10 مگ و 5 مگ ـش شبانه نداره .
Printable View
10 مگ و 5 مگ ـش شبانه نداره .
طرح بدون شبانه یعنی هیچ!مفت هم نمی ارزه!حالا هرچی می خواهن سرعت رو بالا ببرن. بعلت محدودیتهای مخابراتی در ایران خط تلفن جواب نمی ده پس مخابرات میدونه هر سرعتی بده از یک حدی بدرد مشترک نمی خوره و مخابرات پول بیشتری زده بر بدن و کاربر ضرر کرده.اگر با همین سرعتها مثلا 10 مگ شبانه هم بدهند شاید تهش سرعت 1 تا 4 برای کاربر در دانلود شبانه باقی بماند.این طرحها استقبال نخواهد شد بدرد خودشون می خوره.
خونمون رو تازه عوض كرديم
خونه قبلي اينترنتم از افتضاح اونورتر بود سرعت بخوره تو سرش هر چند ثانيه قطع و وصل ميشد
ولي الان خدا رو شكر واقعا عاليه از حق نميشه گذشت ايندفعه مخابرات واقعا ما رو خجالت داد
و همه كارهاي بد گذشته رو جبران كرد
كمپين تابستاني دو مگ گرفتم روز و شب بدون قطعي سه مگه
حالا اگه اين پست باعث نشه پليس فتا ردمو بگيره و سرعتمو كم كنن!!!!!
طرح تابستانی رو چجوری گرفتی داداش؟نقل قول:
داخل سایتش هنوز برای خرید این طرح نزاشتن. دفاتر خدماتی هم رفتم گفت هیچکدوم از طرح ها شبانه نداره.دیگه نمیدونم درست میگفت یا اشتباه.
دفاتر حاليشون نيسنقل قول:
منم پرسيدم گفت نداره ولي داشت تو ليست تعرفه هاي مخابرات هم نوشته داره
برای ثبت نام طرح های تابستانه دارای ترافیک شبانه رایگان از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.ببخشید .یکی از کاربرا mohammad2003گفته
من طرح تابستونه گرفتم از طریق این شماره تلفن و حساب:وستان امروز یک زنه از شماره
6620017 تماس گرفت گفت طرح پاییزه که داشتم دیگه تمدید نمیشه و منم دیگه نمیتونم اینترنتی تمدید کنم اگه شبانه بخوام باید یک ساله ۱۱۸ تومان بدم ۳۶ گیگ هم داره بعد هم خیلی سریع شماره کارت داد گفت به این کارت بریز.این مدل جدید کلاه برداریه؟ چجوریه چون من الان ماهی با اینترنت شارژ میکنم یعنی کس دیگه هم برا اینترنت اش تماس گرفتن؟؟؟؟
اینم شماره کارت هاش
کارت ملی 6037991858778305
کارت ملت 6104337092244977
کارت صادرات 6037691728436841
احسان کامل نواب
181440تومان
1.میخواستم ببینم شما خودت تماس گرفتی یا باهات تماس گرفتن؟
2.این شماره مال مشهده یا نه؟من از نیشابورم تماس بگیرم جواب میدن.چون دفاتر ارتباطی اینجا همشون میگن کمپین تابستون شبانه نداره؟
3.من تو سایت برا کمپین تابستون ثبت نام کردم الان یک هفتست هیچکی زنگ نزده!!
هر کی میدونه چطوری غیر حضوری میشه ثبت نام کرد لطفا بگه
شما تشریف ببرید چهارراه انقلاب دفتر خدماتی آقای رضایی، به خودش بگید براتون ردیف میکنه. ایشون یه سر و گردن بیشتر حالیشه از بقیه دفاتر
آدرسش همینه:نقل قول:
نیشابور محمد حسن رضائی -منطقه - خیابان فردوسی شمالی - فردوسی شمالی 1-پ 87 9355299440
شما خودتم گرفتی یا نه؟
شما با بخش ثبت نام 2020 هم تماس بگیرید برای این سرویس کارتون را راه میندازن. فقط باید بگید حالت نقدی رو میخواهید(چون فکر می کنند که شما میخوای روی قبض تلفن پرداخت کنی و میگن حضوری) ، اونها هم یه شماره کارت بهت میدن و پرداخت می کنی و بهشون میگی و ...نقل قول: