این حرف شما که گفتی اکانتینگ مخابرات حجم اضافه کم میکند اگر واقعیت داشته باشد که باید شکایت ثبت کنید تا پیگیری کنند ولی باید همراه با عکس و مستندات باشد تا رگولاتوری پیگیری کندنقل قول:
Printable View
این حرف شما که گفتی اکانتینگ مخابرات حجم اضافه کم میکند اگر واقعیت داشته باشد که باید شکایت ثبت کنید تا پیگیری کنند ولی باید همراه با عکس و مستندات باشد تا رگولاتوری پیگیری کندنقل قول:
خیلی از دوستان تو تاپیکهای مربوط به مخابرات همین نظر و دارند و دیدم که شکایت هم کردن و به جایی نرسیده. پنل مصرف انقدر گنگ و نامفهموم هست که چیزی ازش نمیشه فهمید. من آخر هر ماه هر چی حجم مونده رو نگاه میکنم هم اندازش دانلود میزارم مثلا 50 گیگ ولی قبل تموم شدن دانلود، حجم صفر میشه هیچ دستگاه دیگه ای هم رو شبکه نیست. شما چه برنامه ای رو قبول داری من این سری امتحان کنم.نقل قول:
همچین مشکلی با اوپراتور همراه اول داشتم که همان موقع هم پیگیری کردند و مشکل برطرف شد بنظرم در ساعات آخر شب و حتی دیروقت اگر شیفت پشتیبانی دارند تماس بگیر که شلوغ نیست و بهتر پیگیری کنند و این پرسنلهای پشتیبانی همه جور آدمی هستند و حتما باید گزارش ریز مصرف اینترنت شما با حوصله چک بشود و اگر مدرکی در دست ندارید حتما پیشنهاد میکنم یکبار هم که شده بهر شکلی پرینت ریز مصرف را بگیرید
بسته هارو که گرون کردن
ترافیک یخورده کمتر شده بطور کلی رو شبکه
خونه ما که حدودا 30 40 مگابیت سرعت داشته شده الان ۸۰ ۹۰ مگابیت
بله، وضعیت اینترنت من هم بهتر شده، نشون میده مردم الکی تو اینترنت می چرخیدن و الکی شبکه رو شلوغ کرده بودن.نقل قول:
واعقا احساس نمیکنی چرت داری میگی از روی بی مغزیته یا به جایی وصلی؟نقل قول:
کل دنیا دارن تقریبا به سمتی میرن که به یوزر نهایی ی اکسس بدون محدودیت و با کیفیت (اپتایم پینگ سرعت ) بالا بدن اونم با قیمت های رقابتی
اینترنت ایران مشکلات اساسی داره عزیز من . اینا دارن به سمت کمتر کردن مصرف اینترنت مردم میرن و تا به حدی برسونن که مردم اینترنت رو ی چیز لاکچری بدونن
گوشت رو از سفره مردم حذف کردن ماکارونی شده ۳۰ تومن عملا مملکت به فنا رفته اونوقت شما میگید مردم الکی نون گوشت میخورن؟
شبکه اینترنت ایران پر از مشکلاتیه که خودمونم میدونیم سرش به کجا وصله به مردم هیچ ربطی نداره اگر نمیدونی بگو تا بت بگم ...
۹۰ میلیون ادم تو کشور هستند و نیاز دارن به اینترنت حالا برای سرگرمی کار و ... شما نمیتونی بگی چون نیاز دارن الکی دارن میچرخن
نقل قول:
آقا در مورد اون قضیه ماکارونی و یارانه آرد صنعتی که حذف شده اتفاقا در سایت گشتم و ببینم تاپیکی در این مورد بحث شده که منم به بحث ملحق بشم اما تاپیکی ندیدم.
حالا یه تاپیک میزنم و لینکش میزارم اگر مایل بودی تشریف بیار.
