-
»ن نتونستم بازی رو ببینم
نمی تونم توی ارزشیابی شرکت کنم
-
حقیقی (4) باقری ها (4) شیری (3) حیدری (4) زارع (4) کریمی (3) محمد (3) پترویچ (4) بادامکی (3)توره (4) نیکبخت (2) باقری (3)
کادرفنی (4)
داور (3)
بهترین بازیکن--> پتروویچ
بدترین بازیکن--> نداشتیم
-
در گفتگو با ایسکانیوز
خوردبین: راه آهن حرفی برای گفتن نداشت // داور در صحنه پنالتی اشتباه کرد تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: سرپرست تیم پرسپولیس درباره پیروزی این تیم مقابل راه آهن گفت: در این دیدار تیم راه آهن حرفی برای گفتن نداشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمود خوردبین روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز ، خاطر نشان کرد: در این دیدار پرسپولیس موقعیت های بسیاری داشت در حالی که تیم راه آهن برنامه خاصی برای این بازی ارائه نداد.
وی افزود: مالکیت توپ و میدان در اختیار بازیکنان ما بود و باید به گل های بیشتری می رسیدیم. اما به هر حال پیروزی در این دیدار و کسب هر سه امتیاز این بازی برای عوامل تیم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بود.
سرپرست تیم پرسپولیس درباره صحنه پنالتی به ایسکانیوز گفت: به نظر من داور در مورد صحنه پنالتی کاملا اشتباه کرد چرا که آن صحنه اصلا خطایی اتفاق نیفتاد.
خوردبین در خصوص عملکرد پیروانی عنوان کرد: پیروانی مربی جوان و آینده داری است که تا به اینجای کار توانسته تیم را به خوبی راهی میدان کند و من امیدوارم که در آینده نیز بتواند به همین روند رو به رشد خود ادامه دهد.
وی در این رابطه افزود: باید به پیروانی زمان داده شود تا او بتواند خود را به اثبات برساند. او در تمرینات بسیار با انضباط عمل می کند و به بازیکنان تعلیم می دهد که این امر از نکات مثبت او می باشد.
خوردبین در پایان گفت: پرسپولیس دوباره نوار پیروزی هایش را آغاز شده و این روند تا قهرمانی در هر سه جام ادامه خواهد داشت.
-
در گفتگو با ایسکانیوز
پتروویچ: باید با گل های زیادی پیروز می شدیم تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم پرسپولیس درباره بازی مقابل راه آهن گفت: بازی بسیار خوبی بود اما باید با گل های بیشتری راه آهن را شکست می دادیم.
ایوان پتروویچ در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطرنشان کرد: فشار زیادی به دروازه راه آهن آوردیم و حق پرسپولیس در این بازی بیش از 2 گل بود. البته همین که بازی را بردیم جای خوشحالی دارد.
وی ادامه داد: هواداران پرسپولیس همیشه از این تیم انتظار برد دارند و این حق مسلم آنها است که تیم محبوبشان در هر بازی برنده شود برای همین هم بازیکنان پرسپولیس در زمین می جنگند تا بتوانند هواداران را راضی کنند.
وی درباره راه آهن افزود: آنها می خواستند از ضد حملات برای رسیدن به گل استفاده کنند اما بازیکنان پرسپولیس به آنان اجازه ندادند که به سمت دروازه پرسپولیس پیشروی کنند و ضمن خنثی کردن حملات راه آهن بر فشار حملات خود اضافه کرده موقعیت های گلزنی بسیاری خلق کردند.
پتروویچ به خبرنگار ایسکانیوز گفت: با این برد برای بازی های بعدی بسیار آماده هستیم و می خواهیم در همه بازی ها با دست پر زمین را ترک کنیم.
پتروویچ در پایان درباره پیروانی اظهارداشت: او تیم را به خوبی ارنج می کند و به نظر من مربی بسیار با دانشی است که همه چیز را طبق نظم و قاعده خاص خود اداره می کند
-
در گفتگو با ایسکانیوز
سپهر حیدری: از خوشحالی هواداران خوشحال شدم
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع پرسپولیس درباره گلزنی به تیم راه آهن گفت: مهم پیروزی تیم پرسپولیس بود و من از اینکه توانستم هواداران را خوشحال کنم در پوست خود نمی گنجم.
سپهر حیدری روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز ،خاطرنشان کرد: گلی که به ثمر رساندم حاصل زحمات تمام بازیکنان تیم بود و از اینکه دوباره توانستم برای پرسپولیس گلزنی کنم بسیار خوشحالم.
وی ادامه داد: تیم راه آهن فوتبال خوبی ارائه داد اما برتری پرسپولیس نسبت به آنان خیلی بیشتر بود ضمن آنکه دفاع تیم ما نیز به خوبی ضعف های خط دفاع را پوشش داد و با بستن فضاهای خالی زمین به حریف اجازه نفوذ نداد.
وی افزود: ما به این پیروزی احتیاج داشتیم زیرا در هفته های گذشته تغییراتی که در تیم به وجود آمد انتظارات را بیش از پیش بالا برد و این پیروزی به پرسپولیس برای رسیدن به شرایط ارمانی بسیار کمک می کند.
حیدری عنوان کرد: دیگر هیچ حاشیه ای در تیم وجود ندارد و بعد از پیروزی مقابل راه آهن به پیروزی های آتی در مقابل حریفان خود فکر می کنیم و مطمئن هستم کسانی که می خواهند برای تیم حاشیه درست کنند به این هدف نخواهند رسید
-
من کارمند سعیدلو هستم/ حکم سرمربیگری پیروانی صادر شده است
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس حضور دوباره علی سعیدلو در این باشگاه را مغتنم شمرد و خود را کارمند وی خواند.
داریوش مصطفوی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: حضور دوباره آقای سعیدلو در باشگاه پرسپولیس را گرامی و مغتنم می شماریم. بدون شک تیم ما مشکلاتی دارد که با حضور ایشان برطرف خواهد شد. ما از سعیدلو به عنوان رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس استقبال می کنیم و پذیرای ایشان خواهیم بود. آقای سعیدلو در باشگاه پرسپولیس صاحب کار هستند و ما نیز کارمند ایشان هستیم.
وی در خصوص عملکرد تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار مقابل راه آهن شهرری گفت: تیم پرسپولیس در این مسابقه، هم خوب بازی کرد و هم نتیجه خوبی به دست آورد. ما در این بازی می توانستیم بیش از 2 گل بزنیم و با اختلاف بیش از یک گل صاحب برتری شویم اما روی کم دقتی و بدشانسی مهاجمانمان مسابقه را با برتری 2 بریک به پایان رساندیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از عملکرد راه آهن مقابل تیم فوتبال این باشگاه به نیکی یاد کرد و گفت: راه آهن بازی خوبی را به نمایش گذاشت اما ما موقعیتهای بیشتری را روی دروازه این تیم خلق کردیم و شایسته پیروزی بودیم. من به آقای یاوری تبریک می گویم، او تیم خوبی ساخته است.
مصطفوی با ابراز خرسندی از کسب دومین پیروزی پی درپی تیم فوتبال پرسپولیس در لیگ برتر، افزود: به پیروزی در مصاف با راه آهن احتیاج داشتیم. متاسفانه تا به امروز در مسابقات لیگ برتر آنچه که حق پرسپولیس بوده است را ندادهاند. امیدوارم بازیکنان تیم ما این شرایط را درک کنند و بدانند در تیم بزرگ و محبوب پرسپولیس چه وظیفه سنگینی برعهده خواهند داشت.
چگونگی همکاری افشین پیروانی با تیم پرسپولیس و صدور حکم سرمربیگری وی برای هدایت این تیم پرسش دیگر سوال خبرنگار مهر از داریوش مصطفوی بود که وی در پاسخ به آن تصریح کرد: از روزی که افشین پیروانی را به عنوان سرمربی تیم انتخاب کردیم حکم سرمربیگری وی صادر شد و از همان روز حقوق پیروانی بر اساس این حکم محاسبه شده است.
وی در خصوص انتخاب دستیاران افشین پیروانی در تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: من به پیروانی گفتهام که با تفکر و تفحص گزینههای مناسبی را برای حضور در کادر فنی پرسپولیس انتخاب کند. وی در هفته پیش رو گزینههای مورد نظر خود را معرفی خواهد کرد تا باشگاه برای عقد قرارداد با آنها اقدام کند.
مصطفوی با تشریح برنامههای تیم فوتبال پرسپولیس در فاصله تعطیلی نیم فصل مسابقات لیگ برتر خاطرنشان کرد: برنامه ریزی برای تعطیلات نیم فصل برعهده کادر فنی است و هرآنچه که پیروانی بخواهد باشگاه به اجرا در می آورد. در عین حال من به وی توصیه کرده ام برای برپایی اردوی میان فصل یکی از مناطق داخلی کشورمان را انتخاب کند.
