من فقط یه ماهه میبندم حالا هر شرکتی میخاد باشه:n09:نقل قول:
Printable View
من فقط یه ماهه میبندم حالا هر شرکتی میخاد باشه:n09:نقل قول:
کجا نوشته ؟نقل قول:
واضح تر بگو
این سیاست هرچقدر روزانه در ماه یا در طول سرویست شارژ کنی فقط دو برابرشو میتونی شبانه در طول سرویست استفاده کنی من فقط توی مبین نت دیدم که مثل مرد اعلام کردن واضح و رسمی و منم وایمکسمو فروختم:n02:.متاسفانه 2 شب هست که در مشهد هم سرعت دانلود شبانه خیلی کم شده.اما جالب اینجاست همشهری دیگمون sleeplessness که الان یادم رفته چه سرویسی دارن که فکر کنم 512 بود باز سرعت دانلود شبانشون به گفته خودشون زیاد شده.من در اصفهان نمیدونم چه اتفاقی داره میفته اما حدس میزنم در مشهد بسته به مرکز مخابرات سرعت یک عده رو کم کردن و یک عده دیگه رو زیاد کردن.البته همشهری دیگمون آقای masooyan هم با اینکه مرکز مخابراتیش با من فرق داره ولی ایشونم سرعت دانلود شبانش کم شده.من خط سومم امروز راه افتاد.میخواستم بی درنگ 12 مگ صبانت بگیرم چون خط جدیدم خوشبختانه جواب میده اما با وضعیت پیش آمده فعلا منصرف شدم تا ببینم آیا سرعت شبانه دوباره مثل قبل میشه یا نه.فقط امیدوارم که موقتی باشه در غیر اینصورت صبانت چیزی برای مانور دادن در برابر دیگر رقباش نخواهد داشت.اون دوستمونم که از وضعیت آسیاتک پرسیده بود باید بگم من خط دومم از آسیاتک هست و سرویس 10 مگ رو برداشتم.شبانه رایگان برای سرویس 10 مگ کلا روی 2 مگ بسته شده و چه سرور داخلی و چه سرور خارجی همیشه سرعت دانلود روی 250 تا 260 ثابت هست و هیچوقت هم در 6 ماه گذشته کم و زیاد نشده.به امید درست شدن اوضاع گرچه متاسفانه من زیاد امیدی بهش ندارم.:n27:
منم سرعتم با پارس 600 بود الان سه شبه شده 300!!! پس میشه نتیجه ای گرفت که نیازی به گفتنش نیست!نقل قول:
دوستان VPI . VCI صبانت چنده :n06:
زنگ زدم نمایندگی ، میگه نمیدونم ، قکر کنم 0 - 35 باشه :n13:
این چه نمایندگی اخه :n24:
همون 0 و 35 هستش.نقل قول:
^^^^^^^^^^^^^نقل قول:
شاید جدیدا دیگه بالای سایتشون نمیزنن ولی دیگه همه میدونننقل قول:
اگه تو سایت اصلی صبانت رفته هم باشید باید تا حالا عبارت شبانه رایگان 7-2 به چشمتون خورده باشه (که البته نمیشه اصلا روش حساب کرد!!!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
بعضی حرفها هست شنیدنشون خیلی برای آدم گرون تموم میشه . همین کلمه شایعه که شما میگین. شایعه زمانیه که من یه روز سرعتم کم بشه و ،این حرف رو در بیارم و ،بگم فقط من اینجوری باشم و ،زنگ نزنم و .... حتی تشویق نکنم زنگ بزنید خودتون بپرسید و...
چکار کنم دیگه باور کنید. خودم دارم میگم زنگ بزنید بپرسید
دوما : من گفتم تهرانیم ؟ مشهدیم؟ شیرازیم؟
گفتم اصفهانیم و برای من اینجوری شده و زنگ زدم صبانت اصفهان بهم گفت دفتر مرکزیش اونم گفت از تهران دستور اومده. وقتی از تهران میگن شاید همه گیر بشه جاهای دیگه.
اونا تازه میتونن بگن نه یکی دو شبه درست میشه چرا باید بیان تازه واقعیت رو بگن که بر علیه خودشونه؟؟ اونا دوست دارن شایعه درست کنن؟؟ اونا معمولا اولین جمله ای که میگن اینه. مودمت رو خاموش روشن کن. مشکل از ویندوزته.
شما یا نمیدونی شایعه چیه یا طرفداری الکی داری میکنی .
این از این دوست گلم
--------------------
این مشکل از من نبوده . یسری دوستان هم این مشکل رو داشتن و خداروشکر بعضی ها زنگ هم زدن. و همین حرف رو شنیدن
من به شهرهای دیگه کاری ندارم . الان اصفهان این اتفاق برای چند نفر افتاده. حالا این شرکت سیاست هاش جدا هست یا نیست داره این کارو میکنه . برای همه نه؟ برای من آره . برای چند نفر هم اینجوری شده . خودشم داره اینو میگه من که نگفتم.
--------------------------
بنده زنگ زدم تهران الان
امور استان ها
گفتم اینجوری شده گفتم سرعتم 0 تا 5 کیلو بایته شبها باور نکرد! آدم اینقدر بی شعور ؟ گفتم اصفهان همچین حرفی زده گفت نه شما هر چقدر میخواین و خط جواب بده و شلوغ نباشه میتونید دان کنید . نمیدونم متوجه حرفم شد یا نه .
گفتم چرا اصفهان اینو میگه گفت زنگ میزنیم پیگیری میکنیم. در کل آدم عصبی بود. مطمئنم حرفمو نفهمید
----------------------
ـقا من شایعه کردم . اوکی؟
این شماره های اصفهانه . متاسفانه همزمان چند شهر زندگی نمیکنم که خبر داشته باشم از اینترنتش . پس برام مهم نیست کی سرعتش زیاده و یسری ها دارن بزرگ نمایی هم میکنن. الان قضیه خونه خودم مهمه و شهر خودم
به ترتیب عمل کنید.اینا شماره های اصفهانه
36249298 36260666 36291119 36291729
36288632 36268236 36291829 36260667
95023030 95023032 95023033 95023034
زنگ زدید اصفهان ؟
خوب حالا زنگ بزنید تهران
83853 (021)
داخلی 3 رو بگیرید امور استان ها. بگید اینجوری شده
لطفا کسی به حرف من اعتماد نکنه من دروغ گوام. خودتون زنگ بزنید و این مراحل رو انجام بدید.
ولی تا موقعی که زنگ نزدید و این مشکل حل نشده کسی حرف از شایعه نزنه چون کسی که فقط بلده بدون دلیل بگی این حرف ها شایعست حتما داره از طرف صبانت پشتیبانی میشه
با تشکرنقل قول:
من گیم آنلاین بازی میکنم الان پینگ صبانت تو گیم آنلاین سرورهای ایرانی چنده چون من mw2 بازی میکنم؟!
پینگ در گیم آنلاین خارجی چنده؟؟؟
پینگ 4.2.2.4 چنده؟؟؟
میشه صبانت دارید از speedtest عکس بزارید
با تشکر