میخوام بدونم چه ربطی داره که بیاین بگین کنسول مزخرف؟نقل قول:
کنسول مزخرف
میخوام بدونم چه ربطی داره که بیاین بگین کنسول مزخرف؟نقل قول:
کنسول مزخرف
نقل قول:
شما خودتو نارحت نکن محمد جان این جماعت تا حالا یک بار هم با کنسول سر و کله نزدن
ببینن که بازی باهاش چه حالی میده به نظر من بهترین شرایط ایده ال برای بازی فقط کنسوله
حالا چه xbox چه ps3
نوکرم !نقل قول:
والا راستش خودم هم هنوز باورم نمیشه چطور تونستم اینطوری یبند بازی کنم :31:
12 یا 11 و نیم ساعت AC I بود و 6 الی 7 ساعت هم UFC 2009 !
:31: آره خوبم فقط بعضی وقتها چشمام دودو میزنه :31:نقل قول:
یوسف جان VCD پخش نمیکنه چون دیگه این Format منسوخ شده !نقل قول:
چند وقت دیگه که دستگاه های BD-Player رواج پیدا کنه این (Format (VCD به طور کلی از تمام سیستم ها حذف خواهد شد.
من Xbox آرکید دارم. آیا می تونم از مپ پک های جدیدی که برای codmw2 ارایه شده استفاده کنم؟ اگه می شه باید چکار کنم؟
سلام
من می خوام 360م رو وصل کنم به کامپیوتر ولی جایی ندارم که بذارمش مگر کنار میز کامپیور روی زمین!!
حالا می خوام بدونم خوابیده بذارمش بهتره یا سر پا؟؟
اگر ار چسبیده به میز یا دیوار باشه اشکالی داره؟؟چیزی هم زیرش بذارم با روی فرش مشکلی نداره؟؟
ممنون
مبارک باشه .نقل قول:
1 - بله میشه .
2 - تا آخرین فرموری که مایکرو داده اینطوری نبوده البته اگر LT نصب کنید . تا ببینیم توی بعدی چه میکنه :31:
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
کنسول مزخرف نیست ، VCD مزخرفه !!!!!نقل قول:
این توقع شما مثل این میمونه کی میگید من میخوام با بوئینگ 747 برم مسافر کشی خط توحید - تجریش !!!!
بعدش این وسیبه کنسول بازی هست نه مالتی مدیا پلیر ! اگر مالتی مدیا پلیر نتونه پخش کنه حرف شما درسته !!!!! این فقط یک کنسول بازی هست و بس . میتونید Wii بخرید همه چیز رو براتون پخش میکنه ولی نه به صورت آفیشال بلکه باید HomeBrew نصب کنید روش .
360 اگر بخواد VCD اجرا کنه کلاسش میاد پایین با بوق یکی میشه :31:
نقل قول:عرض شود که بنده الایت دارم. خیلی هم باهاش حال میکنم. اما این چیزهاش مزخرفه.نقل قول:
زورشون اومده (دقت کنید، چیزی که دارم میگم تا امروز صادقه هان! نیاین بگین از فردا فلان میشه بیسار میشه) بیان روی کنسولشون امکانی فراهم کنن که بشه یه فیلمی، آهنگی چیزی اگر خواستیم کپی کنیم روی هاردمون!
بعد هم این چیزی که من الان تو مدت 3 ماه روی این کنسول میبینم، درسته یه تجربه متفاوتی از PC هست.
اما مثلا همین GTA IV چه از نظر سرعت لود و اجرای بازی، چه از نظر گرافیک، روی PC »حداقل« 2 برابر بهتر از 360 بوده.
حرف شما هم تا حدودی درسته. اما با این که میگید 360 کنسول بازیه مخالفم.نقل قول:
کنسولهای نسل جدید وسایل مالتی مدیای کاملی هستن که باید تا جایی که میتونن نیازهای ما رو تحت پوشش قرار بدن.
من جمله بازی...
360 هم هنری نمیکنه فقط DVD اجرا میکنه و Divx با منت!
اگر راست میگه MKV اجرا کنه، زیرنویسش رو هم نمایش بده.
دوست عزیز .....نقل قول:
یه بار من بهت گفتم این چیزا عادیه!! سیاست های کثیف مایکروسافته..
نمونش هم هارد 120 گیگ که 5برابر قیمت واقعی میفروشه فقط چون هارد 360 میباشد!!!
اینترنت بروزر هم موجود نمیباشد:31:!!
اگه داشبورد ه_ک بشه همه ی این مشکلات حل میشه:21:
خوب بهتره ببینیم خود شرکت سازنده در باره کنسولش چی میگه :نقل قول:
طبق معرفی که وجود داره این دستگاه ویدئو گیم کنسول هست :
یعنی نظر من و شما در باره این کنسول ارزشی نداره و این وسیله رو از کنسول بازی به یک مالتی مدیا دیوایس تبدیل نمیکنه !کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360
و همان طور هم که میبینید تمام مانور شرکت روی بازی هاست و نه روی چیز دیگه :
این حرف شما زمانی درسته که شما یک پلیر بخرید ! اون نتونه VCD اجرا کنه ! تازه تا 3-4 سال آینده دیگه از CD استفاده نمیشه و خود به خودی VCD از رده خارج میشه ، مثل فلاپی .کد:http://www.xbox.com/en-US/hardware/
این داستان عدم ساپورت VCD از Ps2 شروع شد که کار بسیار درستی هم هست ، دلیلی نداره یک کنسول بازی بیاد و همه فرمت های صوتی و تصویری رو ساپورت کنه زیرنویس هم پخش کنه !!!!!
در کشورهایی که سیاست های شرکت های تولید کننده بر حسب بازار اونها تنظیم میشه مثل اروپا و آمریکا کسی 360 رو به عنوان مالتی مدیا پلیر نمیخره ! کشوری مثل ایران که همه چیزش از همه دنیا جداست و با همه کره زمین سر جنگ داره به هیچ عنوان مرجع مناسبی نیست برای اینکه ببینند مصرف کننده چه نیازی داره تا براش تولید کنند .
کسی جواب منو نمیده:19:نقل قول: