با تشکر از دوستان
اما حالت کانکت bridge هم به همون شکله.
کسی اینجا adsl مخابرات ( نامحدود )نداره ؟؟؟ .{توجه : اونایی که یوزرشون شماره جایی هست که براش adsl گرفتن مثل خونه یا ....}
می خوام بدونم مال شمام قطعه یا نه.
Printable View
با تشکر از دوستان
اما حالت کانکت bridge هم به همون شکله.
کسی اینجا adsl مخابرات ( نامحدود )نداره ؟؟؟ .{توجه : اونایی که یوزرشون شماره جایی هست که براش adsl گرفتن مثل خونه یا ....}
می خوام بدونم مال شمام قطعه یا نه.
یه سوال تو با اینترنت قطع چطوری میای p30world ? :دینقل قول:
اینترنت مخابرات تا امروز (شنبه)ظهر قطع و وصل میشد!از ظهر تا ساعت 8 غروب افت سرعت داشت!
الانم سرعت 512 نامحدود 1 به 10 مخابرات ، 2 ساعتی هستش که واسه من رسیده به 170 تا 250 KB!!!!!! همچنان هم ادامه داره!
فک کنم از دستشون در رفته!
یا اینکه میخوان یه هفته دیسکاکنت رو جبران کنن؟:18:
دوست عزیز Iloveyou-all تعداد ارسالهام هنوز به 20 تا نرسیده......واسه همین private message نمیتونم بدم.....فعلا امکانات نداریم :31:.....شرمنده اینجا جواب میدم.
مال بازیه Hell Gate London هستش.............مربوط به 4 ، 5 ساله پیشه بازیش!.............یه بازیه نقش آفرینی بود.از شرکت Square Enix........در اون برهه دموهاش حرف نداشت....ولی بازیش خوب از آب در نیومد.
خداوند پدر و مادر gprs ایرانسل را بیامرزد. دزدی میکنه ولی همیشه وصله. یه گوشی و یه سیمکارت و تمام. اگر نامحدود بود که من دیگه adsl نمی آوردم.:31:نقل قول:
نقل قول:
پس شما adsl مخابرات بودی . نامحدود یک به ده که یه هفته مال شما قطع بوده و الان دو ساعته که همه چی ردیف شده . درست فهمیدم.
شما تو کدوم منطقه ی مخابراتی هستی؟
من دو تا سیستم خونه دارم. الان رو هر دو تست کردن. همون آشه و همون کاسه. کلا قطعه
بچه ها پایه ین امشب 200 پست بدیم من سریع بشم "آخر فروم باز" :دی امروز فردا دیگه باید شارژ adsl مو تموم کنم خسته شدم روزی 16 ساعت :دی
الان خونه عموم هستم پارس انلاین داره حجمی هستش سرویش 280 تا 320 میده داره میده . خیلی عالی هستش .
فردا درخواست جمع اوری میدم برای پارس انلاین :27:
نقل قول:
من رودسر هستم........از دیروز تا امروز هنوز هم ادامه داره.....6،7 گیگی زدیم توو رگ تا حالا!.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
120kb/s :18: سرعت دانلودم 12 کیلوبایت تا 17 کیلوبایت تازه خیلی هم time out میده :13:نقل قول:
دیشب گذاشتم یه بازی 350 مگابایت رو دانلود کنم. رفتم خوابیدن صبح بلند شدم دیدم سیم کامپیوتر کنده شده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سرعت تقریبا 240 تا 250 هستش..............اون عکسی که گذاشتم دو پارت همزمان هست...............هر کدوم 120 کیلوبایت.