وی با اشاره به بازگشت سیدمحمد علوی به تیم فوتبال پرسپولیس گفت: علوی بازیکن تیم پرسپولیس بود و ما او را قبول داشتیم . علوی، سید تیم ما بود اما به ناگاه تصمیم به جدایی گرفت. او با جدایی خود هم برای ما مشکل درست کرد و هم خودش را به دردسر انداخت. امیدوارم طی روزهای آینده مشکل این بازیکن برطرف شود و بتوانیم از وجودش در ترکیب تیم استفاده کنیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص برنامههای آماده سازی تیم فوتبال این باشگاه برای حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا تاکید کرد: برای حضور پرقدرت در این مسابقات برنامههای ویژه ای داریم. در همین راستا سعی می کنیم با همکاری سازمان لیگ برتر براساس نیاز خود بازیکنانی که بتوانند به تیم پرسپولیس کمک کنند را به ترکیب تیم اضافه کنیم.
چگونگی تسویه حساب با افشین قطبی آخرین پرسش خبرنگار مهر از داریوش مصطفوی بود که وی در پاسخ به این سئوال گفت: ما مشکلی با افشین قطبی نداریم و طی هفته پیش رو با او مطابق مقررات تسویه حساب خواهیم کرد.
-
علی کریمی در گفتگو با مهر:
جانب انصاف را رعایت کنید / تصمیمگیری در مورد خداداد در آرامش انجام شود
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برخورد خداداد عزیزی با خبرنگار شیرازی را هیچ کس تایید نمی کند اما از همه کسانی که در این ماجرا نقش دارند درخواست می کنم برای قضاوت در مورد خداداد جانب انصاف را رعایت کنند.
علی کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن ابراز تاسف از حادثه بوجود آمده در پایان دیدار پیام مشهد با مقاومت سپاسی شیراز گفت: نباید چون خداداد بازیکن بزرگی بوده و در فوتبال ایران از محبوبیت زیادی برخوردار است در خصوص برخوردش با خبرنگار شیرازی بزرگنمایی شود.
وی اضافه کرد: به هر حال خداداد نیز مانند همه مردم ممکن است گاهی اوقات دچار اشتباه شود اما قضاوت در مورد وی باید مانند دیگران صورت گیرد.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس از طرفداران فوتبال و رسانههای گروهی خواست تا با آرامش بیشتری با این موضوع برخورد کنند و خاطر نشان کرد: از همه می خواهم جانب انصاف را در این مورد نگاه داشته و هیجانزده با آن برخورد نکنند.
کریمی در پایان گفت: برای حاکم شدن نظم بیشتر، بهتر است در این مورد با آرامش بیشتری تصمیم گیری شود.
-
اعلام آمادگی استقلال و پرسپولیس برای شرکت در لیگ قهرمانان آسیا تیمهای فوتبال استقلال و پرسپولیس با ارائه مدارک و تکمیل فرمهای مخصوص afc آمادگی خود را برای شرکت در نخستین دوره مسابقات لیگ حرفهای فوتبال آسیا در سال 2009 اعلام کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با تکمیل فرمهای مخصوص از سوی afc که در آن اطلاعات مربوط به باشگاهها، ورزشگاههای محل برگزاری مسابقه، زمان پیشنهادی برای برگزاری مسابقات، مقررات ضد دوپینگ و ... قید شده را به کمیته روابط بین الملل ارائه و رسما آمادگی خود را برای حضور در فصل جدید مسابقات لیگ حرفه ای فوتبال آسیا اعلام کردند.
تیمهای فوتبال استقلال و پرسپولیس در حالی فرمهای ویژه afc را تکمیل و به فدراسیون فوتبال تحویل دادهاند که دو باشگاه صبای قم و سپاهان اصفهان هنوز مدارک خود را به فدراسیون ارائه نکردهاند.
کنفدراسیون فوتبال آسیا تا دوشنبه 15 دسامبر (دوشنبه 25 آذر) به تیمهای شرکت کننده در لیگ حرفهای فوتبال آسیا فرصت داده است تا با تکمیل فرمهای ویژه آمادگی خود را برای شرکت در لیگ حرفهای فوتبال این قاره اعلام کنند.
فصل جدید مسابقات لیگ حرفهای فوتبال آسیا از اواخر بهمن ماه جاری با حضور 32 تیم برترباشگاههای آسیا آغاز خواهد شد.
-
محسن خلیلی:
دو ماه دیگر به میدان بر می گردم
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت : بهمن ماه به میادین فوتبال باز خواهیم گشت .
"محسن خلیلی" در گفتگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر درباره وضع آسیب دیدگی خود گفت : یك ماه و نیم است در آلمان به سر می برم و پزشكان در اینجا برنامه كاملی را برای من در نظر گرفته اند .
آقای گل فصل قبل لیگ برتر افزود : روزی سه جلسه تمرین می كنم كه دو جلسه آن بدنسازی است و یك جلسه هم فیزیوتراپی می كنم و دو هفته است كه دویدن را آغاز كرده ام و مشكلی خاصی هم ندارم .
"محسن خلیلی" گفت : هم اكنون تمرینات من وارد مرحله هوازی و استقامتی شده است و برای بازگشت به میادین تلاش خواهم
كرد .
وی گفت : پس از اینكه از ایران به آلمان رفتم پزشكان از وضع پای من راضی بودند و تا كنون درد یا ورمی در پایم نداشته ام و همچنین از زحمات دكتر زرینه كمال تشكر را دارم و تنها مشكلی که در اینجا وجود دارد تنهایی و دوری از خانوده است .
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران درباره زمان بازگشت خود به فوتبال گفت : همان گونه كه پزشكان اعلام كرده اند شش ماه از میادین دور خواهم بود و بهمن ماه می توانم به میادین باز گردم.
وی درباره وضع پرسپولیس هم گفت : وضع این فصل تیم را می شد از قبل پیش بینی كرد و پس از قهرمانی در لیگ برتر حواشی زیادی وارد تیم شد و همین موضوع تمركز تیم را از بین برد و باعث شد تیم افت كند .
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران ادامه داد: هم اكنون وضع پرسپولیس خوب است و امیدوارم با حفظ این روند نیم فصل دوم ، صدر جدول را به دست آورد و قهرمانی خود را در لیگ برتر تكرار كند .
وی درباره رفتن قطبی از پرسپولیس گفت : علت رفتن وی را نمی دانم ولی صد در صد یك دلیل قانع كننده برای این كار وجود داشته است چون نمی شود كسی كه سرمربی تیم بزرگی مانند پرسپولیس است و محبوبیت زیادی دارد یك دفعه و به طور ناگهانی ایران را ترك كند .
آقای گل فصل قبل لیگ برتر تاكید كرد: علت این كار را باید از خود وی پرسید ولی چیزی كه مهم است باید به تصمیم قطبی احترام گذاشت و اکنون كه رفتن قطبی كه برای من زحمت زیادی كشید قطعی شده است باید از پیروانی حمایت كرد .
"محسن خلیلی" گفت : پیروانی از جنس پرسپولیس است و سال ها برای این تیم زحمت كشیده شده است و می تواند برای پرسپولیس موفقیت زیادی را كسب كند .
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران تصریح كرد : از فهرست پرسپولیس خارج نخواهم شد و همیشه باشگاه از من حمایت كرده است و فقط چند هفته مطبوعات حواشی در این باره درست كردند كه صحت نداشت چون من بهمن ماه به میادین باز خواهم گشت و علتی برای خروج از فهرست پرسپولیس ندارم .
"محسن خلیلی" گفت : در این زمینه از دست مطبوعات خیلی ناراحت شدم .
-
در گفت و گو با فارس
خليلي: عدم اقدام مسئولان فدراسيون فوتبال برايم جاي تعجب داشت
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با توجه به مخارج بالا در آلمان، عدم اقدام مسئولان فدراسيون فوتبال براي پرداخت هزينه ها، برايم جاي سوال و تعجب داشت.
محسن خليلي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تمرينات خوبي را طبق برنامهريزي انجام ميدهم. مربي بدنساز و معالجانم از شرايط فعلي من راضي هستند و به همين دليل، در كارهاي هوازي و دويدنها، فشار بيشتري به من ميآوردند.
وي افزود: با توجه به اضافه وزني كه داشتم و گرفتن رژيم غذايي، كاهش وزن پيدا كرده ام و فكر كنم به زودي به شرايط ايده آل برسم.
خليلي با ناراحتي از عدم رسيدگي مسئولان پرسپوليس به وي، عنوان كرد: پس از مصاحبه اي كه انجام داده و ناراحتي خودم را اعلام كردم، افشين پيرواني و مهدي واعظي با من تماس گرفتند و دلجويي كردند كه برايم بسيار ارزش داشت.
وي ادامه داد: تماسي با مسئولان باشگاه داشته و از آنها خواستم تكليف مرا در خصوص طلبي كه از باشگاه از فصل گذشته داشتم و قول پرداخت آن را ابتداي فصل به من داده بودند، روشن كنند. دوباره قول مساعد گرفته ام و قرار است با توجه به تصويب در هيئت مديره، اين مبلغ به من پرداخت شود، چون دچار مشكل مالي شدهام.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس افزود: تمام مخارج در آلمان برعهده خودم بوده و بسيار بالا است. عدم اقدام مسئولان فدراسيون براي پرداخت هزينه هاي درمانم، برايم جاي سوال دارد، البته سرپرست تيم ملي قولهايي را به من داده كه اميدوارم عملي شود، چون دچار مشكلاتي شدهام.
محسن خليلي درباره شايعه حضورش در استقلال، گفت: شايد يك خليلي ديگر وجود دارد كه ميخواهد به استقلال برود و او را نميشناسم. با من صحبتي در اين زمينه نشده است.