2 تمام شد.
در گفت و گو با فارس
حجازي: با قلعه نويي روبرو مي شوم نه فرگوسن
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ابومسلم مشهد گفت: قرار نيست در مسابقه با استقلال با فرگوسن روبه رو شوم كه تصور مي كنيد تقابلم با سرمربي حريف ديدني باشد.
ناصر حجازي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: دوشنبه شب عازم مشهد شدم و مديران باشگاه قول دادند كه سه شنبه مطالبات بازيكنان را پرداخت كنند، اگر اين كار امروز انجام شود من در مشهد به فعاليت خود ادامه خواهم داد، در غير اين صورت به تهران بازمي گردم.
وي افزود: شرط من فقط به خاطر بازيكنان است و باشگاه 40 ميليون تومان به حسابم واريز كرده است؛ اما اگر مطالبات بازيكنان پرداخت نشود پول باشگاه را پس مي دهم و به تهران باز مي گردم،البته تصور مي كنم بني اسد مدير عامل باشگاه مشكلات مالي را بر طرف كند.
حجازي در خصوص ديدار با ملوان گفت: بازيكنان ما در دو ديدار برابر سايپا و سپاهان نمايش خوبي را ارئه كردند و در مسابقه چهارشنبه هم مطمئنا بازي خوبي از ابومسلم شاهد خواهيد بود. تا پيش از ديدار با استقلال هم يك مدافع توگويي و داود سيدعباسي به همراه چند بازيكن تيم ما آماده خواهند شد و شرايط تيم ايده آل مي شود.
حجازي در مورد اين كه گفته است برابر استقلال روي نيمكت خواهد نشست، عنوان كرد: چرا نبايد اين كار را كنم؟ من پول مي گيرم و به باشگاه خود متعهد هستم، بنابراين بايد وظايفم را در قبال باشگاه انجام بدهم.
سرمربي اسبق استقلال در مورد اين كه تقابل او با امير قلعه نويي در اين ديدار ديدني خواهد بود اظهار داشت: مگر قرار است با آلكس فرگوسن روبه رو شوم كه اين تقابل را ديدني مي دانيد؟ اين هم يك مسابقه معمولي است. متاسفم كه مربياني بادانش و تحصيلكرده مثل امير پيرواني بايد در خانه بنشينند و مربياني كه حتي ديپلم هم ندارند، مربيگري تيم ها را بر عهده مي گيرند.
عجب لیگی داریم!!! یعنی بازیکن خارجی میارن، در این حد هم توجیه نمی شه؟؟؟
ببخشید دوست عزیز فکر کنم این خبر رو باید جای دیگه ای قرار میدادی !نقل قول:
در پی ادرار بازیکن کامرونی ابومسلم:
پس از اتمام ديدار ابومسلم و ملوان
بك پور: نگودي با فرهنگ ما آشنا نيست
خبرگزاري فارس: ناظر داوري مسابقه ابومسلم و ملوان گفت: بازيكن افريقايي ابومسلم با فرهنگ ما آشنايي ندارد، اما ادرار كردن وي كنار زمين را به كميته داوران گزارش خواهم كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، حاتم بك پور پس از پايان مسابقه در جمع خبرنگاران در خصوص رفتار بازيكن كامروني تيم ابومسلم گفت: داور اين صجنه را نديد و طبيعي است كه نمي توانست در اين مورد واكنش نشان دهد؛ اما من اين اتفاق را ديدم و به كميته داوران گزارش مي كنم و كميته داوران احتمالا اين اتفاق را به كميته انضباطي مي فرستد.
وي افزود: از رسانه ها مي خواهم اين اتفاق را زياد پيگيري نكنند، زيرا نگودي با فرهنگ ايران آشنا نيست و براي آگاهي از فرهنگ ما به زمان نياز دارد.
جان نگودي در دقيقه 20 مسابقه در كنار زمين و پشت نيمكت تيمش ادرار كرد.
اين مسابقه امروز در شهر مشهد برگزار شد و با نتيجه تساوي 2 بر 2 تمام شد.
آخه این خبر خیلی عجیب بود، تازه ما بازی بعديمون با همین ابومسلمه.نقل قول:
:40::40::40: = استقلال
دوست من شما مثل اينكه توجيح نشديدنقل قول:
اين خبرها مال اينجا نيست
دوستان استقلالي هم ميدونند كه براي اطلاع از اين اخبار بايد به تاپيكهاي اخبار ورزشي مراجعه كنند
I'm sorry, it won't happen again.نقل قول:
تبریک تبریک تبریک
بازیه خوبی بود حال کردیم
اس اس3-2 ابومسلم
ایشالا اصلا گل نخوره