شماره های میس شده : 6 , 14 یعنی دو تا تایم اوت در 46 ثانیهنقل قول:از روی تستی که دوست عزیز قرار داده تقریبا میشه 4.5 درصد تایم اوت البته من تست طولانی میگیرم معوملا 11 درصد تایم اوت داره.نقل قول:
Printable View
شماره های میس شده : 6 , 14 یعنی دو تا تایم اوت در 46 ثانیهنقل قول:از روی تستی که دوست عزیز قرار داده تقریبا میشه 4.5 درصد تایم اوت البته من تست طولانی میگیرم معوملا 11 درصد تایم اوت داره.نقل قول:
داداش سرویس 256 های وب هیچ وقت سرعت روزش روی 350 نیست چون از اکانتینگ خط روی 2.5 مگ بسته میشه ! حالا چه شب چه روز سرعت روی همون 230-250 هست - دیگه اگه خیلی شلوغ باشه میاد روی 200-210نقل قول:
سرعت روز میانگین ۲۰۰-۲۳۰ و حد اکثر ۳۵۰ بسته به کیفیت خطتون.
شبا هم با ۲۰۰ دانلود میکنه هر شب میتونین ۲ گیگ دانلود کنین.
من با سرویس ۲۵۶ زنگ زدم های وب گفتم خطم رو روی ۳ مگ بستن با ۳۰۰ دانلود میکردم. البته به خاطر تجهیزات مزخرف مرکز مخابراتی ما و یکم فاصله زیاد نویز رو ۱۰ بود که هر ساعت یه بار نت میپرید :\ دوباره زنگ زدم برگردوندن رو ۲ مگ.نقل قول:
کسی از این سرویسای وای فای و broadband و leased line استفاده کرده؟ اشخاص حقیقی هم میتونن این سرویس ها رو بگیرن یا مخصوص سازمان هاست؟
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
اخه به اینکه خط روی چند بسته شده باشه ربطی نداره اصلا ! منم زنگ زدم گفتم روی 4 بزارین الان هم روی 4 هست خطم ، ولی سرعت دانلود همونه !نقل قول:
از اکانتینگ سرویس 256 روی 2.5 مگ محدود شده !
سلام
من امروز خطم رانژه شد تقریبا یک ساعتی هم میشه که تنظیمات رو انجام دادم و نت وصله الان اومدم یک فشفه 40 گیگ یک ماهه خریدم ولی کد رو که وارد میکنم ارور میزنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی بخاطر چند ساعت کد قابل استفاده نیست یا من کاری رو اشتباه انجام میدم ؟
بعد از کلی تحقیق و اینا...
بالاخره از های وب سرویس گرفتم ، یک ساله با ۱۲ تا فشفشه که چه عرض کنم شمع!!
اینقدر قطی داره که من تو این بیش از ده سالی که نت از شرکتهای مختلف گرفتم اینقدر قطعی یجا تجربه نکرده بودم!
سرعت دانلودش گاهی خوبه تا ۷۰۰ ، ۸۰۰ کیلو بایت هم دانلود میکنه اما بیشتر اوقات بکشه خودشو بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ معلقه! بعضی وقتام زیر ۱۰۰ !!
تبریک میگم بخودم با این انتخابم
۲.۵ مگابیت میشه ۳۲۰ کیلوبایت. که من حدود ۳۰۰ بود سرعتم.نقل قول:
بله دقیقا به خاطر چند ساعت.نقل قول:
فعلا میتونین فشفشه ۱۵ گیگ رو بخرین. از ماه بعدی سرویس ۳ ماهه بخرین ۲ ماه اول فشفشه بزنین
با پشتیبانی تماس بگیرین حل میکنن.نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم اینجوری بشه
یه نیترو بخرید
بعدش فشفشه تون رو فعال کنید
195 شکایت کنیدنقل قول:
*خیلی اشتباه کردید سرویس یکساله خریدید