مشکل شما دوستان اینه که "توهم آگاهی" دارید و در مقابل منطق و دلیل موجه هم مقاومت میکنید... انشالله در تاپیک که برای یارانه آرد صنعتی صحبت میشه براتون توضیح میدم که ببینید چقدر این یارانه سنگین به ضرر افراد عادی مثل من و شما هست و به سود درصد کمی از افراد جامعه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقای توهم اگاهینقل قول:
خسته ایم از امثال شما حکومتی ها
تو تویتر میری امثال شماها پر
فروم میای اینجا هم پر
بنظرم جای ریپ زدن رو من یا اصلا اومدن به اینترنت در صورتی که خودت تو پست بالایی مخالف ازادی مردم و استفاده از اینترنت هستی درصورتی که الان خودت داری از اینترنت استفاده میکنی
بری سرت رو بذاری بمیری بهتره حیف این کیلوبایت وب پیجی که تو باز میکنی پست میذاری
بشنوید ای دوستان این داستان - خود حقیقت نقل حال ماست آن
به قول حضرت مولانا ، داستانی که در ادامه خواهید خواند ، در حقیقت وصف حال ماست با بعضی از دوستان این تاپیک !
حضرت مولانا در دفتر اول مثنوی معنوی میفرماید :
آن مگس بر برگ کاه و بول خر - همچو کشتیبان همی افراشت سر
گفت من دریا و کشتی خوانده ام - مدتی در فکر آن می مانده ام
اینک این دریا و این کشتی و من - مرد کشتیبان و اهل و رای زن
بر سر دریا همی راند او عمد - می نمودش آن قدر بیرون ز حد
مگسی بر برگ کاهی که روی ادرار خر روان بود نشسته بود ( و به خیال خود روی دریای پهناوری کشتی می راند ) و مانند کشتی بان ( و از روی غرور ) سربلند کرده و میگفت : من درباره ی دریا و کشتی مطالبی خوانده ام و مدتی هم در اندیشه ی آن بوده ام ، حال این دریا ( ادرار خر ) و این کشتی ( برگ کاه ) و منی که کشتیبان ماهری هستم . آن مگس روی دریای خیالی خود ، کشتی خود را می راند و در نظرش این کار بزرگ و مهم جلوه می کرد .
مولانا در یک تمثیل طنز آمیز ؛ وصف حال انسان های متوهم و نادان و کوته فکر که خود را دانا و بزرگ اندیش می پندارند را به زیباترین شکل ممکن بیان کرده
صاحب تاویل باطل چون مگس - وهم او بول خر و تصویر خس
به قول حضرت مولانا ، صاحبِ تاویل غلط ( کسی که مطلب را نمیفهمد و برداشت اشتباهی دارد ) ، به مانند همان مگسِ متوهم سوار بر خسِ روان در دریای خیالی ( بول خر ) است ، انسانی که در دنیای کوچک و افکار بسته ی خود ، توهم دانایی و معرفت دارد .
با نادان جدل مکن که تو را همسطح خویش می پندارد ، توصیه به دوستان گرامی ;)
نقل قول:
اون روز یک بسته 3 کیلویی رو با پست سفارشی فرستادم به استان دیگه... حدودا اگر اشتباه نکنم شده 13 هزار تومن... این عاقبت فیریز کردن تعرفه های پست هست.. اما شما از این کار خوشت میاد... چرا ؟ چون منفعت خودت رو ترجیح میدی ...
میگی تعرفه پست 100 سال ثابت بمونه که به قیمت یک بستنی ! بتونی بسته هات رو پست کنی .. اما اون کارگر اداره پست تو فقر دست و پا بزنه...
شما مگر نمیگی دلسوز مردم هستی؟ شما میگی تعرفه پست ثابت بمونه تا شما هزینه کمتر بدی و راحت تر باشی اما پوست اون کارگر پست از بدبختی و حقوق کم کنده بشه... اما من میگم تعرفه پست باید واقعی بشی و افزایش داشته باشه... هر ساله هم باشه.. مثل حقوق ها که هر سال افزایش داره.. چرا؟ که اون کارگر پست هم زندگی بهتری داشته باشه...
شما و امثال شما شعار زندگی بهتر و عدالت میدی اما در عمل پُر از تناقض هستید.. میگید بقیه نابود بشن که خودت بهتر زندگی کنی....
یارانه سنگین رو بنزین داده بشه که طرف میخواد تو خیابون دور دور کنه و هر روز بره سفر.... خب بره سفر .. هیچ کسی مخالفتی نداره اما هزینه واقعی بنزین رو بده.. چرا یارانه از جیب من بهش داده بشه؟