دست نوشته های امیر قلعه نوعی (63)
سه شنبه 12 / 09 / 87
آبی مثل آسمان را می خوانم
امروز دوستان خبردادند از طرف هوادارن چند نامه در ارتباط با این ستون رسیده است. من ضمن تشکراز همه عزیزان،باید به این نکته اشاره کنم به رغم همه گرفتاری ها وضیق وقتی که دارم اما سعی میکنم در وقت های خاصی این نامه ها و پیام ها را مطالعه کنم.شخصا به ستون های مربوط به هوادارن تیم در روزنامه علاقه زیادی دارم.صفحه مخصوصی هم که در این باره روزهای پنجشنبه به چاپ می رسد را می خوانم.طی سالیان گذشته بارها اتفاق افتاد که به دلایلی به شکل موقت از استقلال جداشدم اما تنها چیزی که باعث می شد بازهم به استقلال فکر کنم وبا تمام وجود به فکر آن باشم همین هوادارن عزیز بودند.بارها گفته ام و الان تکرار می کنم اگر امیر قلعه نوعی شدم به خاطر این هوادارن بوده. خدا روزی را نیاورد که هواداری از تیم دور شود و ازما ناراحت باشد.
دست نوشته های امیر قلعه نوعی (64)
چهار شنبه 12 / 09 / 87
پیام،انگیزه دارد
استقلال جوان رادر باشگاه دیدم.عکس جالبی از حضورم در کمیته انظباطی چاپ کرده بودید.نکته دیگر،مطلب مربوط به جان واریوبود.
اول که خیلی خندیدیم از تیتر "فابیو جان، قلعه نوعی "
اما در کل باید بگویم معتقدم در استقلال امروز بازیکنان خیلی خوبی حضور دارند و همگی از من بهترند.منتها دیدگاه کلی ام این است که آنها می توانند از این هم بهتر شوند.پتانسیلی که در بازیکنی مثل جان واریو وجود دارد بیش از اینهاست.
موضوع دیگر،کاری بود که پیروز(قربانی)انجام داد و پیام کوتاهی برای دائی فرستاده بود.کار او می تواند یک الگو برای بقیه بازیکنان و جوانترها باشد.
برسیم به بازی امروز...فکر میکنم حریف به رغم همه مشکلاتی که داشته باشد برای بازی در آزادی انگیزه خیلی بالایی دارد.برای همین ما هم با برنامه به مصاف آنها می رویم.
نکته دیگر درباره جلسه کمیته انظباطی،جلسه خیلی خوبی بود.فکر می کنم باید از این نشست ها بیشتر برگزار شود.ازدکتر شریفی ممنونم.
این را هم بگویم که روز گذشته عزیزی را دیدم وبا او صحبت کردم.به او گفتم من در گذشته اشتباهاتی داشتم ومعتقدم که تو نباید این اشتباهات را تکرار کنی وتجربیاتی را که در این چند سال گران به دست آورده بودم،ارزان در اختیار خداداد گذاشتم.عزیزی در دوران بازیگی و مربیگیری خود فرد باهوشی بود و حیف است اینگونه موقعیت خوب خود را از بین ببرد.در هر صورت باید حرف های خداداد را هم گوش کنیم بعد تصمیم بگیریم اما در هر صورت مطبوعات و مربیان از ارکان فوتبال ما هستند و امیدوارم تعامل خوبی با یکدیگر داشته باشند.پس از بازگشتم از مالزی همراه با تیم ملی صدها مطلب محتلف علیه من نوشته شد.آنهایی که به حق بود را پذیرفتم و از آنها تشکر کردم و مطالبی که به نا حق نوشته شده بود را در خلوت به خدا واگذار کردم ومقابل هیچ کدام واکنش بدی از خود نشان ندادم.