واقعا که اشتباه کردم طرحه 512-نامحدود4به1 رافعال کردم ولی چه فایده ای داره صبح س7 میرم سر کار تا س 6 بعد ظهر استفاده من میشه روزه 1 ساعت چه ضد حالی خوردم
Printable View
واقعا که اشتباه کردم طرحه 512-نامحدود4به1 رافعال کردم ولی چه فایده ای داره صبح س7 میرم سر کار تا س 6 بعد ظهر استفاده من میشه روزه 1 ساعت چه ضد حالی خوردم
یه طرح درست و حسابی تو این طرحهای مبین نت وجود نداره ،همه شون یه ایراد اساسی دارند،منم امروز از یک مگ نامحدود 4 به 1 تغییر دادم.و برگشتم به دو مگ !!!گرچه سرعتش خوب بود ولی نمیشه،آدم بعضی وقتها تو اون ساعتها که مودم قطع میشه یه کارهایی براش پیش میاد،ایمیلی چک کنه،دنبال مطلبی باشه و ...کاش مبین نت یه درایتی به خرج میداد و میدید که چقدر مشترک داره و از سود کلونی که میبره برا بهبود خدماتش استفاده میکرد!!!!نقل قول:
لعنت به مبین نت آقا من سرعتم با دو مگ 10 اه اخه به کی بگم دیگه خدا فقط باید به دادمون برسه اخه چرا اینقدر دزدی تو مملکته پول دادیم واسش ،واسه این 2 مگ اخه چه سرویس دهی آشغالیه ،بچه ها چیکار میشه کرد اصلا باید این تاپیک رو بست چون مبین نت حتی ارزش یکبار امتحان رو هم نداره
نه عزیزان تقصیر مبین نت نبیست. من هم این را دارم هم adsl محابرات.
هردو در خراب کردن اعصاب مشتری باهم رقابت دارند.
ولی وضع اینترنت، مثل همه مشکلات دذیگه این کشور تقصیر دشمنه.
اگه مقررات فورم اجازه میداد، چنان فحشهایی نثار دشمن میکردم که از کرده خودش پشیمون بشه.
شرایطی نداره مبین نت برای واگذاری مودم ها به صپرت اقساط یا شرایط دیگه ؟
پس این عکس اسپید تست که زدی تو امضات مال کیه ؟نقل قول:
این عکسی که زدی تو امضات مال خودته ؟نقل قول:
2MB سرعت آپلود :sq_14:
از بس طرح های مبین نت بده و هی مجبورم هی ترافیک 12 تومنی بخرم این ماه گفتم 128 رو امتهان کنم اینم تست سرعتش . با دانلود منیجر 35 تا میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو یه کافی نت که مبین نت استفاده میکرد سرعت دانلود با سرویس 128 حدود 140 میشود
لبد کافی نت خلوت بودهنقل قول: